Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πρώτο κόμμα δεν βλέπω να είναι ο Σύριζα ή η ΝΔ..


Αν κρίνω από τα τουί και τις φωτογραφίες πού ανέβασαν οι φίλοι followers σήμερα.. θεωρώ στις 17 Ιούνη πρώτο κόμμα θα είναι η παραλία!

Πολύ πιθανό μέσα στον Ιούνη να έχουμε και κανένα μίνι καύσωνα.

Συμφωνώ ότι αποχή, λευκό, άκυρο αποτελούν έγκλημα στη συγκεκριμένη συγκυρία. Το θέμα είναι άντε και πήγες.. τι ψηφίζεις;


Διάβασα το πρόγραμμα του Σύριζα. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα το ενέκρινε ο Τσίπρας. Τον θεωρώ νέο και έξυπνο άνθρωπο. Είμαι σίγουρος ότι δεν το διάβασε καλά & ότι το έχουν συντάξει άλλοι (φωστήρες).

Όσο για τη ΝΔ υπέγραψε το 2ο μνημόνιο & θα το αναδιαπραγματευτεί. Απορώ αν έχει διαβάσει άνθρωπος τα 2 μνημόνια. Τα έχω στη σελίδα μου.  (ενότητα PDF). Γράφει ότι παραβίαση έστω ενός όρου όχι απλά ακυρώνει ολόκληρο το μνημόνιο αλλά έχει και συνέπειες.

Πάμε στη σελίδα 31, άρθρο 11 του 1ου μνημονίου. Αντιγράφω:
«Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση»
Όχι μόνο δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε τίποτα αλλά θα μας τα πάρουν όλα αν δεν τηρήσουμε τα μνημόνια! Αυτά υπέγραψαν οι σημερινοί υποψήφιοι.

Αποτελεί πολιτική απάτη κάθε κουβέντα σχετική με διαπραγμάτευση. Ο όρος αναδιαπραγμάτευση είναι επίσης άκυρος διότι ποτέ δεν έγινε διαπραγμάτευση.

Οι Έλληνες δεν είναι κουτορνίθια. Γνωρίζουν ακριβώς τι θα γίνει αν κυβερνήσει (ξανά) ΝΔ & ΠΑΣΟΚ. Επίσης διάβασε/άκουσε το πρόγραμμα του Σύριζα. Επίσης γνωρίζουν ότι Σύριζα ή ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!! Πως περιμένουμε λοιπόν να τρέξουν στην κάλπη?

Εκτός και αν στήσουμε κάλπες στις παραλίες :) το οποίο αποτελεί παλιά μου πρόταση η οποία δεν εισακούσθηκε.

Καλό μήνα και πάλι (το επαναλαμβάνω συνεχώς .. μπας και πιάσει).
 
 
 http://papatolis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_02.html