Σελίδες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αγαπητε μου λαε


Ξερω οτι σου εχω λειψει οπως μου εχεις λειψει και εσυ εμενα,ετσι και επειδη εχω καιρο να βγαλω διαγγελμα και επειδη δεν γνωριζω τι σκοπο εχουν οι κολητοι μου στην λεσχη Μπιλντερμπεργκ...δηλαδη...να με φουνταρουν απο Παγκοσμιο κυβερνητη η να με αφησουν να αποτελειωσω το θεαρεστο εργο μου....λεω να κανω ενα διαγγελμα τωρα,επι τοπου.

Εδω στο νησι βαριεμαι,δεν εχει και τιποτα να σωσω,και οι χελωνες καρετα-καρετα ειναι σε αλλο νησι μακρυα απο εδω αλλοιως θα ειχα και κατι ενδιαφερον διοτι με την Αντα...να μην πω.

Λαε μου,ακομα και εδω που ειμαι ποναω που πονας,ποναω και επειδη επεσα απο το κανο και κτυπησα πανω στο κουπι,να ενα πρηξιμο,δεν περναει με τιποτα.
Τρωω λιτα,μου κοστιζει το γευμα καπου στις 6000 ευρω οποτε ειναι λιγοτερο απο εκεινο που εφαγα στην Λευκαδα,για να μην λες οτι δεν κανω οικονομιες.

Ετοιμαζω το επομενο σχεδιο μου,ολα τα προηγουμενα απετυχαν αλλα που θα μου παει ενα σχεδιο θα το πιασω,αυτα να ξερεις ειναι σαν τον τζοκερ,πρεπει να προσπαθεις συνεχεια ασχετα αν αποτυγχανεις.

Στο ενα που ξερω οτι ειμαι πολυ καλος ειναι στο να μετονομαζω τις ηττες σε νικες,και ετσι ουτε θυμωνω,και ειμαι με το χαμογελο στο στομα.

Α ξεχασα οτι το κυριοτερο που ειχα να σου πω ειναι οτι απο την πρωτη του μηνα θα πληρωνεις καφεδες και σουβλακια ακριβοτερα,οκ,τι να κανω,απο που να τα παρω,οι τραπεζιτες ουτε δανειο δεν μου δινουν λες και ειμαι στον Τειρεσια,ξερω νομιζεις οτι ειπα ψεματα οταν ελεγα λεφτα υπαρχουν,αλλα εγω το ηξερα οτι καπου θα τα βρω και τα βρηκα στην τσεπη σου.
Δεν τα εδινες με το καλο..τι ηθελες να κανω?

Νομιζω η επικοινωνια μας ηταν αρκετη,περιμενω πως και πως να επιστρεψω στα καθηκοντα μου ασχετα αν δεν γνωριζω ποια ειναι αυτα και πρεπει να μου τα γραφουν στην μητρικη μου γλωσσα.
Επομενο διαγγελμα μαλλον στην εκθεση Θεσσαλονικης,αν καταφερω να φτασω.
So long my darlings
GAP
Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

http://harrytsopanos.blogspot.com/