Σελίδες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Φιλέλληνες υπάρχουν... Έλληνες δεν υπάρχουν..!


Είναι πολύ συγκινητικό το κύμα αυτό του φιλελληνισμού, που εκδηλώνεται στις μέρες μας, μετά τον άδικο, ανώφελο και κομπλεξικό πόλεμο που δεχόμαστε... από κάποιους ευρωπαίους φίλους μας.
Και οι άνθρωποι αυτοί βγήκαν αυθόρμητα και μας στήριξαν και έβαλαν τους υβριστές μας στη θέση τους!
Και είναι πολλοί οι υποστηρικτές μας....
πολιτικοί,.. καλλιτέχνες...διανοούμενοι...επιχειρηματίες...δημοσιογράφοι.....απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας.. Και λένε αυτά που έπρεπε να πούμε τόσο καιρό εμείς!
Eυτυχώς που υπάρχει ο Θεοδωράκης και ο Γλέζος κι έσωσαν την τιμή του άλλοτε υπερήφανου και απροσκύνητου Έθνους μας.
Μόλις προχθές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παπούλιας, αφού έκανε πολύ καιρό... υπομονή, βγήκε και ξεσπάθωσε κατά του Σόιμπλε,ο οποίος έχει αναγάγει τον εαυτό του σε εκπρόσωπο τύπου των υβριστών της Ελλάδας.
Ναι υπάρχουν πολλοί φιλέλληνες που μας συμπαραστέκονται στον Γολγοθά που ανεβαίνουμε ως χώρα και κάνουν αυτά που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς από πολύ καιρό.
Πού είναι οι δικοί μας πνευματικοί και διανοούμενοι, για να βάλλουν στη θέση τους όσους βρήκαν την ευκαιρία για να βγάλουν τα ανθελληνικά τους αισθήματα!
Τόσο καιρό που δοκιμάζεται η χώρα, έχετε ακούσει κάποιον δικό μας να δίνει κάποια απάντηση που να τους αξίζει?? Στο...χαβά μας εμείς! Λες και όσα γίνονται ,δεν τους αφορούν, λες και συμβαίνουν σε άλλη χώρα!
Ακόμη και οι πρυτανικές αρχές αυτού του τόπου στάθηκαν μικρές και ανίκανες να διαχειριστούν το πρόβλημα που ενέκυψε μέσα στη ζώνη ευθύνης τους!
Μα αν δεν είναι ικανοί να διαχειρίζονται καταστάσεις κρίσεως, τότε γιατί επιδιώκουν να ανέρχονται σε τέτοιες θέσεις?
Τελικά υπάρχει μεγάλη αλήθεια σε αυτό που είπε ο μεγάλος Μακρυγιάννης κάποτε..
Αλλοίμονο στον τόπο μας, στην φτωχή Ελλαδίτσα μας.....Φιλέλληνες υπάρχουν για να μας σταθούν,,, Έλληνες δεν βλέπω να υπάρχουν!


 http://www.kentrinews.gr/