Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Impossible is Nothing. Heeelpppp !!!!



Χρησιμοποίησα το slogan της adidas για τίτλο αυτού του άρθρου .. γιατί πολλές φορές στη ζωή μου κλήθηκα να το .. εφαρμόσω (!)



Το αδύνατο δεν είναι τίποτα .. ωραίο ακούγεται. Η εκπομπή μου στο Kontra Channel προχωράει κανονικά. Τρίτη 26-7 στις 20.15 βγαίνει κανονικά.

Μέσα σε 48 ώρες "επισκεύασα" 2 αυτοκίνητα ..
πήρα το νεότερο (ibiza) ξεκίνησα 23.00 από Θεσσαλονίκη και 4.00 τα ξημερώματα έφτασα Αθήνα. Πήρα και τη σύζυγο για παρέα. Την πέθανα! Έχω εκπαιδευτεί με καταδρομείς στο στρατό. Αυτή όχι :)

Στο διάστημα αυτό επικοινώνησα με αρκετούς ανώμαλους ενοικιαστές που με ρώτησαν αν είμαι πακιστανός ... ξανθός με μπλέ μάτια μοιάζω για πακιστανός ?? Τελικά βρήκα μια γκαρσονιέρα στην οποία μάλλον έμενε ο Τρικούπης... εννοείται χωρίς.. internet ! Τώρα γράφω από το netbook μιας φίλης..

Τώρα μέσα σε 72 ώρες πρέπει να βγάλω την πρώτη εκπομπή. Οι δεκάδες φίλοι που θα σκιζόντουσταν για την εκπομπή άφαντοι !! Ελάχιστοι με στήριξαν. Πάντα έτσι γίνεται .. συνήθησα.

Είμαι χωρίς συνδεδεμένο εξοπλισμό σε μια ξένη πόλη. Μια υπέροχη σύζυγος με στηρίζει καρτερικά. Την αγαπώ μετά από 7 χρόνια όπως την πρώτη μέρα. Πιστεύει και αγαπά την Ελλάδα. Θεωρεί ότι πρέπει να γίνει η εκπομπή για τους νέους ανθρώπους και τα κινήματα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. Αλλιώς θα βλέπουμε Τρέμη και ΓΑΠ μέχρι το θάνατό μας. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Με όσες δυνάμεις έχω θα παλέψω για αυτό. Το kontra channel μου δίνει 8 εκπομπές το μήνα στην καλύτερη ζώνη τηλεθέασης. Με βοηθούν. Τεχνικά υπάρχουν θέματα τα οποία όμως παλεύουμε.

Θέλω όμως βοήθεια. Όλων σας. Ψάχνω συμπαρουσιάστρια νέα σχετικά και να μπορεί να μιλήσει.

Όσοι εκπροσωπούν κινήματα ας με πάρουν τηλ να τους βγάλω στον αέρα χωρίς λογοκρισία να αναπτύξουν τις θέσεις τους. Την Τρίτη κιόλας. Γενικά χρειάζομαι στήριξη και στο διαδίκτυο. Έφτιαξα τη σελίδα της εκπομπής  epanastasi.tv και θέλει σπρώξιμο.

Το ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα. Αγωνίζομαι 4.000 ώρες στο διαδίκτυο για τους νέους ανθρώπους και τα κινήματα. Δεν έβγαλα 1 ευρώ για αυτό. Τώρα άφησα την οικογέννεια για να πραγματοποιήσω αυτό που δεν έκανε κανένας στην Αθήνα.

Η εκπομπή σε λίγο θα παίζει παγκόσμια από τον hotbird. Θα ακουστούν οι νέοι σε όλο τον κόσμο. Θα αγωνιστώ για την επιτυχία της εκπομπής με όλες μου τις δυνάμεις.

Όποιος θέλει να με βοηθήσει μένω πλέον στο Παγκράτι και το τηλ μου είναι 6940 577 687. Όσοι είστε από κινήματα πάρτε τηλ ότι ώρα θέλετε.

Είμαι βέβαιος ότι και πάλι θα κάνω το αδύνατο ... δυνατό. Σας ευχαριστώ!

ΥΓ: Διαδώστε το άρθρο σας παρακαλώ. Κάπου εκεί έξω θα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου, τους νέους, τα κινήματα, μια καλύτερη και διαφορετική χώρα.




http://networkedblogs.com/kLnAa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...