Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δεν έχουν το Θεό τους! Τι θα γίνει θα μας στείλετε τα ΜΑΤ σπίτι? Θα μας ξηλώσετε το Router?




Συγνώμη .. δεν θα φερθώ ως δημοσιογράφος.. ούτως ή άλλως δεν είμαι! Θα σχολιάζω την ανακοίνωση παράγραφο-παράγραφο (με μπλε γράμματα)

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.
Το είδαμε! Από αυτοσυγκράτηση άλλο τίποτα! Μόνο 45άρια, G3A3, G3A4 ή C4 εκρηκτικά δεν βγάλατε κατά της γιαγιάς, του παππού και του πιτσιρικά. Καλά το σοβαρότητα χέστο. Ακόμα και τσίρκο είναι σοβαρότερο.

Πρώτιστο μέλημα όλων οφείλει να είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και των εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού λαού. 
Ποια δημοκρατία, σύνταγμα και θεσμοί. Δεν υπάρχει άρθρο το οποίο δεν έχετε παραβιάσει. Όποιος διαφώνησε τον αποκεφαλίσατε (στη Βουλή). Όσο για το λαό που διαφώνησε τον στείλατε νοσοκομείο ή με κακώσεις σπίτι του. Ληγμένα παίρνετε? (εμείς παίρνουμε... αφού τέτοια μας ψεκάζετε).

Αυτή η αναγκαία για τη χώρα συνθήκη, αφορά ιδιαιτέρως τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ποια χώρα. Την Αμερική εννοείτε? Γιατί για την Ελλάδα δεν είναι. Προτιμούμε να κάνουμε στάση πληρωμών στις κωλοτράπεζες παρά στη σύνταξη της γιαγιάς. Για το λαό δεν διάβασα τίποτα. Χμ... ναι σωστά.. δεν ασχολείστε..

Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ευρώπη, έχουν πληρώσει ακριβά, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, βίαιες ενέργειες που εκδηλώθηκαν δήθεν στο όνομα των λαών. 
Συμφωνούμε απόλυτα. Θα πληρώσετε ακριβά. Όποιο κράτος φέρθηκε βίαια στους πολίτες ιστορικά .. βρέθηκε στο γουδή. Να και μια παράγραφος που συμφωνούμε. Αφήστε τα μαθήματα ιστορίας. Διαβάστε πρώτα τα 2 μνημόνια γιατί οι μισοί δήλωσαν ότι δεν τα διάβασαν.

Εμπρηστικές ανακοινώσεις, με τις οποίες χαρακτηρίζεται ο Πρωθυπουργός «αρχιστράτηγος των εχθρών», η καταστροφή γραφείων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο προπηλακισμός βουλευτών, όπως και ο αποκλεισμός των σπιτιών τους, είναι ενέργειες ακραίες, απαράδεκτες, καλλιεργούν κλίμα βίας και δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλους τους δημοκράτες πολίτες.
Η βία γεννά βία. Πριν μας έκανες μαθήματα ιστορίας. Όταν δεν έχει γάλα το παιδί σου είναι βια. Όταν σου παίρνουν το σπίτι, την επιχείρηση, το αυτοκίνητο είναι βια. Οι πέτρες, τα δακρυγόνα, τα ανοιγμένα κεφάλια είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ βία. Αφήστε τα γραφεία. Ασφαλισμένα τα έχετε. Καιρός να κάνετε καμιά ανακαίνιση.

Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες.
Τώρα έγιναν τα μαλλιά μου όπως του εικονιζόμενου παραπάνω. Είστε σοβαροί. Έχετε γίνει ο παγκόσμιος περίγελος. Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών τολμάτε να γράφετε τέτοιες μαλακίες??

Κάθε άλλη ερμηνεία επιχειρεί απλώς να δικαιολογήσει σκοπιμότητες που δεν υπηρετούν τη Δημοκρατία, τους πολίτες, το δημόσιο συμφέρον. 
Το πολύ το τάκα-τάκα έχει κάνει το παιδί μαλ..

Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφονται.
Καμιά παραίτηση δεν είδα. Όλα καλά. Τον κατηγορηματικό τρόπο ψάχνω. Δεν δείξατε ΙΧΝΟΣ ευαισθησίας απέναντι στις οικογένειες των τραυματιών. Άμεση παραίτηση και στέρηση του βουλευτικού αξιώματος του κ Παπουτσή. Φυλακή θα πάει κανένας? 

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά από το αν στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν, ιδιαιτέρως αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα ώρες.
Ύψος των περιστάσεων... έχετε πιάσει 26ο υπόγειο. Έχετε καταστρέψει 11.000.000 πολίτες. Με ποιο θράσος, ποιο άρρωστο κεφάλι έγραψε προκλητικότατα τα παραπάνω? Συστάσεις και στα blogs? Ποιον κάφρο βάλατε να στέλνει αυτή την παπαριά στα blogs και τα twitter? Θα μας στείλετε τα ΜΑΤ? Θα αρχίσετε να δέρνετε παγκόσμια τώρα? Οι μισοί bloggers είναι Έλληνες του εξωτερικού. Σας περιμένουμε. Ούτως ή άλλως θα μας χώσετε μέσα. Χούντα χωρίς πολιτικούς κρατούμενους δεν γίνεται. Μήπως θα φτιάξετε και γκουλάγκ?