Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

“Καλπάζει” η ανεργία – Πολλαπλασιάζονται οι άστεγοι – Έτοιμοι να εργαστούν σε άλλη χώρα χιλιάδες Έλληνες



Κατά 8,7% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα το α’ τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ.

Θέμα χρόνου η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ απ τη κυβέρνηση ή η κατάρρευσή της!



Οι πρώτοι τριγμοί στην κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι ήδη γεγονός πριν καν την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή!

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης με δήλωσή του επέκρινε τον Α.Σαμαρά για το περιεχόμενο της επιστολής του ρπος τους Ευρωπαίους εταίρους, σημειώνοντας ότι «Η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου!



Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του ΔούρουΠολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο ...
Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur. Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.
Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε.
Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου:

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

68% ΦΤΩΧΙΑ...ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ?!!


Το 2011 οι άστεγοι στη χώρα μας αυξήθηκαν κατά 25%
Μείωση 8,7% (400.000 θέσεις εργασίας) παρουσίασε η απασχόληση στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με την
τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στη ΕΕ. Την ίδια περίοδο, στην Ισπανία χάθηκαν 660.000 θέσεις εργασίας, στην Πορτογαλία 210.000 και στην Ιταλία 180.000.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο κλοιός σφίγγει...θα μας πιάσουν...





γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος


- Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι. Ο κλοιός σφίγγει.

- Τίποτα δεν θα συμβεί. Ο κόσμος είναι ηλίθιος.

- Μα δεν βλέπεις τι γίνεται; Παντού αντιδράσεις.

- Το αντίθετο βλέπω εγώ. Καμία αντίδραση. Όσους φόρους κι αν βάλουν, όσα μέτρα κι αν πάρουν, τα ανόητα πρόβατα το δέχονται. Τους ζητάμε το πιο παράλογο πράγμα στον κόσμο, να πληρώσουν αυτοί οι άφραγκοι τα δικά μας χρέη, τον δικό μας χλιδάτο τρόπο ζωής κι αυτοί το δέχονται....

Το μνημόνιο περιέχει πρόστιμο αν αναπτυχθεί η Ελλάδα;


Ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Πάνος Παναγιώτου αναφέρει σε άρθρο του: "Η Ελλάδα έχει δανειστεί με όρους που σημαίνουν ότι αν αρχίσει η χώρα μας να αναπτύσσεται θα πρέπει να "τιμωρηθεί" με αύξηση του επιτοκίου δανεισμού" Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τα δάνεια των κομμάτων στο εδώλιο



Στο τελικό στάδιο εισέρχεται η έρευνα των Οικονομικών Εισαγγελέων για τις δανειοδοτήσεις πολιτικών κομμάτων με εγγύηση μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις, την περίοδο 2000 έως και 2011, με την αποστολή κλήσεων με την ιδιότητα του υπόπτου για την διάπραξη αδικημάτων σε στελέχη τραπεζών που ενέκριναν τέτοιου είδους χρηματοδοτήσεις.

Μείωσαν το χρέος του κατά 75%



"Κούρεμα" χρέους κατά 75% σε αρχικελευστή του Πολεμικού ΝαυτικούΗ δικαίωση ήρθε με την υπαρ.127/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, για τον Αρχικελευστή του Πολεμικού Ναυτικού, όπου "κουρεύτηκε " το χρέος του ,πάνω από 75%, σε τρεις Τράπεζες από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Συγκεκριμένα:

Μάθε πόσο σε κορόιδεψαν τα τελευταία 3 χρόνια, μέσα σε 1 μόλις λεπτό!


  • 268
     



 Μάθε πόσο σε κορόιδεψαν τα τελευταία 3 χρόνια, μέσα σε 1 μόλις λεπτό!

Μέτρα, μέτρα, λεφτά, χαράτσια, φόροι, έκτακτες εισφορές, κι άλλοι φόροι, ειδικά τέλη, γενικά τέλη, τέλη κυκλοφορίας, ταμείο φτώχειας, ταμείο χλιδής, παπάρια μέντολες
Η “μαύρη τρύπα” των εσόδων έφθασε στα 661 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος Μαΐου, από 334 εκατομμύρια ευρώ που ήταν στο τέλος Απριλίου.
Σε σύγκριση με το πρώτο πεντάμηνο του 2011:

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Pat Cradock: το θέμα της δραχμής…ήταν μια γιγαντιαία μπλόφα και η ανάλυση των αντιμνημονιακών στην Ελλάδα είναι ουσιαστικά σωστή…



Διαβάστε τι γράφει ο Pat Cradock* στο “The Irish Independent”.


Η Ελλάδα, όπως η Ιρλανδία, ανακάλυψαν ότι υπάρχει μικρή ανταμοιβή από την ευρωζώνη για την καλή συμπεριφορά, γράφει ο Pat Cradock

Θυμηθείτε τη δημοσιονομική συνθήκη που υποτίθεται ότι θα έφερνε την σταθερότητα στην ευρωζώνη. Μια γερμανική ιδέα, αλλά οι Γερμανοί δεν την έχουν επικυρώσει ακόμα. Η ευρωζώνη φαίνεται να είναι πιο έτοιμη από ποτέ να καταρρεύσει. Η συνθήκη δεν έχει κάνει τίποτα για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, μια σαφής απόδειξη είναι το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τίποτα για την παρούσα κρίση.
Στην ελληνική προεκλογική εκστρατεία, ασκήθηκε εκστρατεία φόβου από τους ηγέτες της Ευρωζώνης, φόβος ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πεταχτεί από το ευρώ, εάν τα μέρη που υποστηρίζουν την διάσωση δεν κερδίσουν τις εκλογές.

Η σύμβαση "Cooper" και το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου- ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ!!27/02/1940




ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Σύμβαση Cooper ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ!!27/02/1940


Η Σύμβαση «Cooper” υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται - σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!

Ποιους ΣΦΑΖΟΥΝ στη Συρία; Γιατί;


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
-Που χάθηκαν τα καραβάνια αλληλεγγύης;
-Θα έρθει και η ώρα σου ταλαίπωρε μεταναστολάγνε και τότε δε θα σε σώσει καμιά ΜΚΟ, από το μένος των ισλαμοφασιστών που έφεραν ΔΟΛΙΩΣ στη χώρα σου…
-Τους παρακάτω κυνηγάνε και σφάζουν στη Συρία.
-Στόχος! Εξόντωση Αλεβιτών και Ρωμιών!!! Και φυσικά η εκμετάλλευση των οδών-διόδων-αγωγών…

Ο Καναδάς δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση. Δείτε τι απάντηση έδωσε ο Υπουργός Άμυνας του Καναδά σε υπερευαίσθητη πολίτη...


Η ίδια απάντηση παρακαλούμε να δίνεται άμεσα και έμπρακτα στους “ανθρωπιστές” της Ελλάδας, προκειμένου να αποδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν. Όχι μόνο στα λόγια…
Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Όλα όσα έχει πει ο Παΐσιος για το εξωτερικό… χρέος και τα δεινά των Ελλήνων!



Τα πράγματα στήν πατρίδα μας, αλλά καί γενικώτερα στόν κόσμο όλο, δέν είναι καθόλου ευχάριστα. Οι ημέρες είναι πονηρές. Αιτία τού κακού είναι οι αμαρτίες όλων μας, η αποστασία μας από τόν Θεό.
Γι᾽ αυτό καί όλοι μας έχουμε ανάγκη από μετάνοια. Άς παρακαλέσουμε τόν Ιησού Χριστό, τόν Θεό μας, νά συγχωρέσει τά αμαρτήματά μας καί νά μάς δώσει τόν φωτισμό καί τήν Χάρη Του νά ακολουθούμε τό άγιο θέλημά Του, γιά νά δούμε καλύτερες ημέρες.

ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...!!!


Η έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας αποφάσισε όπως δείχνουν οι εξελίξεις την από κοινού με τη Συρία -τη χώρα που τους κατέρριψε ορθώς και νομίμως το αεροσκάφος τους- επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των πιλότων!

Οι όμορφες χώρες, όμορφα καίγονται - Πώς διαλύθηκε (και) το σύστημα αεροπυρόσβεσης




Θα μπορούσε να είναι και η εικόνα μιας πολεμικής αναμέτρησης, αλλά ευτυχώς για την ώρα αφορά "μόνο" την καταστροφή ενός βασικού τομέα που έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής των πολιτών αυτής της χώρας, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια κρίσιμη οικονομική παράμετρος ευημερίας:

Η «Συμμορία» της Δραχμής κι οι Ευρωπαϊστές της Πεντάρας




Παρακαλώ ξεχάστε για λίγο τα αντανακλαστικά που σας έχει φυτέψει η Τηλεόραση.
Είτε με τη μορφή σοβαροφανών μεν, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΤΩΝ δε, «δημοσιογράφων», «καθηγητών» (ευρωπαϊκά κονδύλια), «αναλυτών», «επιχειρηματιών». Είτε με τη μορφή καλλίγραμμης «γλάστρας».
Παρακαλώ, διαβάζοντας παρακάτω, να χρησιμοποιήσετε μόνο τη Λογική σας, την Εμπειρία σας κι ό,τι μπορείτε να αποδείξετε.

Για να αρχίσουμε ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Το νόμισμα από μόνο του είναι απλώς ένα εργαλείο, δεν ρυθμίζει τα πάντα στην οικονομική ζωή. Και καμία σημασία δεν έχει το …

Πώς να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση του προσώπου σας στο Facebook


Τον τελευταίο χρόνο θα έχετε παρατηρήσει ότι το tag των φωτογραφιών στο Facebook γίνεται σχεδόν αυτόματα,
αφού οι αλγόριθμοι του κοινωνικού δικτύου αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των φωτογραφιών μας, τα αντιστοιχούν στους πραγματικούς τους λογαριασμούς και στη συνέχεια μας τα προτείνουν για tag.

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ... -ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:...

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!



Το έργο που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, θυμίζει χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Καθώς πολλά έχουν μείνει απελπιστικά πίσω, χρειάζεται τιτάνια προσπάθεια, προκειμένου να ξαναγίνει διαχειρίσιμη η κατάσταση και κυβερνήσιμη η χώρα. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ζητήματα, καθώς σημαντικοί κυβερνητικοί τομείς έχουν υποστεί σοβαρά δομικά προβλήματα και χρειάζονται επειγόντως υποστυλώματα, γιατί βρίσκονται υπό κατάρρευση. 

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα έχει θέση στο όραμα μιας Μεσογειακής Κοινότητας Ενέργειας



Πρέπει οι Ελληνες, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, και άλλοι Ευρωπαίοι να αγκαλιάσουν ένα πρόγραμμα λιτότητας που τους έχει επιβληθεί επειδή η επικρατούσα άποψη στην Γερμανία και σε άλλες βόρειες χώρες τους θεωρεί άσωτους και τεμπέληδες; Τέτοιοι χαρακτηρισμοί δημιουργούν μίση και διχασμούς, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται ενότητα. Ειδικά η Ελλάδα, χρειάζεται τώρα έναν τρόπο για να συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον της. Ως το λίκνο της πρώτης δημοκρατίας του κόσμου, η Ελλάδα χρειάζεται σύμβολα εθνικής ανανέωσης.

Ετοιμάζουν «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» - Θέλουν το τέλος των εθνικών κυβερνήσεων




Σχέδιο για την μετατροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ομοσπονδία κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ επεξεργάζονται οι υπουργοί Εξωτερικών 10 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse. Η εφημερίδα στις 19 Ιουνίου αναφέρει πως οι υπουργοί της Γερμανίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας παρουσίασαν μια αρχική έκθεση επί του σχεδίου αυτού στους Ευρωπαίους αξιωματούχους που θα ωφεληθούν περισσότερο από την πρωτοβουλία αυτή:

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ ; (2)




Σύμφωνα με το νόμο, τα ψηφοδέλτια είναι μόνο  έντυπα.  Όποιο ψηφοδέλτιο δεν είναι έντυπο, έστω και μερικά, είναι άκυρο. Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, κατά την ψηφοφορία προκύπτει  έλλειψη έντυπων ψηφοδελτίων,  η εφορευτική επιτροπή οφείλει να συντάξει την ίδια στιγμή πρακτικό στο οποίο να βεβαιώνει την έλλειψη έντυπων ψηφοδελτίων, το λόγο που, κατά την κρίση της, δημιουργήθηκε αυτή η έλλειψη, τον τρόπο που φρόντισε για ανεφοδιασμό με νέα έντυπα ψηφοδέλτια και το λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε. Μετά τη σύνταξη του πρακτικού αυτού...

ΗΠΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ - ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ


Η Χρήση της γεωμηχανικής υποστηρίζεται από τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας που εργάζονται σύμφωνα με τους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής. Αυτές οι τροποποιήσεις επεκτείνονται στην τεκτονική πλακών, η την γονιμοποίηση των...
ωκεανών, η την σπορά των νεφών, την απομάκρυνση του CO2 και το στρατιωτικό εξοπλισμό.

Το έργο Cirrus (PC), γνωστό και ως έργο Stormfury), διεξήχθη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ μεταξύ του έτους 1962 και 1983, σε μια προσπάθεια να χειραγωγήσουν τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά των τυφώνων.

ΠΟΙΑ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”;


“..η ίδια είσαι εσύ, Δημοκρατία, αφρόντιστη και κακογερασμένη
βρώμικη και ντυμένη με κουρέλια που δεν σου πρέπουν..”
(παράφραση του Ομήρου, “Οδύσσεια” Ω 249-250)

Δύο από τις πιό χαρακτηριστικές ιδιότητες αυτού του μεταελληνικού κόσμου στον οποίον ζεί εδώ και 16 αιώνες η ανθρωπότητα, είναι η υπερβολική ασάφεια και η μεγάλη δεξιοτεχνία στην παραποίηση. Αυτή η ίδια η προέλευση άλλωστε του συγκεκριμένου “πολιτισμού” που τώρα κυριαρχεί, προϋποθέτει αξιωματικά κάτι τέτοιο, αφού ένας πολύ πονηρός τρόπος για να κρύβει κανείς την όποια ανεπιθύμητη, για αυτόν, αλήθεια είναι να μιλάει ακατανόητα ή με ασάφεια, αλλά και να παραχαράζει ή να παραποιεί γεγονότα και νοήματα. Ο E. A. Ράουτερ παρατηρούσε από την δεκαετία του 60 κιόλας ότι “όσο ασαφέστερα εκφράζεται κανείς, τόσο περισσότερο μένει κρυμμένο το ψέμα που υπάρχει στον λόγο του..” (“Η Κατασκευή Υπηκόων”)

Γράμμα στους Έλληνες από έναν ιάπωνα δημοσιογράφο


Ήταν ένας από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους που ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν την έρευνα τους «εδώ στον ομφαλό της γης» όπως έλεγε ένας άλλος ξένος ...
ανταποκριτής. Για μία εβδομάδα ο ιαπωνέζος δημοσιογράφος Κ.Η. περιηγήθηκε στους δρόμους της Αθήνας και ανταποκρίθηκε στο αίτημα να δώσει την δική του ματιά για την Ελλάδα της κρίσης.

Ένα εκατομμύριο λιγότεροι Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία!

                   

Ένα εκατομμύριο λιγότεροι Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία!

Ανατριχιαστικά τα αποτελέσματα της απογραφής-Η χειρότερη δημογραφικά δεκαετία για τη χώρα μας μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Eμφύλιο.

Η ΚΡΙΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...


Τα μηνύματα που έρχονται απ' όλες τις μεριές λένε ότι τελικά η Γερμανία θα υποκύψει και ότι ανάμεσα στα πολλά Nein θα αρχίσει να βάζει και μερικά Ja. Η Ισπανία
για παράδειγμα, θα τσιμπήσει το δανειάκι της για τις τράπεζες από το EFSF, αλλά χωρίς τις ουρίτσες των Μνημονίων και της τρόικας, όπως γινόταν μέχρι τώρα με την Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία. Οι τράπεζες θα δανείζονται απ' ευθείας, χωρίς τη διαμεσολάβηση του κράτους και την ευγενική χορηγία των φορολογουμένων. Η αλλαγή αυτή δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει, αλλά τα πράγματα πάνε μάλλον, προς την κατεύθυνση αυτή.

Τι συμβαίνει και η κυρία Μέρκελ αρχίζει να γλυκαίνει;

ΙΝΚΑ: "Μην παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη"...!!!


Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): "καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου" 

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE 
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 όρ. 5ος 
τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976 
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/ 
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10 
Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος : 

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ;



Στις 6 Μαΐου 2012 διεξάχθηκαν πρόωρες εκλογές οι οποίες όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς κανένα κόμμα δεν έλαβε εντολή διακυβέρνησης και ο σχηματισμός της όποιας κυβέρνησης απέτυχε. Στις 19 Μαΐου, με το υπ΄αριθμ. 72 (Α΄125) Διάταγμά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε εκ νέου τους εκλογείς για την εκλογή Βουλευτών στις 17 Ιουνίου 2012. Έπειτα, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και οι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. Ο νόμος δεν μπορεί να...

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η διάλυση ενός κράτους σε 7 βήματα!


του Γιάννη Ζαφειρόπουλου
-Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους (και η μετατροπή του σε "ειδικές" οικονομικές ζώνες φθηνού εργατικού δυναμικού) - σε 7 απλά
βήματα...1) Εντάσουμε αυτό το κράτος, σε ένα διεθνή οργανισμό" (π.χ. Ευρωπαϊκή Ενωση).

-"Κατασκευάζουμε" ένα "νέο" νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο
ανταλλάσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα ενός κράτους.

2) Στη συνέχεια - αφού αυτό το νόμισμα είναι "διεθνές" το ...

Ακτινογραφία των εκλογών! Τι ψήφισαν οι Ελληνες και τι ... κατάλαβαν τα κόμματα!


Ακτινογραφία των εκλογών! Τι ψήφισαν οι Ελληνες και τι ... κατάλαβαν τα κόμματα!Τελείωσαν κι αυτές οι εκλογές και πάμε για τις επόμενες! Ας επιχειρήσουμε όμως μια διεισδυτική ματιά , ένα πέρασμα από τα νούμερα των εκλογών για να μπορέσουμε να ακουμπήσουμε τα … «νούμερα» της πολιτικής σκηνής!


Η Ελλάδα είναι μια γιγάντια χώρα, της οποίας ο πολιτισμός επικρατεί σε όλο τον σύγχρονο Δυτικό Κόσμο! Σε αντάλλαγμα γι αυτή την πολιτισμική κληρονιμιά, οι Δυτικοί μας έχουν επιβάλει, μας έχουν φορτώσει ένα κάρο «άχρηστους» (κατά την προσωπική μου άποψη) ή διανοητικά ανάπηρους (κατά την άποψη άλλων) πολιτικούς!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !...



Αυτός, που από την πρώτη στιγμή πολέμησε σκληρά και εν πολλοίς άνανδρα, τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, υψώνοντας τις γαλάζιες σημαίες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας και αντιδρώντας λυσσαλέα στις όποιες πυροσβεστικές προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ, να σβήσει τη φωτιά της χρεοκοπίας της χώρας, θέλει, τώρα, να γίνει πρωθυπουργός !

Επιστρέφει η τρόικα μετά το σχηματισμό κυβέρνησης


Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ..  ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ!!!
Έτοιμο να συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα να πετύχει το στόχο της αποκατάστασης της σταθερότητας και της οικονομικής ανάπτυξης, δήλωσε το...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΥΧΤΑ”



Τελεσίγραφο για σχέδιο 100 ημερών: Αυτό είναι το μήνυμα – προειδοποίηση από πηγές στη Γερμανία.
Ότι δηλαδή το Βερολίνο θα προτείνει στην νέα ελληνική κυβέρνηση ένα αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών, το οποίο εάν δεν εφαρμοστεί θα σημάνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
«Θα υπάρξει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση.
Εάν δεν εφαρμοσθεί στο ακέραιο, τότε το παιγνίδι τελείωσε.

Ένα δωράκι made in HELLAS !!!



Ποτέ ξανά στα χρονικά της νεότερης κι όχι μόνο ιστορίας,καμία χώρα υποτίθεται πολιτισμένη,Ευρωπαϊκη,δεν προσήλθε να ψηφίσει σε εκλογές,υπό τέτοιες συνθήκες,απόλυτης τρομοκρατίας και  προπαγάνδας που θυμίζει άλλες εποχές,όσο η Ελλάδα!
Η απόλυτη πλύση εγκεφάλου μέσω του απροκάλυπτου ψέματος,για ένα μέλλον μαύρο δυσοίωνο ΑΝ δεν ψηφίσουμε αυτούς που ΑΥΤΟΙ θέλουν.
<<Αν δεν ψηφίσεις »αυτόν» θα βγεις από το ευρώ και μετά θα έρθει η Αποκάλυψη με τους τέσσερις καβαλάρηδες μαζί!! >>. 
Λαμόγια εντός κι εκτός χώρας…

Ο κόσμος περιμένει τη Γερμανία


των Mark Blyth και Matthias Matthijs
Μετά από δύο χρόνια, τρία κρατικά σχέδια διάσωσης, περισσότερο από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ σε φθηνά δάνεια από την ΕΚΤ, καθώς και δεκάδες Συνόδους Κορυφής, οι τελευταίες εξελίξεις στη Γερμανία δείχνουν ότι το Βερολίνο κινείται να λύσει την κρίση της ηπείρου.
Αλλά η ιδέα που έχει η χώρα για την λύση παραμένει ένα σύστημα στο οποίο το Βερολίνο παίρνει de facto και de jure το δικαίωμα βέτο επί των εθνικών προϋπολογισμών ως αντάλλαγμα για τα ευρωομόλογα. Αυτό παραβλέπει το νόημα: η κρίση δεν είναι δημοσιονομική αλλά οικονομική. Ξεκίνησε και θα τελειώσει με τις τράπεζες.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οι Μερκοσόιμπλε ετοιμάζουν τα τανκς...


thumb
Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξο­δα… Κάποιοι, ωστόσο, από τους εταί­ρους - «φίλους» μας επιλέγουν να ξε­χνούν ότι η Ελλάδα είναι ένα συντεταγ­μένο κράτος και, αντίθετα, μας αντιμετωπίζουν ως νεοαποικία.
Το μάλλον ανησυχητικό, αυτήν τη φορά, είναι ότι...
δεν περιορίζονται στις συνήθεις αυθαίρε­τες και απλουστευτικές συγκρίσεις, βρίσκοντας αναλογίες στην παρούσα κατάσταση της χώρας μας με την ταραχώδη περίοδο που προηγήθηκε της επταετίας, αλλά εξετάζουν πλέον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το παρατηρητήριο German Foreign Policy.com, πιθανά σχέδια ακόμα και στρατιωτικής επέμβασης (!) στην Ελλάδα, την επομένη της εξόδου της χώρας από το ευρώ, με πρόσχημα την αποτροπή στρατιωτικού πραξικο­πήματος.

Μήπως ετοιμάζουν το Plan Chaos;


Φωτιές λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες...
Σοβαρότατη πληροφορία για 1.500 εισαγόμενους εκ Κοσσοβου (μέλη του UCK) δεν έχει διαψευσθεί ακόμη από τις αρμόδιες αρχές.
Κλοπή βαρέως οπλισμού (πολεμικών όπλων) από αστυνομικό τμήμα της Κω, έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην αντιτρομοκρατική μονάδα, μέλη της οποίας μεταφέρθηκαν στο νησί για να διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις.
Η εγκληματικότητα που πηγάζει από την λαθρομετανάστευση έχει χτυπήσει κόκκινο σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός πως οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε σταθερούς ή κινητούς στόχους των "φτωχοδιαβόλων", των "κατατρεγμένων" και των "απελπισμένων" που έχουν βρει καταφύγιο στην ανοιχτή φυλακή που λέγεται Ελλάδα..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η Τρόικα έκανε την δανειακή σύμβαση για να αρπάξουν οι Τραπεζίτες τον χρυσό της Ελλάδος


Με ποιους νόμους και διατάξεις, μεθόδευσαν την τεράστια αυτή απάτη που χρήζει άμεσης δικαστικής διερεύνησης

Η ίδρυση του Ελληνικού κράτους εκτός από τις άλλες πολιτικές παρενέργειες, απετέλεσε και πηγή προσπορισμού “κέρδους” για τους διεθνείς τοκογλύφους-Τραπεζίτες.

Μία ομάδα διεθνών τοκογλύφων-τραπεζιτών, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους πολέμους και γενικά τα “καπρίτσια” και τις ιδιοτροπίες των ευγενών και των κυβερνήσεων, πάντα βεβαίως με το “αζημίωτο”, συμμετείχε ενεργά στο κόστος της ίδρυσης του νεογέννητου Ελληνικού κράτους το 1830 με τα λεγόμενα “Δάνεια της Ανεξαρτησίας”, που θα αναλύσουμε σε ένα επόμενο άρθρο.

Με διαταγή του Φράγκου ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Δευκαλίων!!!


Μετά από διαταγή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκου και σε πλήρη συντονισμό και συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων μετέχει στην καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Αττική... 

(ενεργοποίηση σχεδιου ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ) ενώ αύριο το πρωί στην μάχη θα πέσουν και τα PZL. Σύμφωνα με τον επιτελικό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του σχεδίου Δευκαλίων προβλέπει τα εξής: Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στην ταχεία κινητοποίηση και συντονισμένη χρησιμοποίηση των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας της χώρας, για την προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών, καθώς και για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και των δασικών πυρκαγιών), σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Εκτάκτων Αναγκών «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ». 
Στο πλαίσιο της συνδρομής, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποστολή προληπτικού και κατασταλτικού χαρακτήρα. 
 
 
defencenet.gr

Η ψήφος είναι θέμα... εγκεφάλου;


Σύμφωνα με μια μερίδα επιστημόνων το αν θα έχουμε αριστερή ή δεξιά ιδεολογία είναι σχεδόν γεννητικά προκαθορισμένοΣύμφωνα με μια μερίδα επιστημόνων το αν θα έχουμε αριστερή ή δεξιά ιδεολογία είναι σχεδόν γεννητικά προκαθορισμένο
Τελικά οι εκλογικές και πολιτικές μας προτιμήσεις είναι προϊόν της σκέψης; Της μόρφωσης; Των επιρροών της οικογένειας; Ή μήπως θέμα...
βιολογικό;
Μια σημαντική μερίδα επιστημόνων από πολλούς κλάδους (βιολογία, ανθρωπολογία, κοινωνιολογία, ιατρική, νευροεπιστήμες) υποστηρίζει ότι πίσω από την... ψήφο μας κρύβονται εγκεφαλικές...

25 λόγοι αναγνώστη γιατί δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


1.Η μνήμη μου είναι καλύτερη απο αυτή ενός χρυσόψαρου. Κυβέρνησαν 40 χρόνια και το έργο τους ήταν μια χρεωκοπημένη Ελλάδα, της διαπλοκής και της μίζας .

2. Χρησιμοποίησαν τα κονδύλια της ΕΕ για επιδοτήσεις λαμογίων, μαϊμού κρατικοδίαιτων ψευτοεπενδυτών και αγροτών, υπερκοστολογημένων δημοσίων έργων.
3. Διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα σε συνεργασία με τους φίλους μας τους Ευρωπαίους ζημιώνοντας τον Ελληνικό λαό με προμήθεια υπερτιμολογημένων υποβρυχίων, ελικοπτέρων, ιατρικού υλικού, φαρμάκων, συστημάτων Siemens όπως το C4i για τους Ολυμπιακούς που δε δούλεψε ποτέ, ηλεκτρικά βαγόνια για τον ΟΣΕ χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο δίκτυο κλπ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ;



«Ελληνίδες Έλληνες, φίλες και φίλοι, κάτοικοι κατεχόμενης χώρας, κάτοικοι γερμανικού προτεκτοράτου, ψηλά το κεφάλι…»

Έτσι αρχίζει....
κάθε πρωί τις εκπομπές του, γνωστός δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο και δεν έχει καθόλου άδικο, διότι όταν σε μία χώρα κάνουν κουμάντο κάποιοι Ράϊχενμπαχ και Φούχτελ και άλλοι εντεταλμένοι του γερμανικού κράτους, ενώ ταυτόχρονα η κα Μέρκελ, ο κος Σόϊμπλε, η κυρία Βέστερβέλλε, ο κος Άκερμαν και οι λοιποί επί κεφαλής της νέας κατοχικής καγκελαρίας, μας απειλούν και μας υποδεικνύουν, ποιούς Έλληνες πολιτικούς πρέπει να ψηφίσουμε για να μας κυβερνήσουν, ώστε να σιγουρευτούν ότι οι υποδειχθέντες από αυτούς, πολιτικοί μας,

Γεμίζουν με καραμπίνες τα ελληνικά νοικοκυριά – Κυκλοφορούν 1.700.000!


Άρον-άρον τρέχουν οι Έλληνες να αγοράσουν καραμπίνες και κάθε είδους όπλο προκειμένου να προστατευτούν από το ολοένα και αυξανόμενο κύμα της εγκληματικότητας.

Το περιστατικό στην Παιανία, όπου ένας 24χρονος σκότωσε με...
καραμπίνα έναν Αλβανό ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του, ήταν απλώς η αφορμή για να βγει στην δημοσιότητα η τάση των πολιτών να μην εμπιστεύονται την Αστυνομία και να θέλουν οι ίδιοι να προστατεύσουν την περιουσία τους.

ΒΗΜΑ και ΝΥ Times πιστοποιουν ότι το Μνημόνιο είναι προδοσία



Φωτογραφία για ΣΟΚ: ΒΗΜΑ και ΝΥ Times πιστοποιουν ότι το Μνημόνιο είναι προδοσίαΤο πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου δεν πάνε για Μισθούς καισυντάξεις αλλά επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times και αναδημοσιεύει το ΒΗΜΑ “κρεμώντας” πολιτικά τους Έλληνες Μνημονιακούς στο όριο ανάμεσα στο ύποπτοι ή  Βλάκες.

Φωτιά απ’ την Ανατολία θα σβήσει τα παιδιά σας...φείδου χρόνου!


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
 - Μοναδική επιλογή κύριοι είναι η άμεση είσοδος της χώρας στον Άξονα ΗΠΑ – Ισραήλ και εμπλοκή στον  επικείμενο πόλεμο ενάντια στο Ιράν.

- Δεν είμαστε υποχρεωμένοι ν’ ακούμε γελοιότητες κύριε...κι εν πάση περιπτώσει με ποιά ιδιότητα συμμετέχετε στο συμβούλιο;

- Λυπούμαι, αλλά δεν έχετε την απαραίτητη διαβάθμιση Στρατηγέ για να θέτετε τέτοιο ερώτημα.

- Μα να μην ξέρουμε με ποιά «Υπηρεσία» έχουμε να κάνουμε;

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Θερίζουν τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα λόγω κρίσης


egkefaliko-epeisodio


Θερίζουν τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά επεισόδια στη χώρα μας, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, της θεαματικής αύξησης της ανεργίας, του κλεισίματος χιλιάδων επιχειρήσεων και της αδυναμίας του κόσμου να πληρώσει λογαριασμούς και χαράτσια.
Ένα καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ιατρική κοινότητα, στις μέρες μας είναι η κατάθλιψη τόνισαν χθες ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας κ. Γεώργιος Θεοδωράκης και ο Εκλεγείς Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και Πρόεδρος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κ. Ιωάννης Λεκάκης σε συνέντευξη τύπου με αφορμή το 8ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Καρδιολογίας του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας που πραγματοποιείται 15-17 Ιουνίου 2012, στη Ρόδο.

Τακτικές ψυχολογίας ή αλλιώς προπαγάνδα στην υπηρεσία του αμερικάνικού στρατού.



Επιχειρήσεις που βασίζονται στις αρχές της ψυχολογίας (PSYOP) έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από διάφορα κράτη για να δελεάσουν μερίδες του πληθυσμού να συμπεριφερθούν με κάποιον επιθυμητό τρόπο. Ο αμερικανικός στρατός καταφεύγει συχνά σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις. Ο συντάκτης του άρθρου δεν αμελεί να αναφέρει ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις γίνονται αντιληπτές από τους αντιπάλους ως προπαγάνδα.

Νέα τάξη πραγμάτων: Ο πλανήτης δεν αντέχει 10 δισ. ανθρώπους!


Γράφει ο Μάρτιν Χάτσινσον
Οι επόμενες γενιές θα έχουν δέκα δισεκατομμύρια στόματα να θρέψουν.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αγγίξει αυτά τα επίπεδα έως το 2100. Σε σύγκριση με την τελευταία απόπειρα πρόβλεψης του ΟΗΕ πριν από δύο χρόνια οι νέες εκτιμήσεις παρουσιάζουν αυξημένο τον παγκόσμιο πληθυσμό, ωστόσο, το έτος καμπής στο οποίο ο παγκόσμιος πληθυσμός θα κορυφωθεί και έπειτα θα αρχίσει να μειώνεται μετατοπίστηκε από το 2070 στο 2100.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...