Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μάθανε πως… ξεπουλιόμαστε, πλακώσανε κι οι τέως βο(υ)λευτές-ευρωβο(υ)λευτές!



Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι για το κατάντημα της πατρίδας.Να βγάλουν λοιπόν το ΣΚΑΣΜΟ!

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι στην σημερινή Ελλάδα το θράσος ορισμένων περισσεύει. Εμφανίστηκαν λοιπόν, μετά από καιρό, σαν… φαντάσματα του παρελθόντος, οι τέως βο(υ)λευτές-ευρωβο(υ)λευτές, που έχουν φτιάξει και… ένωση (Ένωση Ελλήνων τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών) και με ομόφωνο ψήφισμα της έκτακτης γενικής τους συνελεύσεως, ζητούν κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», για να… σώσει την Ελλάδα. “Η δοκιμασία των Ελλήνων και ο κίνδυνος για την τύχη των εθνικών μας συμφερόντων δεν επιδέχονται, αλλά ούτε και ανέχονται περαιτέρω καθυστερήσεις.
Το κύρος και η υπόσταση του ελληνικού κράτους και της δημοκρατίας μας διακυβεύονται. Οι άθλιες σημερινές πιέσεις και οι πανταχόθεν εκπορευόμενοι, εις βάρος της Ελλάδος, εκβιασμοί, παράλληλα με τα δικά μας παλαιά και νέα λάθη και την εκ μέρους μας ανοχή σε μια μακροχρόνια παρακμιακή συμπεριφορά σε όλους τους τομείς, μας οδηγούν στην απομόνωση μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο και μας οδηγούν στην ολική καταστροφή Ανταποκριθείτε στις ιστορικές σας ευθύνες και βοηθήστε το λαό και τους νέους που δοκιμάζονται. Με αίσθημα ευθύνης εμπνεύστε την ελπίδα και στηρίξτε τη δημιουργία. Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί όρθια με αξιοπρέπεια και περηφάνια σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα λεπτό πλέον στο βωμό των όποιων σκοπιμοτήτων, των όποιων ιδεολογικών εμμονών, των όποιων λογικών αντιπαραθέσεων και των όποιων φιλοδοξιών. Συστράτευση και συνεννόηση τώρα!”.

Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω ούτε την παραπάνω ανακοίνωση, ούτε την πρωτοβουλία των τέως. Θα θυμίσουμε όμως, ότι οι κύριοι αυτοί (και κάποιες κυρίες) διεκδικούσαν εν μέσω αυτής της άγριας κρίσης, μερικά εκατομμύρια για… αναδρομικά! Δεν τους έφταναν δηλαδή όλα όσα πήραν τόσα χρόνια από το υστέρημα του ελληνικού λαού, αλλά ήθελαν κι άλλα! Η μόνη απάντηση σ’ όλους αυτούς που φέρουν μεγάλη, τεράστια ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας μας, είναι μία και μόνη: Κύριοι Σκασμός! Πάψτε να μας προκαλείτε! Φτάνει πιά!

http://xryshaygh.wordpress.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...