Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Think !!!


Ρε σύ Ελληνα φταίμε όλοι μας!
Το γράφω συνεχώς και θα συνεχίσω να το γράφω γιατί φαίνεται πως  τελικά ο ραγιάς δεν παίρνει από λόγια!
Ξέρεις γιατί? Ο Ελληνας φαίνεται κυρία μου πως ακόμη έχει "παρά" στην άκρη και κινείται από τα φυλαγμένα.... από το λίπος!
Είχε ρε παιδί μου 10 κιλά λίπος! Του πήραν τα 2 κιλά..."ντάξει μωρε " σου λέει "θα ζήσω με το υπόλοιπο. Δεν έγινε και τίποτε" !
Οταν όμως Ελληνα δεν θα'χεις τίποτις άλλο να χάσεις εκτός από τις αλυσίδες σου..εκτός απ' τα δεσμά σου...τότε θα'θελα να σ' απολαύσω!!!
Γιατί κυρία μου αναρωτιέμαι δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος όπως τότε με τους "αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα που τους κάναμε και χεστήκαν πάνω τους και ο ΓΑΠ όπου φύγει-φύγει...αλλά μας ήλθε ο άλλος...ο δοτός ο τραπεζίτης για να μας σώσει μην προλάβει και σωθεί από αυτό που έρχεται!
Γιατί το λέω αυτό? Γιατί κυρία μου δεν μπορώ να φανταστώ πως θα συνεχίσει η κατάρρευση της χώρας μου έτσι απλά χωρίς να κουνιέται φύλλο!
Δεν μπορώ να το δεχτώ ως Ελληνας! Οι προγονοί μας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ! ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΟΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ!
Οι 300 τότε πέσαν στη μάχη για την ελευθερία της χώρας μου της Ελλάδος και τώρα τί βλέπω?
Βλέπω πως πέφτουμε όλοι μας για τη σωτηρία των 300 προδοτών που είναι μέσα στη Βουλή!

Εχεις και τους ΜΑΤΑτζήδες που πιστεύουν με τέτοια πλύση εγκεφάλου που'φαγες αγόρι μου αντρακλά μου που βαράς τον γεροντάκο, το παιδάκι...που κλωτσάς τον σκύλο-"λουκάνικο" γιατί έτσι σου είπαν πως είσαι η προέκταση του ευνουχισμένου ανδρισμού με τα όπλα σου, τα μπλόγκ σου και τις φωτοβολίδες σου αγκαλίτσα και τραβάς μπροστά!
H πιο κάτω φωτό αλήθεια σου αρέσει??
Πώς νιώθεις?
Αυτόν χτυπάς?
Σ' αρέσει αυτό που κάνεις?
Αν προσπαθούσες έστω και λίγο να σκεφτείς, θα βραχυκύκλωνες το καημένο μυαλουδάκι σου στα σίγουρα!
Αλλα μη το κάνεις! Σκέφτεται άλλος για σένα, κάποιος που είναι υπεράνω! Κάποιος που σου δίνει εντολές και σύ σαν σκουλήκι που σέρνεται κλείφοντας τον ass του καθενός μην τυχόν και χάσεις τη θεσούλα σου, δεν σου περνάει καν απ' το άδειο σου κεφάλι πως εναντιώνεσαι στο γέρο που χάνει τη σύνταξή του και τα φάρμακα για τα οποία πάλεψε μια ζωή να έχει γηρατειά περήφανα και όχι να κλαίει κάθε φορά που του λέν πως τα φάρμακα δεν τα παίρνεις γιατί "δεν είναι στη λίστα" !!
Αντε και get lost!  Δεν βλέπεις πως εναντιώνεσαι στα νέα παιδιά που το μονο που θέλουν είναι ένα μέλλον σωστό και άξιο ?
Δε νιώθεις το φόβο και την αγωνία του συνανθρώπου σου που "δεν του'μεινε μία" από τα χαράτσια και τους φόρους?
Δεν καταλαβαίνεις πως εναντιώνεσαι στους εργάτες, στους φορτηγατζήδες δεν καταλαβαίνεις πως εναντιώνεσαι σε κάθε Ελληνα πολίτη και ξεχνάς πως ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΣ??
Λες και ξαναλές ολόγυρά σου πως είσαι πολύ περήφανος που είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά τί ξέρεις αλήθεια για την Αρχαία Ελλάδα?
Τί ξέρεις για τη Δημοκρατία?
Πιστεύεις πως Δημοκρατία είναι αυτό που προστατεύεις?
Ξεσκόνισε κανά βιβλίο και θα δείς πως Δημοκρατία ήταν το πολίτευμα όπου ο Λαός συμμετείχε, αποφάσιζε και νομοθετούσε. Μετά επιλεγόταν ποιοί θα έφερναν σε πέρας τις αποφάσεις του Λαού και στο τέλος αυτοί έδιναν λόγο. Αν αποτύγχαναν, τότε αυτοί που το είχαν αναλάβει αλλά και αυτοί που το είχαν προτείνει στηνόταν υπόλογοι απέναντι στο Λαό.
Πιστεύεις πως αυτό προστατεύεις?
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ  το λοιπόν...ΟΧΙ!!
Πιστεύεις πως αυτοί που είναι κρυμμένοι στη Βουλή αντικατοπτρίζουν το ΛΑό?
ΟΧΙ!!
                 Ελλάδα φίλε μου μπάτσε είναι όπου υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ!
και κάτι ακόμη για σένα μπάτσε!
Πιστεύεις πως όταν κάνεις όλες τις κτηνωδίες που κάνεις στους συνανθρώπους σου κάνεις καλό στους αφέντες σου! 
Οταν θα έλθει το ελικόπτερο για τον χοντροκώλους τους, για σένα ποιος θα'ρθει νομίζεις?
ΚΑΝΕΙΣ!
Γιατί όπου κι αν πάς, όπου κι αν σταθείς όπως κι αν προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τ' αδικαιολόγητα....όλοι σε ξέρουν τί είσαι!
            Δεν ξέρουν ποιος είσαι αλλά τον "ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ" τον ξέρει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Είσαι υπόλογος και υπόδικος σε όλους για ό,τι έκανες!
Είσαι προστάτης όχι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά της απόλυτης χουντάρας που διορίστηκε από τις ξένες δυνάμεις και όχι από τη λαϊκη συνείδηση.
Μη γυρίσεις και μη μου πείς πως εκτελείς εντολές!
                      Τουλάχιστον, πριν τις εκτελέσεις σκέψου λιγουλάκι μπάτσε!


 http://enomenoiblogers.blogspot.com/2012/02/think.html