Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...

dei-neo-xaratsi

«Η αύξηση του ρεύματος είναι μια επιλογή που οδηγεί τελικά στο να έχουμε νεκρούς από κρύο αυτό το χειμώνα . Με δεδομένο ότι με το ρεύμα εισπράττεται τελικά και το χαράτσι, με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, η επιλογή αυτή είναι επιλογή αυτό το χειμώνα να έχουμε νεκρούς από το κρύο. Είναι συνειδητή επιλογή.
Ή να καούν από ξυλόσομπες ή να καταστραφούν τα δάση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA.
Tόνισε ακόμη πως το ρεύμα είναι ήδη πολύ ακριβό στην Ελλάδα και προσέθεσε: «Εδώ θα έπρεπε να υπάρχει ειδική πολιτική χαμηλών τιμολογίων. Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Είναι και αυτό μια από τις προϋποθέσεις που θέτει το μνημόνιο για τις επόμενες δόσεις. Είναι η ΔΕΗ, το φορολογικό και οι απολύσεις στο Δημόσιο. Για τις επόμενες δύο δόσεις μέχρι το Μάρτιο. Άρα, όλα τα άλλα πια είναι ψέματα. Φτάνουν πια τα ψέματα. Εδώ λοιπόν, έχεις να διαλέξεις. Ή θα πάρω αυτό το ανάλγητο σκληρό μέτρο με επίπτωση, επαναλαμβάνω, να έχουμε και νεκρούς από ψύχος ή θα τα σπάσω και θα πω τέρμα δεν πάει άλλο».
Απαντώντας στα σχόλια του Π. Σκουρλέτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, διευκρίνισε ότι οι αυξήσεις θα γίνουν από τον ερχόμενο Ιούνιο και ότι «θα είναι πολύ μικρότερες από αυτές που προεξοφλεί ο κ. Σκουρλέτης». Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή αυτός προανήγγειλε νεκρούς από το κρύο.
«Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά λύσεις, ο κ. Σκουρλέτης εύχεται να καούν άνθρωποι από ξυλόσομπες ή να πεθάνουν από το κρύο για να κερδοσκοπήσει πολιτικά. Δεν τον καταγγέλλουμε γιατί μάλλον δεν έχει επίγνωση του τι λέει. Παραληρεί! Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.
Παράλληλα σημείωσε ότι οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος θα είναι πολύ μικρότερες από την αύξηση της τιμής της ενέργειας τα τελευταία 10 χρόνια και ότι στη δεκαετία αυτή η τιμή του πετρελαίου υπερτετραπλασιάστηκε παρασύροντας και το κόστος παραγωγής του ηλεκτρικού ρεύματος.


 http://makeleio.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...