Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ” – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.




Αυτή την στιγμή: Αντεπίθεση εκβιασμού από το Μαξίμου. Επικοινωνούν με έναν προς έναν τους επίμαχους βουλευτές με το λεκτικό: Θα είσαι εσύ υπεύθυνος που δεν θα πάρουμε την πέμπτη δόση; Μιλάμε για στυγνό

Νεώτερα: Πάνω από 10 βουλευτές μέχρι στιγμής έχουν ενημερώσει Πετσάλνικο – Πρωτόπαπα – Έξαρχο ότι δεν πρόκειται να το υπογράψουν εάν θα έρθει υπό την μορφή άρθρου – χαστούκι στον Παπακωνσταντίνου!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταδώσει πρώτοι για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αυτή την στιγμή στην βουλή λοιπόν:

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος καλεί βουλευτές στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει ότι εάν υπάρξει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διακινούν το κείμενο αντίδρασης είναι: Περλεπε – Σηφουνάκη (Ευβοίας), Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Βουδούρης, Ανδρέας Μακρυπίδης (επιβεβαιώνει την είδηση ανεβάζοντας τον αριθμό στους 30, δηλώνει όμως ότι δεν είναι σε αυτούς που θα υπογράψουν), Πάρης Κουκουλόπουλος.
Αυτή την στιγμή εκδηλώνεται και κίνημα 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θα βγουν με κοινή δήλωση ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι!
Πριν από λίγο ομάδα των λεγόμενων “εκσυγχρονιστών” με επικεφαλής τον ΦΛΩΡΙΔΗ, αποχώρησαν από την βουλή προς άγνωστη κατεύθυνση για “γεύμα”.
Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, αναμένονται οι παραιτήσεις – βόμβες τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

http://olympia.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...