Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Όταν Ινδουιστές συμμαχούν με σαηεντολόγους εναντίον της Εκκλησίας





Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ vishwa-hindu-parishad
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ vishwa-hindu-parishad
Προκειμένου να εξουδετερωθεί ο κοινός «εχθρός», συμ­μαχούν με την Σαηεντόλοτζυ ακόμη και Ινδουιστικές οργα­νώσεις, όπως η Vishwa Hindu Parishad, η οποία και γρά­φει από την Δανία, όπου και το Ευρωπαϊκό Κέντρο της Σαηεντόλοτζυ:
«Έλαβα γνώση για προετοιμασίες που γίνονται από ένα ιερέα στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, τον κ. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, με σκοπό να διοργανώσει ένα “Διορθόδοξο Συνέδριο για την παραθρησκεία και την μαγεία” στην Αθή­να (Ελλάδα) από τις 23 μέχρι τις 29 Ιουνίου αυτού τού έτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική εφημερίδα “Απογευματινή” στις 2 Ιουνίου, υπάρχει ένας κατάλογος με 127 θρησκείες, δόγματα και ομάδες στις οποίες πρέπει να γίνει επίθεση καθώς αυτές “επιστρατεύουν πολιτικούς, επι­χειρηματίες, επιστήμονες, αλλά κυρίως χιλιάδες νέους αν­θρώπους”. Μερικές από τις
θρησκείες και τα δόγματα που αναφέρονται είναι η Ενωτική Εκκλησία, Hare Krishna (ISCKON), διάφορες ομάδες Γιόγκα, η Ελληνοϊνδική Ένωση, Θιβετιανές ομάδες, η Εκκλησία της Scientology, οι Μορμόνοι, το δόγμα Bahai και πολλά άλλα σημαντικά δόγματα.
Το μήνυμα που ο κ. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος διαδίδει είναι αντικοινωνικό, αντιπολιτιστικό και αντεθνικό. Ο κ. Αλε­βιζόπουλος και οι ομοϊδεάτες συνεργάτες του δημιουργούν ανεπιθύμητες καταστάσεις και συνθήκες για τις προαναφερ­θείσες θρησκείες, δόγματα και ομάδες, οι οποίες γίνονται αποδεκτές από πλήθος ανθρώπων σε διαφορετικά μέρη τού κόσμου. Ο κ. Αλεβιζόπουλος ασχολείται ενεργά με αντικοι­νωνικές δραστηριότητες για να προκαλέσει σύγχυση στο μυαλό των Ελλήνων εναντίον άλλων θρησκειών.
… παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας την παράκλησή μου, για να μην διαταραχθεί εσωτερικά η Εκκλησία σας. Η ειρήνη πρέπει να κυριαρχήσει και η αίσθηση ότι “ο κόσμος είναι μία οικογένεια”, πράγμα το οποίο είναι το κύριο θέμα της Ινδουιστικής θρησκείας και πραγματοποιείται χωρίς καμμιά σκέψη εναντίον καμμίας θρησκείας, ομάδας ή πεποίθησης».
    Σχολιάζοντας το κείμενο αυτό παρατηρούμε ότι, κατά την Ινδουιστική αυτή οργάνωση που ασκεί ευρύτατα προση­λυτιστική δραστηριότητα στην Ευρώπη, το γεγονός της συ­γκλήσεως ενός Διορθοδόξου Συνεδρίου ή της καταρτίσεως ενός καταλόγου ομάδων που ισχυρίζονται ότι τα μέλη τους είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ή έγιναν σ’ αυτές καλύτεροι χριστιανοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι ασυμβίβαστες με την ορθόδοξη πίστη, αποτελεί θρησκευτικό διωγμό, αντικα­νονική, αντιπολιτιστική, και αντεθνική δραστηριότητα, που προκαλεί «σύγχυση» και πρέπει να εξουδετερωθεί, «για να μην διαταραχθεί εσωτερικά» η Εκκλησία μας!
Όπως είναι γνωστό, η οργάνωση αυτή εκπαιδεύει ιερα­ποστόλους του ινδουισμού στην Ευρώπη και με απόλυτο δογματισμό κηρύττει ότι η πίστη στην μοναδικότητα τού Χριστού  Σωτήρος είναι πλάνη και προσδιορίζει κατώτερα εξελιγμένα όντα (εμάς τους Χριστιανούς).
Το άξιο υπογραμμίσεως είναι ότι θέλει να επιβάλλει κα­θολικά το δόγμα αυτό τού ινδουισμού και σε μας τους Χρι­στιανούς  γιατί όχι; ακόμη και στο όνομα του Χριστού! Μας λέει δηλαδή ότι το αληθινό δόγμα του Χριστιανισμού δεν είμεθα σε θέση εμείς να το αντιληφθούμε πρέπει να μας το διδάξουν οι ινδουιστές· αν δεν το αποδεχθούμε είμαστε μισαλλόδοξοι!
Όμως κατά την αντίληψη που εκφράζεται στο παραπά­νω κείμενο, αυτό δεν είναι μισαλλοδοξία ούτε μεσαίωνας· μισαλλοδοξία και μεσαίωνας κατά την ινδουιστική αυτή οργάνωση είναι μόνο όταν οι Ορθόδοξοι ποιμένες, για να προφυ­λάξουν τους Ορθόδοξους από αυτή τη σύγχυση, τολμήσουν να διακηρύξουν ότι η χριστιανική πίστη και ο ινδουισμός δεν είναι «ίσα και όμοια» πράγματα.
Έτσι οι ινδουιστές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο κάλεσμα της Σαηεντόλοτζυ η οποία μεθόδευσε την αλληλογραφία αυτή και ανεδείχθησαν σημαντικοί «σύμμαχοι». Τα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας ρίχνουν άπλετο φως σ’ αυτές τις ανίε­ρες διαβουλεύσεις.
Κλείνοντας, παρατηρούμε ότι οι μεθοδεύσεις της Σαηε­ντόλοτζυ κινούνται στο χώρο της πνευματικής τρομοκρατίας και της ναζιστικής ιδεολογίας. Σύμφωνα με αυτή κάθε αντί­σταση στην επικράτηση της μιας ολοκληρωτικής ιδεολογίας, πρέπει να χτυπηθεί και αν κανείς τολμήσει να αμυνθεί θεω­ρείται επικίνδυνος «ρατσιστής», που απειλεί «να αιματοκυ­λήσει την ανθρωπότητα»· «κάπως έτσι άρχισε και με το τρίτο Ράιχ του Χίτλερ», τονίζει η Σαηεντόλοτζυ και τοποθε­τεί τον εαυτό της στη θέση των Εβραίων, ενώ εκείνον που αμύνεται στη θέση των ναζί!!
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
ΤΩΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΕΔΩ: 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...