Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Θα πιασουν τους φοροφυγαδες παλι


Ακομη και τα μικρα παιδια βαριουνται το ιδιο παραμυθι παλι και παλι,ακομη και ανοητοι λαοι καταλαβαινουν την συνομωσια της εξαπατησης τους,και ομως σε αυτη την χωρα κυνηγανε την φοροδιαφυγη δεκαετιες ολοκληρες και ομως δεν την εχουν πιασει ποτε.

Δεν ξεχναω τις καταγγελιες μου τοσα χρονια για..πολυ επωνυμες εταιρειες οι οποιες εκαναν ανετα οτι ηθελαν και φοροδιεφευγαν και εισφοροδιεφευγαν κανονικα και το μονο που εγινε ειναι να μου πουν οτι δεν βρηκαν τιποτα,φυσικο ειναι εφοσον πηγαιναν,κανονιζαν την αμοιβη τους και δεν γινοταν τιποτα.

Και τωρα παλι το ιδιο παραμυθι,παραμυθι παλιο και χρησιμοποιημενο πολλες φορες,θα κυνηγησουν κατι το οποιο τους δινει εισοδημα,και την ιδια ωρα εχουν φορτωσει τον μισθωτο και τον συνταξιουχο με αβασταχτα βαρη αδιαφορωντας για το πως θα επιβιωσει.

Τιποτα δεν θα κανουν και παλι,δικαιολογιες για να αποφυγουν την κριτικη πως αδιαφορουν η κανονιζουν τους ελεγχους αναλογα με το ποσα θα κερδισουν.
Δεν ειναι νεο οτι ακομη και σημερα συλλαμβανονται επιορκοι εφοριακοι να ζητουν αμοιβη για να καλυψουν παρανομιες επιχειρηματιων.

Οι εργοδοτες θα κλεβουν απο παντου οπως παλια,απο τον μισθο και τις εισφορες των εργαζομενων,απο τον φπα,απο οπου μπορουν και εχουν την δυνατοτητα να το κανου.
Και μετα θα κλαιγονται οτι δεν εχουν ρευστοτητα,ενω την ιδια στιγμη ζουν πλουσιοπαροχα αφηνοντας τους εργαζομενους να πληρωνουν τα βαρη που δημιουργησαν αυτοι με την λαιμαργια τους.

Γιατι το υπουργειο δεν εχει ενδιαφερθει για την φοροδιαφυγη που γινεται σε κρατικα νοσοκομεια απο αποκλειστικες οι οποιες εργαζονται μονιμα εκει,παρανομα φυσικα,χωρις να δηλωνουν το ετησιο εισοδημα τους?
Μην περιμενετε πολλα λοιπον,στα λογια ολα γινονται,με τι προσωπικο θα παταξουν την φοροδιαφυγη?
Οχι με αυτο που εχουν παντως.  

http://harrytsopanos.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...