Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή


Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή ήταν από τους κορυφαίους σύγχρονους Ελληνες μαθηματικούς με διακρίσεις παγκοσμίως. Γεννήθηκε στο Βερολίνο το στις 13 Σεπτεμβρίου 1873 και πέθανε στο Μόναχο στις 2 Φεβρουαρίου του 1950. Με έργο στους τομείς των Μαθηματικών, Φυσικής και Αρχαιολογίας διακρίθηκε κυρίως στην πραγματική ανάλυση, την συναρτησιακή ανάλυση κα την θεωρία του μέτρου και της ολοκλήρωσης.

Απαλλαχθείτε από το χαράτσι της ΔΕΗ… με 50 ευρώ!



Mε νέα εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών, που δόθηκε χθες βράδυ στη δημοσιότητα προβλέπει την...
απαλλαγή, κατ’ ουσία αποσύνδεση, του χαρατσιού από το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Σύμφωνα λοιπον με την εγκύκλιο δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να πληρώνουν το ειδικό τέλος μέσω της εφορίας, εάν και εφόσον τη δηλώσει στην εφορία και καταβάλλει απλώς 50 ευρώ.

Για να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, βασική προϋπόθεση είναι να έχει αποπληρωθεί το ειδικό τέλος από τους προηγούμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η διαδικασία

Ένα βήμα πριν τη στάση πληρωμών δεκάδες δήμοι



Κρίσιμη χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ) Κ. Ασκούνης και τόνισε ότι ότι πάνω από 40 Δήμοι το Σεπτέμβριο, δεν θα μπορούν όχι μόνο να πληρώσουν τους μισθούς αλλά ούτε και να πραγματοποιήσουν τη συγκομιδή των σκουπιδιών.

Το πολιτικό σύστημα «κρατικοποιεί» τα σπίτια μας με τον νέο φόρο…


Νέα επίθεση του πολιτικού συστήματος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας είναι ο φόρος ιδιοκατοίκησης που σκέφτεται να επιβάλει η τρικομματική συγκυβέρνηση. Εκεί που ο κ. Σαμαράς είχε κατηγορήσει στο πρόσφατο παρελθόν τους κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ και είχε υποσχεθεί προεκλογικά να το καταργήσει, όχι μόνο δεν το κατάργησε αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, μελετά να επιβάλει και νέο φόρο στα ακίνητα, τον λεγόμενο φόρο ιδιοκατοίκησης.

Ο Δένδιας, ο αδελφός της Γκερέκου και ο Αλβανός κακοποιός που "κανονίζει" μεταθέσεις αστυνομικών στην Κέρκυρα...



Επειδή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί να κοιμάται… τον ύπνο του δικαίου -γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι...με σκοπιμότητα συγκαλύπτει το σκάνδαλο στην Κέρκυρα με τον Αλβανό κακοποιό Stefan Kolonja, που είχε αποκαλύψει το directnews.gr...



(διαβάστε εδώ)- απευθυνόμαστε προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια που εκλέγεται μάλιστα στο νησί, ζητώντας απαντήσεις στα εξής απλά ερωτήματα:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο εφιαλτικός χειμώνας του 2013...


Ο εφιαλτικός χειμώνας του 2013...

Ο χειμώνας του 2013 φαίνεται ότι θα είναι ο πιο δύσκολος απ' όλους τους χειμώνες, της μεταπολεμικής περιόδου. Εχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση - μα μια μόνο πρώτη γεύση - από τις διαλυτικές και διχαστικές διεργασίες που συντελούνται μέσα στην ελληνική κοινωνία, σαν το συνδυαστικό αποτέλεσμα της καπιταλιστικής κρίσης και των μέτρων ανάσχεσής της υπέρ των συμφερόντων της κυρίαρχης αστικής τάξης. Μέτρα ανάσχεσης της κρίσης, τα οποία στη χώρα μας εμφανίστηκαν με την μορφή των δύο μνημονίων, ενώ σε άλλες χώρες της ΕΕ, πήραν άλλες μορφές, αλλά με το ίδιο ουσιαστικά αποτέλεσμα. Την επιτάχυνση της σχετικής και απόλυτης εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων.

Πετρέλαιο στο Αιγαίο,το Καστελόριζο και η "πρόσκληση" στο ΔΝΤ.Μια αποκαλυπτική έρευνα





Η συζήτηση για το αν και πόσο πετρέλαιο και άλλοι φυσικοί πόροι υπάρχουν στο Αιγαίο διαρκεί δεκαετίες. Ειδικά μετά από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης η συζήτηση αυτή επανήλθε με ένταση,μαζί με την υπόθεση του καθορισμού της ΑΟΖ. Τι υπάρχει τελικά στο Αιγαίο;

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων


Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην
 προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.


HEK 293 = human embryonic kidney cells = ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα.



Που βρισκεται, πως, από ποιές εταιρείες χρησιμοποιείται η παραπάνω ουσία;



Σε τι;


Βρίσκεται σε.....ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΤΑ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ κλπ. που καταναλώνουν ανήλικοι και ενήλικες. Από μωρά, μικρά παιδάκια μέχρι και ηλικιωμένοι...

Ευρώ τέλος – Φέρνουν το πλαστικό χρήμα



Έχουμε ήδη αναφερθεί πολλές φορές στην επιχείρηση “σκούπα” που γίνεται στην Ελλάδα. Και αυτή η “σκούπα” δεν αφορά τους λαθρομετανάστες, ούτ φυσικά τους φοροδιαφεύγοντες. Η “σκούπα” αφορά την μετάβαση του συνόλου του χρήματος (δηλαδή των ευρώ) στα κρατικά ταμεία. Και αυτή η ενέργεια ενώ αποτελεί ουσιαστική έμπρακτη παραδοχή της πλήρους πτώχευσης, παράλληλα απογυμνώνει την δυνατότητα άμυνας της Ελληνικής οικονομίας αφού (μέσω της μετάβασης του ρευστού στο ειδικό ταμείο) η χώρα θα στερηθεί πολυτιμότατου νομισματικού συναλλάγματος σε περίπτωση που φθάσουμε στο μη παρέκει…

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

"Αρμαγεδδών" στην ΠΑ: Θέλουν να αποσύρουν 130 μαχητικά λόγω χρεoκοπίας!!!



Η δραματικότητα των στιγμών που ζει η χώρα ακροβατώντας ανάμεσα σε μια αβέβαια και οδυνηρή παραμονή στο ευρώ και σε μια ακόμη πιο επώδυνη και εξίσου αβέβαια αποχώρηση από το ενιαίο νόμισμα έχει το αντίκτυπό της και στην υπόσταση και την ισχύ των ΕΔ και πιο ειδικά της ΠΑ.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πάμε σε μνημόνιο Νο3.Κοβούν τα πάντα και οδηγούν την κοινωνία στην πλήρη εξαθλίωση.Ενα βήμα πρίν άπο την γενική λαϊκη εξέγερση



exegersi


Χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί το ασφαλιστικό πακέτο, οι κατώτατοι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, οι αποζημιώσεις σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες καθώς και ο 13ος και 14ος μισθός, βρίσκονται εκ νέου στο προσκήνιο. Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή, λίγα 24ωρα πριν από την επίσημη έλευση των κλιμακίων της τρόικας των δανειστών, απέστειλε επιστολή προς τους κοινωνικούς εταίρους, ζητώντας...

Spiegel: Η τύχη της Ελλάδας κρίνεται οριστικά τον Οκτώβριο



26greece_CA1-articleLargeΕπανέρχεται το «Der Spiegel» στο ελληνικό ζήτημα, αυτή τη φορά με άρθρο που αφορά στην αξιολόγηση της δραστηριότητας του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στα σενάρια που επεξεργάζονται οι εταίροι της Ελλάδας σχετικά με την προοπτική της χώρας εντός της ευρωζώνης.
Όπως καταγράφεται,....

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Προς το τέλος του Ευρώ


Ρίγη πολιτικού πανικού σκόρπισε σε όλη την Ευρώπη η ψυχρή δήλωση στη βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ» του σοσιαλδημοκράτη Φινλανδού υπουργού Εξωτερικών Ερκι Τούομιογια: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανοιχτά την πιθανότητα διάλυσης του ευρώ»!

Σε τρέμουν… Να το θυμάσαι αυτό



Καταιγίδα ξεκίνησε... Τα σύννεφα βαριά, σκεπάζουν τη μικρή ζωή μας. Μπόρα είναι και θα περάσει. Καμιά μπόρα δεν μένει. Μόνο οι μπόρες του μυαλού μας γίνονται κάποτε δυνάστες και μας λυγίζουν, μας γονατίζουν και μπροστά σε έναν ανύπαρκτο θεό θέλουν να μας βάλουν να προσκυνήσουμε. Κι εμείς, τότε λυγίζουμε, τότε βογγάμε. Μα, άλλος πέρα από τον εαυτό μας δεν είναι που μας λυγίζει. Να το θυμάσαι αυτό...

Κομμάτια η ψυχή μας έγινε. Αναίτια μήπως;

Για 19η ημέρα συνεχίζονται οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα… Αφιερωμένο σε αυτούς που τον ψήφισαν!!



Για 19η ημέρα συνεχίζονται οι ανέμελες διακοπές του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Έτσι μετά τις διακοπές στην Κρήτη στο παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο νότια του Ρεθύμνου, οι οποίες άρχισαν στις 3 Αυγούστου, ο αρχηγός της... 

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η κρίση έχει νικητή: Τη Γερμανία με κέρδος 68 δισ. ευρώ!


Η κρίση έχει νικητή: Τη Γερμανία με κέρδος 68 δισ. ευρώ!
Η Ελλάδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πληρώνει το ομόλογο ύψους 3,2 δισ. ευρώ που έληξε προ ημερών και έχει στην κατοχή της η ΕΚΤ, προσθέτοντας νέα κέρδη σε αυτά που έχει ήδη αποκομίσει από την παρατεταμένη κρίση στην ευρωζώνη η Γερμανία, αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά, όταν η ΕΚΤ επιστρέψει τα κέρδη της στις ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία θα λάβει το μεγαλύτερο μερίδιο καθώς διατηρεί τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτήν.

Το φινάλε της Ευρωζώνης θα παιχτεί στην Ελλάδα


Το φινάλε της Ευρωζώνης θα παιχτεί στην Ελλάδα

Η διάσκεψη κορυφής της Ευρωζώνης, τον Ιούνιο, αρχικά εξαγγέλθηκε ως ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίλυση της κρίσης.


Η Ιταλία και η Ισπανία πέτυχαν μια συμφωνία που θα επέτρεπε στον ευρωπαϊκό μηχανισμό την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την απευθείας αγορά κρατικών ομολόγων.

Πάτρα: Κατασκήνωση έξω από τη Βουλή πρότεινε ο Δήμαρχος Πατρέων...


...Υποβολή ομαδικών παραιτήσεων πρότειναν Δήμαρχοι στην έκτακτη συνέλευση τους.
Την απόφασή του να μην παραμείνει υπό τις παρούσες συνθήκες στη θέση του κοινοποίησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Α. Παναγιωτόπουλος καλώντας τους συναδέλφους του της περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Ελλάδος να πράξουν το ίδιο καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες αδυνατούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους.

Στα 13,5 δισ. ο λογαριασμός των νέων μέτρων



Με εξοικονόμηση επιπλέον 2 δισ. ευρώ επί των 11,5 δισ. ευρώ θα αναχωρήσει για το Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως προέκυψε από την χθεσινοβραδινή συνάντηση του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του οικονομικού επιτελείου που...

Ηλεκτρονικό φακέλωμα σε όλες τις συναλλαγές μας από σήμερα...!!


Στο ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στην αγορά προχωρά και επισήμως από σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δώσει σε υπουργεία, υπηρεσίες και εταιρείες να αποστείλουν με ηλεκτρονικό αρχείο στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) όλα τα στοιχεία που αφορούν σε συναλλαγές για να ξεκινήσει νέος κύκλος διασταυρώσεων και ελέγχου των εισοδημάτων εν όψει και της καθολικής εφαρμογής του "πόθεν έσχες".

Δυσμενές για την Ελλάδα και το «Δουβλίνο 3»



Δυσμενές για την Ελλάδα και το «Δουβλίνο 3»
Σοβαρός κίνδυνος υπάρχει να «αδειάσουν» για μια ακόμη φορά οι Βρυξέλλες την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, που αποτελούν τις κύριες πύλες εισόδου μεταναστών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη συμφωνία «Δουβλίνο 3», που -το πιθανότερο- στο τέλος του έτους θα αντικαταστήσει την άκρως αρνητική για την Ελλάδα συμφωνία «Δουβλίνο 2», δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές. Γεγονός που θα συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα στη χώρα μας.

Πῶς διέγραψε τὸ χρέος τῆς Ἑλλάδας ὁ Μεταξάς καὶ δικαιώθηκε ἀπὸ τὸ Διεθνὲς δικαστήριο


Mὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση σώθηκε καὶ ἡ Ἀργεντινή… ἀλλὰ ὄχιἐμεῖς.

Γιὰ ὅσους δὲν τὸ γνωρίζουν τὸ1936 ὁ Ἰωάννης Μεταξὰς διορίστηκε πρωθυπουργὸς τῆςἙλλάδας καὶ στὴν συνέχεια πρωτοστάτησε στὴνἐπιβολὴδικτατορικοῦ καθεστῶτος τοῦ ὁποίου ἦτανἐπικεφαλῆς. Διαβάστε πῶς ἔβαλε τὴνἙλλάδα καὶ τοὺςἝλληνες πάνω ἀπὸ τοὺς δανειστὲς καὶ τὶς τράπεζες!
Ἡ ἱστορία ἔχει ὡς ἑξῆς :

Geuro και Euro μαζί;


Geuro και Euro μαζί;
Ένα μακιαβελικό οικονομικό και κοινωνικό απαρτχάιντ απόλυτης φτωχοποίησης του λαού βρίσκεται προ των πυλών. Φοβόμαστε ακόμα την χρεοκοπία και θα το επιτρέψουμε;;;

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, τίποτα δεν λέγεται τυχαία. Η τρομουστερία περί χρεοκοπίας τα δύο τελευταία χρόνια οδήγησε αποκλειστικά στη μείωση μισθών, συντάξεων και αύξηση της ανεργίας. Παράλληλα το «δημόσιο» χρέος αυξήθηκε, νέα μέτρα, επαχθέστερα των τελευταίων 11.5 δις, σχεδιάζονται για τον Σεπτέμβρη.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΝΩΜΗ...., ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ;;;


Στα χιλιάδες χρόνια που πέρασαν, η Ελλάδα έζησε πολέμους, καταστροφή, θανάτους, δυστυχία και φτώχια.
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ή δε θέλουν να το καταλάβουν,τα τελευταία 3 χρόνια έχει αρχίσει ενας πόλεμος, διαφορετικός από τους άλλους.
Ο οικονομικός πόλεμος χρησιμοποιεί ως κύριο όπλο την πτώχευση, τις απειλές και τους εκβιασμούς. Αρχίζει η κλοπή των εισοδημάτων με δημοκρατικές διαδικασίες μέσω νομοσχεδίων.Ενα πρόσφατο συνώνυμο του κλέβω είναι το ρήμα «νομοσχεδιάζω» Δηλαδή σε κλέβω και σε εξαθλιώνω με.....

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΡΑ !!!


γράφει ο Βασίλης Πανδής
(Κέρκυρα, 18/8/12)
Σε περιστάσεις σαν τις σημερινές, είναι ορατή από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων (πλην των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, κ.λπ. αλλά και της ψευδεπίγραφης διεθνιστικής αριστεράς), η ανάγκη για μια πατριωτική κυβέρνηση με ξεκάθαρο όραμα.

Μια πατριωτική κυβέρνηση της οποίας ο στόχος και η αποστολή θα είναι η διάσωση της χώρας από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και επιβουλευτών της Εθνικής μας υπόστασης.
Μιας πατριωτικής κυβέρνησης υπό έναν Εθνικό Κυβερνήτη σαν τον Μέγιστο Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο ορισμός του Φασισμού: Όταν δολοφονείς αυτόν που δεν προσκυνά εσένα, το κουμπούρι σου και την ψευτομαγκιά σου.


Που να το καταλάβουν όμως αυτό τα ορφανά του Σημίτη, το παρακράτος που φτιάχτηκε μόνο για να φτάνει εκεί που δεν έφταναν τα ΜΑΤ του εκσυγχρονισμού και του ΔΝΤ…
Που να το καταλάβουν τα παιδιά που μεγάλωσαν από τη μία με το Νίτρο και το Μήτρο και από την άλλη το έγκριτο “Βήμα” και το “Έθνος”. Η ιδεολογία της αρπαχτής, του...
χρηματιστηρίου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Άκη, του Παγκάλου, του “μαλάκας είμ’ εγώ να δουλέψω”;

Που το πάει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με την οικονομική κρίση;



Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας και εκείνοι που τις αρνούνται πεισματικά. Όσο όμως δύσπιστος και να είναι κανείς οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα.


Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως υπάρχει ένα κεντρικό σχέδιο, ένα master plan των νεοταξιτών με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας και την παγκόσμια κυβέρνηση. Ποιο όμως είναι το master plan της ΝΤΠ;

ΤΑ 9 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Τώρα, που οδεύουμε ολοταχώς προς άτακτη χρεοκοπία, τώρα που η αδράνεια των κυβερνήσεών μας έδωσε το δικαίωμα στους εταίρους μας-κυρίως, στους

Γερμανούς-να τολμούν να ομιλούν περί του ότι θα «μας πετάξουν από το ευρώ», τώρα που η
Ελλάδα από το ένα ως το άλλο άκρο της αιμορραγεί και καταρρέει, τώρα που οποιασδήποτε μορφής αναδιάρθρωση ή αναδιαπραγμάτευση του χρέους δεν έχει πια νόημα, τώρα που ότι κτίσαμε στα 60 τελευταία χρόνια έχει γκρεμιστεί και η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό έχει αμαυρωθεί, ας καταμετρήσουμε ποια δικά μας, ποια ασυγχώρητα εγκλήματά μας οδήγησαν τη χώρα και το λαό της σ’ αυτό το οικτρό αποτέλεσμα:

Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδος. Ποιοι είναι με ονόματα




Πολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με αποτέλεσμα να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους...

Το στοίχημα των εξελίξεων από τον Σεπτέμβρη και μετά…


Τον Σεπτέμβρη θα γίνει της κακομοίρας, όταν ο κόσμος αντιληφθεί τις συνέπειες των μέτρων της τρόικας που έχει αναλάβει η συγκυβέρνηση να υλοποιήσει. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το ακούω και το διαβάζω συνεχώς. Φοβάμαι, όμως, ότι πρόκειται απλά για μια φαντασίωση. Όχι γιατί ο λαός έχει παραδώσει τα όπλα, αλλά γιατί δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να αντιδράσει αποτελεσματικά. Αυτοματισμοί δεν υπάρχουν στην κοινωνία. Το γεγονός ότι οι πολιτικές που...

Το απόλυτο ψέμα, ο απόλυτος ψεύτης, η απόλυτη προδοσία


"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.

ΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ. Έτσι άρχισε το δράμα που βιώνει ο Ελληνικός Λαός και η παράδοση της Ελλάδας. Αυτό ήταν το απόλυτο ψέμα  με το οποίο  εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και κέρδισε τις Εκλογές βαρυνόμενος με όπως αποδείχθηκε αργότερα και που έχει προς τούτο ποινική ευθύνη, σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα...

"Φτώχεια που δεν έχουμε ζήσει"...



Δεν υπάρχει εύκολη λύση αν θέλουμε να παραμείνουμε στο ευρώ, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας. 
Εντός των επομένων ωρών ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει το πακέτο με τις προτάσεις που θα παραδώσει την επόμενη εβδομάδα στον πρωθυπουργό και προετοιμάζεται για τις συναντήσεις που θα έχει στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και εν συνεχεία στο Βερολίνο με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Σαμαράς: "Θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω…"


Αποφασισμένος να κάνει αυτό που πρέπει και να προχωρήσει στη λήψη σκληρών μέτρων, αγνοώντας το οποιοδήποτε κόστος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός. Φέρεται μάλιστα...

Καιρός να ξυπνήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου




Επιστροφή στο τροικανό και κυβερνητικό ναρκοπέδιο για τον Αντώνη Σαμαρά, ύστερα από την ολιγοήμερη ξεκούραση στην Πύλο,
Οι νάρκες πολλές και ελάχιστοι από τους υπουργούς του ενδιαφέρονται να δώσουν τον κοινό αγώνα. Οι περισσότεροι φοράνε καμαρωτοί τα καινούργια τους υπουργικά κουστούμια, και ζουν σε μια γαλάζια νιρβάνα, αδυνατώντας να αντιληφθούν ότι αν αποτύχει ο Σαμαράς η ΝΔ θα έχει την ίδια τύχη και χειρότερη από εκείνη του ΠΑΣΟΚ.....

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!



ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!
Κάτι παραπάνω από ορατό είναι το ενδεχόμενο οι σχολικές μονάδες να μην έχουν την δυνατότητα να καλύψουν ούτε καν τα λειτουργικά τους έξοδα τη νέα σχολική χρονιά επισημαίνει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) σε επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Στην ίδια επιστολή ζητά άμεση συνάντηση με τον υπουργό «προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της καταβολής της δεύτερης δόσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) προς τους δήμους».

Βγαίνει και ο στρατός στους δρόμους!!!



stratiwtikoi


Κινητοποιήσεις αποφασίζουν την ερχόμενη Τετάρτη οι εν ενεργεία στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων για πρώτη φορά στην ιστορία του στρατεύματος.

Τέλος στο δωρεάν νερό από το 2013


Τέλος στο δωρεάν νερό από το 2013
Τέλος στο δωρεάν νερό, όπου και όποτε αυτό παρεχόταν, έρχεται από το 2013. Όπως ορίζει η κοινοτική νομοθεσία, η κοστολόγηση του νερού πρέπει να είναι σε συνάρτηση των διαθέσιμων αποθεμάτων και του περιβαλλοντικού κόστους για την απόληψή του.

Ζιά ή Σιτάρι; Βιολογικός πόλεμος,.....εναντίον των ανθρώπων...!!!



ΖΕΑ : ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ

Τό έτος 1928 απηγορεύθη σταδιακά και μέχρι το 1932 κατηργήθη τελείως η καλλιέργεια της Ζιάς στήν Ελλάδα. Ακολούθησε η καλλιέργεια τού μεταλλαγμένου σίτου. Σκοπός της ενεργείας αυτής, τι άλλο; Η αποβλάκωση τών Ελλήνων.
Όπως είπε ένας ερευνητής στην Αγγλία τα μεταλλαγμένα προκαλούν συρίκνωση τού εγκεφάλου, σε πειραματόζωα. Οι Έλληνες από πότε υφίσταντε βιολογικό πόλεμο;

Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού σε επιχείρηση εσωτερικής καταστολής στην Ύδρα!!


Λαϊκή εξέγερση - η πρώτη του είδους - στην Ύδρα με κατάλυση των βασικών αρχών ενός κράτους, δηλαδή της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ, αλλά και πρώτη ενεργό εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε επιχείρηση εσωτερικής καταστολής είχαμε πριν λίγες ώρες... 

Προετοιμάζεται για διάλυση της Ευρωζώνης η Φινλανδία: «Zουρλομανδύας το ευρώ»


Για τη διάλυση της Ευρωζώνης προετοιμάζεται το Ελσίνκι, σύμφωνα με τον υπ. Εξωτερικών της χώρας, Έρκι Τουομιόγια. Ή πιο σωστά είναι ήδη προετοιμασμένο. Ο Φινλανδός υπουργός υποστηρίζει ότι η χώρα του έχει έτοιμο ένα «επιχειρησιακό σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο». Η δήλωση του Τουομιόγια κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική καθώς πρώτη φορά ευρωπαίος αξιωματούχος παραδέχεται ανοιχτά ότι η χώρα του προετοιμάζεται για έξοδο από την ευρωζώνη. Ωστόσο, ο υπ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Αλεξάντερ Στουμπ, σπεύδει να σβήσει τη φωτιά υποστηρίζοντας ότι η Φινλανδία είναι 100% αφοσιωμένη στο ευρώ.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ξένιος Ζευς: Η μεγάλη κομπίνα!!!





Γιώργος Αδαλής
Πέρασε κι αυτός ο Δεκαπενταύγουστος! Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού! Με μια διαφορά όμως!

Ο Ελληνας κάθισε στο σπίτι του!

Και κάθισε στο σπίτι του γιατί μερικές εβδομάδες πριν, επέλεξε με την ψήφο του την συνέχιση του εγκληματικού Μνημονίου και την διατήρηση στην εξουσία, όχι μόνο όσων πολιτικών μας έφεραν με τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους ως εδώ, αλλά επιπρόσθετα έδωσε ρόλο, ακόμα και στους...
μέχρι χτες κολαούζους της εξουσίας, που ήταν ευχαριστημένοι με τα ... ψίχουλα της μοιρασιάς!!!


Αλλά ας κάνουμε μια διαδρομή στα γεγονότα του 15Αυγουστου:

Είσαι μέρος του πειράματος



Πάντα είχα την απορία για το τι είδους ανθρωποι είναι αυτοί που μας κυβερνούν και αποφασίζουν για την πορεία του τόπου, τις τύχες τις δικές μας καθως και σε πολλες περιπτώσεις των παιδιών μας, αν οχι και των επόμενων γενεών.
Τα τελευταία 2 χρόνια το σκηνικό ξεκαθάρισε. Έβγαλα πολλά συμπεράσματα απο δηλώσεις του τύπου ”μαζί τα φάγαμε” και ”η Ελλαδα θύμα πειράματος”, και πολλά περισότερα απο πράξεις που φτάνουν στα όρια της προδοσίας...

Καλά για 23 δις ευρώ κάνετε θέμα;


Καλά για 23 δις ευρώ κάνετε θέμα;
Κατά 23 δις ευρώ αυξήθηκε λοιπόν, το δημόσιο χρέος τους τελευταίους 3 μήνες.Τη νέα μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή το υπουργείο οικονομικών.

Μνημόνιο ίσον χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ


Μνημόνιο ίσον χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι «στη λαίλαπα μέτρων ύψους 11,5 δισ. που ξεσπάει, ο κ. Σαμαράς αντιπαραθέτει επικοινωνιακά ισοδύναμα και διάφορους μύθους με τελευταίο ότι από Δευτέρα ξεκινάει εκστρατεία για το «χρυσόμαλλο δέρας» της λεγόμενης επιμήκυνσης».

Λ.Ρακιντζής: "Το κρίμα στο λαιμό τους"


rakintzis l.Την πλήρη αποδυνάμωση του ελεγκτικού έργου που ασκεί ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, επέφερε η τροποποίηση του νόμου 4057/2012 για τον υπαλληλικό κώδικα. Όπως εξηγεί ο επίτιμος αρεοπαγίτης στο «Κ», πλέον τα χέρια του επιτελείου των επιθεωρητών της Κηφισίας «είναι δεμένα», με αποτέλεσμα να επιβάλλονται ποινές-«χάδι» σε επίορκους δημοσίους υπαλλήλους. Σημειώνει ότι η διαφθορά στις Πολεοδομίες έχει υποχωρήσει κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και εξηγεί γιατί αποτελεί άθλο η πάταξη της διαφθοράς στις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους.

Νέες ταυτότητες :Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα"


Στην Καισαριανή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "κέντρου επιχειρήσεων" της ..ηλεκτρονικής διακυβέρνησης 
 Οι μηχανές εκτύπωσης των νέων ταυτοτήτων έχουν ήδη "μπεί μπροστά"
Σε λίγες  ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το  κατοχικό καθεστώς  αυτής της άλλοτε  Ορθόδοξης και δημοκρατικής  χώρας, θα απαιτήσει  απο τον κάθε ένα  χωριστά  να  δώσει ενυπογράφως  την συγκατάθεσή  του  στο  ψηφιακό μαρκάρισμα  μέσω  της αποδοχής - παραλαβής  της νέας  ταυτότητας.
Πηγές των οποίων η αξιοπιστία αλλά και η γνώση των πραγμάτων  είναι  αδιαμφισβήτητη, μας ανέφεραν , ότι...

Η Ρωσική αρκούδα βρυχάται κατά της παγκόσμιας δικτατορίας


Η Ρωσική αρκούδα βρυχάται κατά της παγκόσμιας δικτατορίας
Ξεκίνησε η κάθοδος των Ρώσων στις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο, μας πληροφορούν όλα τα ΜΜΕ. Η κάθοδος των μυρίων.

Η Ρωσική αρμάδα διαπλέει το Αιγαίο εν πλώ προς Συρία, και Ν.Α. Μεσόγειο. Επιτέλους πια, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δείξει η αρκούδα τα νύχια και δόντια της στη παγκόσμια Δικτατορία, αλλιώς πάει χαμένη.
Επιτέλους, πρέπει να μπεί φραγμός στις αυθαιρεσίες της Παγκόσμιας Δικτατορίας, όπως αυτές απορρέουν από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, για κυριαρχία στο πλανήτη.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζουν ηλεκτρονική φυλακή!



Η παροιμία του ενος κακού...μύρια έπονται, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της χώρας μας. Ένα απο αυτά είναι οτι η οικονομική κρίση και η εξοικονόμηση χρημάτων,ώστε να επέλθει η μείωση των κρατικών δαπανών..αποτελεί το άλλοθι για την αναγκαστική και ύπουλη εισαγωγή μέτρων και νόμων που ουσιαστικά μετατρέπουν το κράτος σε μεγάλο αδερφό…

Μήνυμα αναγνώστη: Να γιατί θα γίνει κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα


Παρατηρούμε ότι επί τρία και πλέον έτη το μοναδικό έργο...

των κυβερνήσεων μέχρι τώρα που με πολύ ζήλο υπερασπίζονται και βρίσκουν ένα σωρό τεχνάσματα για να μειώσουν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις (η έκτη κατα σειρά μείωση σε τρία χρόνια) περιορίζοντας σημαντικά την αγοραστική δύναμη του Έλληνα και εξωθόντας τον στην μιζέρια και την αθέτηση των υποχρεώσεών του.

Μάλιστα πολλές φορές η επιπολαιότητα που αντιμετωπίζουν τα πράγματα είναι εξοργιστική. Μερικά απο αυτά είναι και τα παρακάτω:

«Η Ελλάδα λίγο πριν την άβυσσο» της χρεοκοπίας



0430-Greece-Financial-Crisis_full_600_thumb_medium330_220Τίποτε δε μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα από το να αποφύγει τη χρεοκοπία, διαπιστώνει το «Der Spiegel», το οποίο αναφέρει ότι η χώρα μας βρίσκεται «λίγο πριν την άβυσσο». Το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού ουσιαστικά αποτελεί απάντηση στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για διετή επιμήκυνση του Μνημονίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...