Σελίδες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Νέο κόμμα Μανώλη για διάσπαση του αντιμνημονιακού αγώνα



Εντάξει καταλάβαμε κύριε Μανώλη.... Εκτός του ότι εξυπηρετήσατε την κυβέρνηση (με το να στραφούν όλων τα βλέμματα οι ειδήσεις και τα πρωτοσέλιδα στις αποχωρίσεις σας από τους ΑΝΕΛΛ, και η κυβέρνηση να παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία,τόσο πατριώτες είσαστε) έρχεστε να κάνετε άλλο ένα δήθεν αντιμνημονιακό κόμμα, για να διασπάσετε ακόμα περισσότερο το αντιμνημονιακό μέτωπο.... Μόνο που λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς να καταλάβετε πως πλέον ο λαός σας έμαθε και σας ξέρασε, γι' αυτό θα μείνετε στο περιθώριο άνεργοι πολιτικοί να κάνετε παρέα στον Καρατζαφέρη.
Δεν μπορείτε να πείσετε τον λαό για τις αγνές σας προθέσεις από την στιγμή που στήσατε (όπως φαίνεται από τις εξελίξεις) αυτό το κόλπο και εξαπατήσατε για άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό..
Το αντιμνημονιακό μέτωπο θα μείνει συμπαγές έξω από τις δικές σας κεντροδεξιές τοποθετήσεις, γιατί αυτό το μέτωπο δεν χρειάζεται δεξιούς αριστερούς κεντρώους,Έλληνες χρειάζεται από όποιο χώρο και αν προέρχονται.
Αυτήν η χρονική στιγμή που επιλέξατε να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα της κυβέρνησης, σάς πρόδωσε και σάς τοποθέτησε σε έναν νέο πολιτικό χώρο, τον κρυφών υποστηρικτών του μνημονίου και της συγκυβέρνησης.
Λειτουργήσατε ως νάρκες που δεν ξέρεις πότε θα σκάσουν για να καταστρέψουν το περιβάλλον τους, αλλά ευτυχώς για το αντιμνημονιακό κίνημα έχει καλούς ναρκαλιευτές και εξουδετερωθήκατε.
Δεν μπορείτε πλέον να ξεγελάτε τον λαό, χάσατε το όπλο του αιφνιδιασμού.....
Είστε πολιτικό παρελθόν.
Το μνημόνιο θα ζει όσο υπάρχουν εφιάλτες.
Μέχρι να πάρει ο λαός τις τύχες σας στα χέρια του.


 http://www.sthnpyra.com/