Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η παραπληροφόρηση της TV


Σήμερα η χώρα δεινοπαθεί απο όλους αυτούς που με τα παπαγαλάκια τους προσπαθούν να διαμορφώσουν κοινή γνώμη κυρίως μέσα απο την ΤV.
Αυτοχρήζονται "επαναστάτες"...Βλέπουν την "κατάφορη " αδικία ,αλλά η MERCEDES παραμένει mercedes μαζί με τον σωφέρ , μαζί με τους φρουρούς, μαζί με τους μυστικούς , μαζί με τους βολεμένους κλακαδόρους που χαμογελόυν και υποκλίνονται μπροστά στα ανθρωπόμορφα τέρατα της κυνοβουλευτικής αλητείας των 300.
Ευτυχώς που βγήκε και ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και είπε με σαφήνεια οτι η αγροκτηνοτροφική παραγωγή καλύπτει το  94% της χώρας, με στοιχεία .
Πράγμα που σημαινει ότι τα λαμόγια της tv και οι καναλάρχες δεν μπορούν να μας ενημερώνουν και να μας απειλούν ότι θα πάμε σε κατοχή , να μας τρομοκρατούν με πείνα!!!
με ανεπάρκεια τροφίμων  φτώχεια!! και ότι άλλο "μη φυσιολογκό" το μυαλό τους σκαρφιστή.
Προσπάθησαν να υφαρπάξουν την ένοια της αλληλεγγύης μέσα απο καλαθάκια ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

επ ωφελεία των ιδίων με πολαπλές προβολές μέσα απο τα κανάλια δίνοντας ταυτόχρονα ώθηση στις πωλήσεις των ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
Εκείνο που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και η αλληλεγγύη είνα μέσα στο αίμα του , είναι ποτισμένη μέσα στις φλέβες του και δεν ενδιαφέρεται για την προβολή.
Κάθε γειτονιά αυτοοργανώνεται και στηρίζει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη ,δεν περιμένει να του κατευθύνουν τα Μέσα Μαζικής Επιμόρφωσης (Μ.Μ.Ε.) για να προβληθούν .
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι κάτι αυτονόητο και αντιληπτό από όλους που πραγματικά χωρίς Φαρισαισμό και υποκρισία ενεργούν καθημερινά στο πλαίσο υποστήριξης του συνανθρώπου τους.
 Το ευχάριστο είναι ότι μέσα απο την καθημερινή αντίσταση απέναντι στην βία και την ένστολη τρομοκρατία ,ο κόσμος συσπυρώθηκε και κοινονικοποιήθηκε προς όφελος του συνόλου ,κάτι που χωρίς τις μαζικές συναθροίσεις του Συντάγματος δεν θα ήταν δυνατόν .
Προσπαθούν να χτίσουν καθημερινά "αναχώματα" προς αποφυγή της ολικής κατάρευσης του συστήματος της ολιγαρχίας των 300 και των τραπεζικών επιχειρήσεων.
Δημιουργούν μέτωπα , ημερίδες, δράσεις κατευθυνόμενες προς υφαρπαγή ψήφων ,αλλά ΦΕΥ .
Το σύστημα έχει καταρέυσει , ο κόσμος ακούει πολιτκός ή πολιτευόμενος και του σηκώνεται η τρίχα όρθια.
Τι και άν ψάχνουν εναγωνίως να βρούν τον Σωτήρα στο όνομα του εκάστοτε προβεβλημένου κατά το δοκούν ,άλλες φορές στο όνομα Καζάκης ,Θεοδωράκης , Τσίπρας ,κλπ  και προσφάτως ο Κουβέλης ασχέτως αν είναι η όχι σύμβουλος σε τηλεοπτικά κανάλια.
Την απάντηση θα την δώσουν οι εκλογές, και βέβαια το ράπισμα θα είναι τεράστιο σε όσους έχουν εμπλακεί με τον ένα η τον άλλο τρόπο στην συγκυβέρνηση.
Σε καμία περίπτωση δεν δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλους τους πρώην συμβούλους πρωθυπουργών ,στους επαναστάτες που δεν έχει "εισακουστή" ο "τίμιος" λόγος τους κ.α.
Τα σκάνδαλα όπου έχουν συμετάσχει σιωπηρά είναι πολλά. Απονομή δικαιοσύνης δεν είδαμε ποτέ.
Οι εκφράσεις ΓΟΥΔΙ είναι μια καθημερινότητα πλέον η οποία δημιουργεί δεδικασμένο εκ των προτέρων.
Ακόμα και αν πηδήξουν απο την βάρκα ,ψάχνοντας σωσίβιο με λογρίδια επαναστατικά , με αποκαλύψεις που έκρυβαν επι χρόνια στο συρτάρι,με συμετοχή σε ομάδες αντίστασης ,είναι τόσο μεγάλη και βουβή η λαική οργή ,που όσο καθυστερούν να παραδώσουν τα "κλειδιά" της Βουλής ,τόσο ο θυμός γίνεται οργή και η μετεξέλιξη της είναι η απευκτέα βία.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ   ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ
Γ.Χ.


 http://enosi-aganaktismenon.blogspot.com/2012/02/tv.html