Σελίδες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τελειώνουμε…



Αν κανείς παρακολουθήσει ψύχραιμα και μεθοδικά τα όσα εξελίσσονται σχετικά με την Ελλάδα και τους Έλληνες θα καταλήξει σε μια σειρά άκρως ανησυχητικές διαπιστώσεις.
Πέρα από μνημόνια , μεσοπρόθεσμα και έξωθεν παρεμβάσεων , πέρα από  πολιτικές απόψεις και τοποθετήσεις , αυτή τη στιγμή στην Πατρίδα μας συντελείται μια άνευ προηγουμένου Εθνική καταστροφή. Στον βωμό της υποτιθέμενης οικονομικής διάσωσης , θυσιάζονται πλέον θεμελιώδεις αξίες και υποδομές του Ελληνικού Έθνους , όπως η άμυνα , η αστυνόμευση , η υγεία , η παιδεία και πάνω απ όλα διατήρηση του πληθυσμού σε σταθερά τουλάχιστον επίπεδα.

Σε μια χώρα με διεγνωσμένο δημογραφικό πρόβλημα εδώ και πάνω από μια δεκαετία και πληθυσμό σε ραγδαία γήρανση , έρχονται τα μέτρα της “σωτηρίας” να αποτελειώσουν την όποια ελπίδα εξισορρόπησης τουλάχιστον του προβλήματος. Πως είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς σοβαρά ότι θα μπορέσει η Ελληνική οικογένεια να αντέξει την ανελέητη φορολόγηση των παιδιών και των περί αυτό υποχρεώσεων (σχολεία , φροντιστήρια , διαβίωση κλπ)?
Πως θα μπορέσει η πληθυσμιακή εικόνα ενός κράτους με τόσο μεγάλη λαθρομετανάστευση να παραμείνει τουλάχιστον αμετάβλητη?
Πως είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι μπορεί μια χώρα με γερασμένο πληθυσμό και περιορισμένες αμυντικές δαπάνες , να διατηρηθεί ακέραια και ανεξάρτητη , ιδιαίτερα όταν ο γείτονας έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθετικότητα του και τις επεκτατικές του βλέψεις?
Ποίος θα φροντίσει για την διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και τις αποτροπής έκνομων πράξεων από ντόπιους και ξένους , όταν τα κονδύλια για την ασφάλεια περιορίζονται μόνο στα απαραίτητα για την φύλαξη των πολιτικών και των “επενδυτών”?
Χωρίς πρόσβαση ενός ολόκληρου λαού σε υποδομές υγείας λόγω υποχρηματοδότησης και με την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών  , πως μπορεί να περιμένει κανείς ότι δεν θα επαναλειτουργήσει ο καιάδας και πως δεν θα εξαπλωθούν και πάλι ασθένειες από καιρό ξεχασμένες?
Λαός χωρίς ιστορική μνήμη , είναι λαός καταδικασμένος να χαθεί , αλλά ποιος θα εξασφαλίσει την μεταλαμπάδευση της γνώσης όταν για λόγους κόστους τα σχολεία κλείνουν το ένα πίσω απ το άλλο και αυτά που μένουν είναι ασφυκτικά γεμάτα από ξένους που όντας πλειοψηφία , επιβάλουν την δική τους κουλτούρα? Ποιος θα φροντίσει για την περιβόητη “Ελληνική παιδεία” της οποίας θα πρέπει να μετέχουν όλοι όσοι θέλουν να πολιτογραφηθούν Έλληνες?
Κάποιοι θα θεωρήσουν τον λόγο μου Εθνικιστικό , ρατσιστικό ή ότι άλλο.
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
Τις φρονηματικές  εξετάσεις μου τις έχω δώσει χρόνια τώρα και δεν ενδιαφέρομαι να κριθώ από νεόκοπους ιδεαλιστές της παγκοσμιοποιημένης αριστεράς ή από νεάτερντάλ αναγεννημένης ακροδεξιάς.
Η Εθνοφοβική αδιαφορία μας και η αριστερόστροφη αποπολιτικοποίηση μας , μας οδήγησε μακριά από τις ρίζες και τις παραδόσεις μας και έδωσε βήμα και υπόσταση σε κάποιους ώστε να εμφανίζονται τώρα ως οι μόνοι Εθνικά “καθαροί” , στερώντας μας πάνω απ όλα την δυνατότητα να συσπειρωθούμε γύρω απ το σύμβολο της ύπαρξης μας , την σημαία , και να αγωνιστούμε για την αποφυγή της εξαφάνισης μας ως Έθνος.
Λυπηρό μεν , αληθινό δε.
Οι Έλληνες σε ακόμα μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας , την κρισιμότερη ίσως , είμαστε χωρισμένοι σε αντιμαχόμενες φατρίες , αδιαφορώντας για το τέλος μας που πλησιάζει. 
Η Ελλάδα και η Έλληνες είμαστε πράγματι ένα πείραμα σε εξέλιξη , αλλά όχι οικονομικού περιεχομένου. Στην πατρίδα μας εξελίσσεται μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση διάλυσης ενός ανεξάρτητου κράτους και του Εθνικού του πληθυσμού  και τον μετασχηματισμό του σε μια επαρχία του νέου μοντέλου διακυβέρνησης της Ευρώπης.
Η νέα Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα έχει Εθνικά κράτη ως μέλη , αλλά απΕθνοποιημένες επαρχίες που θα εφαρμόζουν πιστά της οδηγίες της κεντρικής κυβέρνησης.

Αυτό είναι το πείραμα , αυτό είναι το στοίχημα…

 

 http://www.akalyptos.gr/?p=5666