Σελίδες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ελεγχομενη χρεωκοπια και εξοδο απο την ευρωζωνη?..


ΑΠΕΙΛΗ Ή ΕΥΛΟΓΙΑ?

Εξαρταται πως θελει να το δει κανεις.
Η Ελλαδα θα μπορουσε να ειναι η "καλυτερη" των Βαλκανιων (τουλαχιστον ειναι προτιμωτερο να εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ των χειροτερων απο το ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ των καλυτερων..).
 Αυτη τη στιγμη, με το ΕΥΡΩ/ΔΟΛΛΑΡΙΟ να κανει νερα, στασιμη/αρνητικη αναπτυξη στην Ευρωζωνη και καλπαζουσα ανεργια, ΜΠΟΡΕΙ να ΓΙΝΕΙ ενας "οικονομικος παραδεισος" για επενδυσεις απο ολο τον κοσμο..


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ!


Κατι που μπορει σημερα, με τα υπαρχοντα δεδομενα να φανταζει σαν ουτοπια, αλλα για μια κυβερνηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ειναι πανευκολο ακομα και ΤΩΡΑ.
Η Ελλαδα σημερα εχει την ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, γυρω στα 5.000€ το χρονο ανα ατομο, ενω το μεσον στην Ευρωπη ξεπερνα τα 25-30.000€!!!...

Φανταστειτε για μια στιγμη μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, να ΠΕΙ..


  • ΦΠΑ στο 16%,
  • Φορολογεια επιχειρησεων στο 10% (με ΑΥΣΤΗΡΑ κριτηρια επανεπενδυσης ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ειδικα για οσους μη ελληνικης προελευσης).
  • ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ(κεντρικη μηχανογραφηση πιθανως?) και διασταυρωση στοιχιων για να μη φοροδιαφευγει κανεις (ουτε διατρητα παραστατικα, ταμειακες με τσιπακια και αλλες ηλιθιοτητες..).
  • ΙΣΧΥΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, σε αγροκτηνοτροφικο, μεταποιητικο, βιομηχανικο επιπεδο συμπεριλαμβανομενης και της αυτοκινητοβιομηχανιας. Ενα ΕΥΝΟΙΚΟ κλιμα για επιχειρησεις, τραβαει οποιονδηποτε με ορεξη.. συνδιασμενο με το κλιμα και τα νησια, πιστεψτεμε.. δεν υπαρχει καλυτερο περιβαλλον για να στησει καποιος τη βαση του (Ελληνας ή ξενος).
  • ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ/ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ειδικα της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Χαραξη τραπεζικης πολιτικης για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και οχι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ της διεθνους ομαδας "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ". 
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ των Ελληνικων προιοντων και υπηρεσιων για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ. Να βαλουμε το "MADE IN HELLAS", πρωτα μεσα στο κεφαλι μας και μετα σε ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
  • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ. Σκουπισμα ολων των "ΞΥΠΟΛΥΤΩΝ με 3 κινητα και διασυνδεσεις σε πρεσβειες ισλαμικων χωρων..και λοιπων περιεργων στοιχιων" που ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΙΣΑΓΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.. με ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ, ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. επιστροφη αμμεση απο εκει που ηρθανε.. ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΦΡΗΣΚΕΥΟΥΜΕΝΟΙ", ΛΑΘΡΟ/ΑΝΕΡΓΟ/ΑΣΤΕΓΟ/ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ/ΦΑΝΑΡΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.., αεροπλανο και ΚΑΤ-ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ (ή μηπως εκει δεν σηκωνει γιατι "πεφτουνε" κεφαλια?)!
  • Επαναφορα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και ΣΥΝΟΧΗΣ. Δεν θελουμε ΤΖΑΜΙΑ ουτε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΟΒΟ!!.. Οποιος ξενος διαλεγει την Ελλαδα, ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ! 
  • ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δεν διαπραγματευομαστε την Κυπρο, την Μακεδονια, την Θρακη, την Ηπειρο, το Αιγαιο.. και σε οποιον αρεσει - ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ τοσα χρονια?.. για απειλη απο αλλον πλανητη?.. ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ?
  • Και βεβαια και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΑΜΜΕΣΗ εκμεταλευση του ορυκτου πλουτου που επιφερει ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (και οικονομικη!), και τελος
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ για επισης ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και 
  • ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.


Που θα βρεθουνε τα λεφτα για ολα αυτα??..

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. το ειπε και ο "Γιωργακης" .. μονο που αυτος το εννοουσε οτι υπαρχουν για να τα δωσει στις ξενες τραπεζες..

ΑΠΛΟ!.. Μονομερης σταση πληρωμων με ταυτοχρονη ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΑΡΝΗΣΗ ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ομαδα στο facebook).



 

Νομιζετε οτι ειναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ??..ΓΕΛΙΕΣΤΕ!.. 

Αν οι τραπεζες του εξωτερικου βρεθουν αντιμετωπες με μια τετοια σταση, εχουν 3 επιλογες.. 
  • ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ (δεν εχουν στρατο απο οσο ξερουμε), 
  • ΠΤΩΧΕΥΣΗ (ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ..) ή απλα 
  • ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ..
Παραλληλα, ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σε οτι αφορα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ απο το 1974 και μετα. 
ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ και ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ των υπευθυνων, ΕΞΟΡΕΙΑ για τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ, ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.

Εγω αυτο θα εκανα σαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και σαν ΕΛΛΗΝΑΣ και αυτο ΑΠΑΙΤΩ απο την κυβερνηση ΜΟΥ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

Το προβλημα βεβαια παραμενει στο οτι ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ", ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..






Πως θα γινουν ολα αυτα πραγματικοτητα?

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΣΧΑΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://ellada2011.blogspot.com/2010/10/blog-post_19.html
Η Ελλαδα το 2011 - ΠΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!..