Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τα ΜΜΕ προσπαθουν να φιμωσουν την κραυγη αντιστασης των Ελληνων !


Η συγκέντρωση όχι μόνο έγινε, αλλά μάζεψε κόσμο πολύ παραπάνω απ΄το αναμενόμενο!!

Κιόμως κανένα κανάλι δεν ασχολήθηκε, τα ίδια κανάλια που μας έδειχναν από το πρωί ως το βράδι τους Ισπανούς προσπαθώντας να μας αποδείξουν ότι εμείς είμαστε άχρηστοι, του καναπέ, ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.

Δεν χρειαζόμαστε την προβολή σας. Θα ανεβάζουμε μόνοι μας video και εικόνες του αγώνα μας,θα γινόμαστε ακόμα περισσότεροι στόμα με στόμα, like με like. Έχουμε το internet, έχουμε ελληνικό τσαμπουκά και κυρίως ξέρουμε όλοι πλέον το ποιόν των ΜΜΕ και των πολιτικών.

Φυσικά δε θα μας βοηθήσει κανένα κανάλι. Ούτε εφημερίδες. Δεν θέλουμε καν.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κάνουμε επεισόδια. Δε θα εκπροσωπήσουμε κανένα κόμμα. Θα εκπροσωπήσουμε τον εαυτό μας.

Θα δεχτείτε όλοι τεράστιο πόλεμο. Τα κομματόσκυλα που δε στρίβουν με τίποτα, θα σαμποτάρουν την συγκέντρωση, θα την μειώσουν. Θα μας πουν ότι δεν έχουμε κάτι να προτείνουμε. ΜΑ φυσικά δε προτείνουμε κάτι, δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε αντιπολίτευση. Δουλειά μας είναι να τους δείξουμε ότι οι εποχές της λαμογιάς τελείωσαν. Δε θα ανεχτούμε να πληρώσουμε άλλο εμείς για αυτούς.

Η αρχή έγινε, το δύσκολο να ξεκινήσουμε πέρασε. Συνεχίζουμε έτσι και κάθε μέρα πιο δυνατοί ! Θα κανουμε την δικη μας γιορτη. Θα γιορταζουμε την αλλαγη συνειδησης, θα γιορταζουμε το οτι ειμαστε ενωμενοι και θα τους αναγκασουμε να εκπροσωπουν εμας, τα δικα μας συμφεροντα. Οχι τα προσωπικα τους και οχι του ΔΝΤ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...