Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έχουμε εν ειρήνη πόλεμο!


Έχουμε εν ειρήνη πόλεμο!Ώρα να αφήσουμε τις πολιτικές ιδεολογίες και όσα μας χωρίζουν..
Ξανά το δίλημα…..δεξιοί…αριστεροί….. από εδώ…απο εκεί….
Όσο δεχόμαστε τον διαχωρισμό του λαού μας σε φασίστες – δεξιούς – κεντρώους – σοσιαλιστές – κεντροαριστερούς – αριστερούς – εξτρεμιστές – αναρχικούς και συστηματικούς τόσο θα διευκολύνουμε το έργο τους για την ολική μας εξόντωση.
Αγαπητοί φίλοι όλοι οι παραπάνω αναφερθέντες ας ξεχάσουμε επιτέλους τις ιδεολογικές μας πεποιθήσεις και ας θυμηθούμε το κοινό μας γνώρισμα.
Είμαστε όλοι Ελληνες.

Μας κολακεύει να μας αποκαλούν ήρωες, επιβήτορες, ιστοριοθρεμένους, γλεντζέδες, έξω καρδιά, φιλόξενους κλπ και δεν ντρεπόμαστε να τους αφήνουμε να μας αποκαλούν τεμπέληδες, μπαταξήδες, ρουφιάνους, κλέφτες, άχρηστους και κατώτερη φυλή.
Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά…το 40′ όλοι οι ιδεολογικά τοποθετημένοι πολίτες ξεχάσανε τα πιστεύω τους μπροστά στον εχθρό εν πολέμω και χυθήκανε στην Ηρωική εποποιεία για να μας παραδόσουνε περηφάνια και ελευθερία.
Σήμερα στον εν ειρήνη πόλεμο γιατί επιμένουμε πολιτικά;;
Τα αποτελέσματα του σχεδίου της ολιγαρχίας ήδη διαφαίνονται.
Ο κοσμάκης προτιμάει τα 550 ευρώ και τα αποδέχεται σκεπτόμενος τα χειρότερα χωρίς αυτά έστω.
Τα τεχνητά διλήματα αρχίζουν με την διασπαστική μέθοδο να αποδίδουν καρπούς. Ωρα να αφήσουμε λοιπόν πολιτικές ιδεολογίες και όσα μας χωρίζουν και να ενωθούμε με κόλλα για όσα μας ενώνουνσηκώνοντας το ανάστημά μας (αυτό που θέλουν να μας στερήσουν) ώστε οι επόμενες γενιές να μην θέλουν να ξεχάσουν την ιστορία που έγραψε η δική μας.
Αναρωτιόμουν λοιπόν και εγώ με ποιό τρόπο θα μπορούσε να βρεθεί ο ηγέτης.
Εχω μάλλιστα εκφράσει πολλάκις την άποψη ότι ο ιδανικός κατά Πλάτωνα ηγέτης θα έπρεπε να προέρχεται απο τον ευρύτερο φιλοσοφικό χώρο.
Θεωρώ οτι ο άνθρωπος αυτός υπάρχει.
Κρυμμένος κάτω απο το βαρύ πέπλο της λαικής σκόνης που πλανάται πάνω και γύρω μας, που σηκώνεται απο τα πανικόβλητα, αποπροσανατολισμένα βήματά μας.
Απλά πρέπει να σταματήσουμε για λίγο την νεοελληνική αέναη κίνηση γύρω απο τον εαυτό μας που για πολύ μεγάλο διάστημα θεωρουσαμε το κέντρο του κόσμου, και να αφήσουμε να κατακαθήσει η υπαρξιακή μας σκόνη.
Τότε θα τον δούμε εμπρός μας.
Σαν ήλιος στη μεσονύκτια πλάνη μας θα φωτίσει το δρόμο μας προς την αληθινή ελευθερία και την εθνική μας ανάταση.
Και τότε, κάτω απο το φώς του θα φανούν πλέον καθαρά τα λάθη μας, οι πλάνες μας, και μια νέα σελίδα ελπίδας θα γυρίσει έτοιμη να γεμίσει με τις αράδες των γενεών που έρχονται!
Πίστευε γιατί η πίστη και η θέληση θα σε δικαιώσουν.


 ramnousia.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...