Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ριζοσπάστης "ανακάλυψε" ότι ο Λεωνίδας Κύρκος πέθανε



rizospastis

Το ΚΚΕ ανέσυρε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας  τις  πρακτικές  των «καλύτερων στιγμών»  των παραδόσεων του.  Τσάμπα ανησύχησαν  ορισμένοι ότι το κόμμα του Λαού δεν άκουσε, ή δεν έμαθε  για τον θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου . 
Εάν είσαι… ερευνητής και δεν έχεις οφθαλμολογικά προβλήματα,  μπορείς άνετα να ανακαλύψεις  την είδηση του θανάτου του ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς στη 18η σελίδα του Ριζοσπάστη, με το παρακάτω μνημειώδες κείμενο:

“Απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 87 ετών ο Λεωνίδας Κύρκος. Μετά την διάσπαση του ΚΚΕ το 1968 ηγήθηκε του «ΚΚΕ Εσωτερικού», κόντρα στο ΚΚΕ (sic) , της ΕΑΡ και υπήρξε γραμματέας του «Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου» μέχρι τον Μάρτη του 1991 παραμένοντας στη συνέχεια ένα από τα ηγετικά του στελέχη συνεχίζοντας την  αντιΚΚΕ (sic , sic!) δράση του. Το 2010 στήριξε την «Δημοκρατική Αριστερά» του Φ. Κουβέλη  που προέκυψε από την διάσπαση του ΣΥΝ. Διετέλεσε βουλευτής και ευρωβουλευτής (άπειρα sic!). Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5 μμ στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών».
Χρειάζεται λίγη γενναιότητα, όχι μόνο για να αλλάξεις τον κόσμο, αλλά για να αλλάξεις  λίγα δράμια και τον εαυτό σου, ώστε να μην ακούγεσαι σαν τον… Μητροπολίτη Πειραιώς Σπυρίδωνα.

Ανδρέας Μπελιμπασάκης





http://www.theinsider.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...