Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ψάχνω τον Γιάννη Βούρο, μήπως τον είδατε ;




Βρε παιδιά βοήθεια. Ψάχνω να βρω τον Γιάννη Βούρο (τον θεατρίνο κατά το επάγγελμα) και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
Στη προηγούμενη ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για το χαράτσι στα σπίτια μας, μέσω της ΔΕΗ, βγήκε και έκανε ατομική δήλωση, ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίσει τέτοια νομοσχέδια, με τα οποία η κυβέρνηση βάζει χαράτσια στους ΄Ελληνες, και είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει τέτοια νομοσχέδια.

Προχθές λοιπόν με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, χάθηκε και δεν βγήκε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, σε κάποια εφημερίδα, για να ασκούσουμε τι σκέπτεται να ψηφίσει. Τι να έγινε μ΄αυτόν τον άνθρωπο, μ΄αυτό τον βουλευτή, μ΄αυτόν τον εκπρόσωπο του ΄Εθνους ; Nα υποθέσω ότι του παρουσιάσθηκε κάποιο θέμα υγείας και δεν πήγε στη βουλή να ψηφίσει ; Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι σύμφωνα με τον αριθμό των ψηφισάντων, ήταν παρών στη βουλή. ΄Αρα ξαναψήφισε ο Γιαννάκης ο Βούρος υπέρ της Κυβέρνησης, υπέρ της Τρόικας, υπέρ των ξένων τοκογλύφων δανειστών της Ελλάδας και αγνόησε τους ΄Ελληνες, τους συμπατριώτες του και τους ψηφοφόρους του.

Αυτός είναι ο Γιάννης Βούρος, να τον χαίρεσθε όλοι εσείς οι ψηφοφόροι του και μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, γιατί τέτοιοι άνδρες που φοράνε παντελόνια και που έχει μπέσα ο λόγος τους, δεν πρέπει να λείπουν από το Κοινοβούλιο.

Αναγνώστης