Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πακιστανός απεργός πείνας ομολογεί..Δίνουν άδειες παραμονής σε λαθρομετανάστες για να κάθονται νόμιμα στην Ελλάδα μέχρι να εξεταστεί αν είναι πρόσφυγες!!!


Πακιστανός απεργός πείνας ομολογεί ότι σε 55 απο τους 100 λαθραίους έδωσαν άδεια παραμονής για ένα χρόνο! συγκεκριμένα τους έδωσαν κόκκινη κάρτα! δηλαδή θα κάτσει στην Ελλάδα ΝΟΜΙΜΑ για κάμποσα χρόνια ,μέχρι να εξετάσουν αν είναι πρόσφυγες!!! Έτσι τη βγάζουν όλοι λίγο πολλοί και είναι σχεδόν όλοι νόμιμοι!
 Από το ρεπορτάζ του tvxs.

Το μανιφέστο των εξεγερμένων της Μαδρίτης.



Οι εξεγερμένοι της Μαδρίτης, δεν ξεσηκώθηκαν έτσι απλά και δεν πήγαν έξω από το Ισπανικό Κοινοβούλιο, όπως οι δικοί μας αγανακτισμένοι πέρυσι. Οι εξεγερμένοι της Μαδρίτης, κινούνται βάσει ενός Μανιφέστου που συνέταξαν και προφανώς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους, μέχρι.... την τελική δικαίωση.



Φυσικά τα ελλην
ικά καθεστωτικά ΜΜΕ δεν είπαν λέξη για το Μανιφέστο των εξεγερμένων της Μαδρίτης. Έδωσαν στον (υπνωτισμένο από το σύστημα) ελληνικό λαό την εντύπωση ότι επρόκειτο για μια απλή διαδήλωση με συνδικαλιστικά αιτήματα.


Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ των εξεγερμένων της Μαδρίτης έχει ως εξής:

Το πόρισμα για Μεϊμαράκη έβγαλε "λαβράκι" για Ρέστη






Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής αποκαλύπτει το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Πώς ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Πρόστιμο 31,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή

Από το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ, στο οποίο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, αποκαλύπτεται κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης

Ο Κάποιος και ο Κανένας της πολιτικής αδιαφάνειας


Στο πολιτικό μας λεξιλόγιο η λέξη «κάποιος / κάποιοι» διεκδικεί τα πρωτεία με όλο και περισσότερο δικαιολογημένες αξιώσεις. 

Και πρόκειται για πρωτεία χρήσης, όχι σαφήνειας και ακριβολογίας· τέτοια κουσούρια δεν έχουν οι δημόσιοι ρήτορές μας, αλλεργικοί στο παλαιό «σοφόν το σαφές».

Για παράδειγμα...

Έλληνες μην αυτοκτονείτε! Αυτοκτονείστε τους πολιτικά!


Το προηγούμενο μόνο 24ωρο, αυτοκτόνησαν πέντε Έλληνες και Ελληνίδες.

Την τελευταία εβδομάδα συνολικά δέκα.Σχεδόν όλοι τους με ανήλικα παιδιά και σχεδόν όλοι τους είτε νέοι άνεργοι, είτε από το χώρο των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικροεπιχειρηματιών. Οι Έλληνες δεν αντέχουν ακόμα και στο άκουσμα των νέων μέτρων και προτιμούν να φύγουν από τη ζωή παρά να εξαθλιωθούν. Αναλογιστείτε τι θα συμβεί όταν έρθει και η ώρα της...

Κύκλωμα φοροδιαφυγής ξέπλενε «μαύρο χρήμα και έκλεβε το κράτος


Μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα του «σκανδάλου Καρούζου» φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής». Πρόκειται για το πόρισμα-καταπέλτη του ΣΔΟΕ, στο οποίο όχι μόνο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, αλλά, αντίθετα, αποκαλύπτεται κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης
Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής και...

Αληθινή Πράξη Αντίστασης: Μην πληρώνεις τους φόρους σου!


Αληθινή Πράξη Αντίστασης: Μην πληρώνεις τους φόρους σου!

Ξεχάστε τις διαδηλώσεις, τα συλλαλητήρια, τις 24ωρες και 48ωρες απεργίες, τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τις πορείες που καταλήγουν, στην καλύτερη περίπτωση, στην επίδοση κάποιου ψηφίσματος στους αρμόδιους φορείς και στη χειρότερη, σε σκηνές βίας και βανδαλισμών.
Και που κατέβασαν, άλλωστε, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ 100.000 ανθρώπους στο δρόμο την περασμένη Τετάρτη, τι έγινε; Ίδρωσε κανενός το αυτί;

Ο Υποστράτηγος ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδης μιλάει για το HAARP. Από την άλλη ποιό είναι το υπερόπλο των Ρώσων;



Του Υποστρατήγου ε. α. - K. Χ. Κωνσταντινίδη
Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία της εφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την…καταστροφή της.

Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις ….

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί άλλαξε το κλίμα στη Γερμανία;


Απαντούν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι από όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας, σε αντιπροσωπεία 15 Ελλήνων δημοσιογράφων

Αποστολή στο Βερολίνο

«Νιώθουμε άσχημα για ό,τι έγινε. Για την απαξίωση των ελλήνων πολιτών, για πρωτοσέλιδα όπως αυτό του "Focus" με την Αφροδίτη της Μήλου και της "Bild" για την πώληση της Ακρόπολης. Πρέπει όμως να κάνετε μεταρρυθμίσεις για να γίνετε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος». Κάπως έτσι συνοψίζονται όσα είπαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου της Γερμανίας σε αντιπροσωπεία 15 ελλήνων δημοσιογράφων που βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στο Βερολίνο. Την επίσκεψη συνδιοργάνωσαν το ελληνικό και το γερμανικό γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου.

«Μας τα λέει η τρόικα»

Νέα προδοσία ΓΑΠ: Υποδέχτηκε στο Harvard τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ιβανόφ ως...Μακεδόνα!

Εν τέλει, αυτό το ελεεινό υποκείμο, αυτό το διεθνές "τσόλι", ως πότε θα το ανεχόμαστε; Ποιοί επιτέλους τον πατρωνάρουν; Γιατί δεν μπορούμε να τον στήσουμε επιτέλους στα 6 μέτρα; Γιατί;

Πολύς ντόρος αλλά και πολύ μελάνι χύθηκε για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διδάσκει στο Harvard. Είναι ένα ζητούμενο αυτό, ωστόσο δεν είναι το σημαντικότερο.

Αρκετά δε λουφάξαμε Σύντροφοι; Καιρός για «χτύπημα»...


  γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
- Σαν πολύ δεν κάτσαμε ήσυχα σύντροφοι;
- Έτσι έπρεπε. Κι έτσι πρέπει.
- Εντάξει. Παραπήγε όμως.
- Εξακολουθούν να μας περιμένουν.
- Ε και τι θα γίνει; Θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμη να κάνουμε τον ψόφιο κοριό;

Προσοχή διαδώστε το…Θα πληρώνουν για αιμοκαθάρσεις από αρχές Οκτώβρη




Θα πληρώνουν για αιμοκαθάρσεις από αρχές Οκτώβρη

Απειλούν οι κλινικάρχες πως αν δεν λάβουν τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ θα δέχονται μόνο όσους έχουν να πληρώσουν, κι ας πεθάνουν οι υπόλοιποι…

Άρθρο ΣΟΚ από μπλόγκερ κατά του Μανώλη Γλέζου.. "Άκου παππού Μανώλη"…



Γλέζος προς ΧΑ: «Τώρα που φεύγουν μετανάστες οι Έλληνες, θα ειδοποιήσετε τους ομοϊδεάτες σας να τους τσακίσουν;

Aίσθηση προκάλεσε το ερώτημα που απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Με αφορμή τη μετανάστευση των Ελλήνων λόγω της κρίσης, ο κ. Γλέζος ρώτησε: «Θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνετε. Θα στείλετε εντολή στους ομοϊδεάτες σας στις άλλες χώρες να τσακίσουν τους Έλληνες»;
Λοιπόν παππού Μανώλη, σέβομαι τα χρόνια και την ιστορία σου, (όχι την κομμουνιστική, αλλά κυρίως το ότι ήσουν και είσαι ακόμα μάχιμος) …

Ο μπαμπούλας της Χρυσής Αυγής δίνει παράταση στις θητείες των δημάρχων μέχρι το 2015;



Το ενδεχόμενο να παραταθεί για έναν χρόνο η θητεία των δημάρχων που εξελέγησαν στις εκλογές του 2010 εξετάζει η κυβέρνηση που φοβάται ότι αν οι δημοτικές εκλογές γίνουν το 2014 μέσα σε συνθήκες κρίσης,

ενδέχεται μεγάλες πόλεις να πέσουν στα χέρια της ακροδεξιάς.

Το πραξικόπημα που δεν έγινε ποτέ




Δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι απετράπη πραξικόπημα τον περσινό Οκτώβριο, δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, όπως προαναγγέλλεται σήμερα σε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με την προαναγγελία της εφημερίδας που έχει τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε» πέρυσι τον Οκτώβριο η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και παραδώσει τη θέση του στον Λουκά Παπαδήμο,στρατιωτικό πραξικόπημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι τα εξής:

"Είναι τρέλα η μανία με τη λιτότητα στην Ευρώπη" επιμένει ο Π.Κρούγκμαν!! Αλλά η Μέρκελ το χαβά της...


Φτάνει πια τόση αυταρέσκεια. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες «κοινή πεποίθηση» ήταν ότι η Ευρώπη επιτέλους έθεσε την κατάσταση υπό έλεγχο. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, υποσχόμενη ότι εν ανάγκη θα αγοράσει κρατικά ομόλογα προβληματικών κρατών, εξευμένισε τις αγορές. 

Το μόνο που έπρεπε να κάνουν τα κράτη-οφειλέτες, σύμφωνα με αυτό το παραμύθι, ήταν να συμφωνήσουν σε περισσότερη και πιο σκληρή λιτότητα - ο όρος για να δανειοδοτηθούν - κι όλα θα πήγαιναν καλά.

“Αραβική Άνοιξη” ή …”Αφγανικός Χειμώνας”;




Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 Τι πραγματικά συμβαίνει στη Μέση Ανατολή;
Γιατί οι Αμερικανοί “ξηλώνουν” τα δικά τους καθεστώτα;
Τι επιδιώκουν οι ισλαμιστές στην Αθήνα;
Βλέποντας κάποιος το ντόμινο των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, απορεί με την φαινομενικά αντιφατική αμερικανική πολιτική. Τα καθεστώτα, τα οποία σήμερα “ξηλώνονται” με τις “ευλογίες” των Αμερικανών, δεν είναι άγνωστα ή εχθρικά προς αυτούς. Τα περισσότερα είναι “δικά” τους δημιουργήματα της “ψυχροπολεμικής” εποχής. Όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε με τον “επαναστάτη” Καντάφι, ο οποίος στο τέλος αποδείχθηκε “εργοδότης” του Μπλερ και γαλαντόμος χορηγός του LSE, τα πάντα ήταν ελεγχόμενα …

Ο Βαγγέλας ο πρόεδρας




 
Μετά την περήφανη νίκη της ΝΔ στις 17 Ιούνη, στο υψομετρικά ψηλότερο έδρανο του κοινοβουλίου, δεν θα μπορούσε παρά να κάτσει ένα κόσμημα της πολιτικής σκηνής. Άλλωστε ο Σαμαράς του χρωστούσε χάρη, καθώς φήμες λένε ότι ο Βαγγέλας είχε μπουκάρει στο γραφείο του στις 6 του Μάη και ναι μεν τον έπιασε από το πέτο, αλλά δεν τον χαστούκισε! Διότι σε μια τέτοια απεχθή ενέργεια ο αρχηγός θα είχε βάλει τα κλάματα και θα 'τρωγε την αμελητέα προγονική του περιουσία στους ψυχιάτρους. Αυτά όμως είναι εικασίες.

Μνημόνια: Το ένοχο "μυστικό" της τρόικα...


Πριν ακόμη υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο τόσο ο τότε πρόεδρος του ΔΝΤ Στρος Καν, όσο και άλλοι προβεβλημένοι διεθνείς παράγοντες είχαν μιλήσει ξεκάθαρα.
Είχαν δηλώσει ότι εφόσον η Ελλάδα δεν έχει δικό της νόμισμα να υποτιμήσει, θα πρέπει να γίνει «εσωτερική υποτίμηση»...

Θυμάμαι…


Γράφει ο Ανδρέας Λυγερός – Φυσικός
Θυμάμαι ότι είχα πολλούς καθηγητές στη διάρκεια της σχολικής μου ¨καριέρας¨. Θυμάμαι επίσης ότι είχα λίγους οι οποίοι...
άφησαν κάτι στο μυαλό και την ψυχή μου. Απ’ αυτούς τους ¨λίγους¨, άλλοι έφυγαν από την ενεργό δράση, άλλοι έφυγαν από τη ζωή ενώ για άλλους απλά έχω χάσει τα ίχνη τους.

Αφαίρεση και διαίρεση του Ελληνισμού (Του Σαράντου Καργάκου)



Θαρρώ ότι ο Έλληνας (όχι Έλλην) του παρόντος κακού, ψυχρού κι ανάποδου καιρού μας από τις τέσσερεις κλασσικές πράξεις της αριθμητικής έχει ιδιαίτερη επίδοση μόνον σε δυο: Την αφαίρεση και τη διαίρεση.
Στη διαίρεση βέβαια αρχαιόθεν είχε επίδοση. Γι’ αυτό η ελληνική ιστορία, καλώς εξεταζομένη, είναι κατά κύριο λόγο πόλεμοι Ελλήνων εναντίον άλλων Ελλήνων. Η διαίρεση κατά πόλεις, κατά φυλές, κατά τόπους, κατά τάξεις, κατά αιρέσεις, κατά αθλητικές προτιμήσεις (προχείρως θυμίζω τη Στάση του Νίκα), κατά δόγματα και κόμματα είναι ιστορικό πεπρωμένο μας.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ,ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ



Διαβάστε και θαυμάστε για ποιανού συστήματος την σωτηρία οδύρονται οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες μας . Γιατί ακριβώς απειλούν ότι θα έρθει η καταστροφή και πρέπει ,λένε,να βάλουμε όλοι πλάτη...
μην τυχόν και γυρίσουμε δεκαετίες πίσω ! Να βάλει πλάτη ο φουκαράς των 500 ευρώ μη τυχόν και χάσει τα προνόμιά του αυτός που τσεπώνει 300.000 ευρώ και βάλε !
Μην ανησυχείτε λαοπατέρες . Και πλάτη θα βάλουμε και πόδι θα βάλουμε. Υπό μορφήν κλωτσιάς βεβαίως .
‘Ερχεται.

Τα μέτρα δεν «ενθουσιάζουν» – Η τρόικα δεν έχει συμφωνήσει ακόμα



Την πρώτη γεύση από την επικείμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα την πήρε η κυβέρνηση στο Euro Working Group της Παρασκευής, τα μέτρα από ενέκριναν οι αρχηγοί έγιναν φύλο φτερό και δεν ενθουσίασαν. Ο επικεφαλής του ΣΟΕ κ. Τσακλόγλου πέρασε σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύσκολες ώρες.

“Guardian”: «Στημένος νταής, ο Τόμσεν»!...




Ξεσκεπάζεται ο δόλιος ρόλος του ΔΝΤ στην Ελλάδα

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιχειρεί να ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ μέσω του Τόμσεν τη συμφωνία για τα 11,9 δις ευρώ με στόχο να αποτύχουν τα μέτρα και ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ η Ελλάδα να ζητήσει και νέο κούρεμα χρέους.»

Αυτή, η αποκάλυψη από τον βρετανικό “Guardian” έσκασε σαν κεραυνός στην Ευρώπη.

Βερολίνο και Παρίσι αιφνιδιάστηκαν.

Ενοχλήθηκε, ακόμη και η υπερσυντηρητική Μπούντεσμπανκ:

Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια


1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ.
Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ!!!


(Σχόλιο: Σας δίνουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη...)

Προβλέπεται άμεσο χάος στην Κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση! Γεγονός που θα λάβει χώρα προσεχώς αποκαλύφθηκε σήμερα (28 Σεπτεμβρίου 2012) όταν ερευνητής που ερευνούσε σχετικά θέματα, κατά λάθος έπεσε πάνω σε κάποιες απόρρητες πληροφορίες που αποφάσισε να στείλει στην δημοσιογραφική μας ομάδα. Ζητώντας μας αυστηρή ανωνυμία...

...

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ελλάδα σήμερα πληρώνει το ψέμα Σαμαρά!

Γράφει ο Δευκαλίων
Με τους διαδηλωτές στις περισσότερες πόλεις της χώρας να γεμίζουν πλατείες και δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα δημοσιονομικά περιοριστικά μέτρα των 13,5 δις που πρόκειται τις επόμενες ημέρες να εισαχθούν προς ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων.
Με την τρόικα αδιάλλακτη να παρακολουθεί και να επιβάλει την άτεγκτη θέληση της για πιστότατη εφαρμογή των μέτρων των 13,5 δις ευρώ.

Η χώρα θα γίνει σκόνη γιατί λείπουν οι πατριώτες και περισσεύουν οι Πάρτη-ωτες


Σε 10 χρόνια η χώρα θα γίνει σκόνη γιατί λείπουν οι πατριώτες και περισσεύουν οι Παρτη–ωτες


70 δις  δήλωσαν μισθωτοί και συνταξιούχοι και 13  όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και αυτό

γέμισε βάσιμες υποψίες το ΥΠΟΙΚ ότι οι υπόλοιποι φοροδιαφεύγουν.
Βεβαία η όλη Ιστορία  σύμφωνα με τις πληροφορίες μας “ήταν προμελετημένη καρφωτή και μιλημένη”.  Σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε  μέσα από  τα υπόγεια των κομμάτων και με την βοήθεια  των πολυπληθών κομματικών μηχανισμών. Είναι γνωστό άλλωστε πως...

Σκάνδαλο με οσμή υποκόσμου στην... αυλή της Βουλής


Στο φως βγαίνουν σιγά-σιγά αποκαλυπτικά στοιχεία για το Καρούζος gate τα οποία, αν επαληθευτούν, φέρνουν στην επιφάνεια έναν επιχειρηματικό «υπόκοσμο» ο οποίος δρούσε ανεξέλεγκτα, εις βάρος του Δημοσίου χρήματος και εις γνώση ενός μέρος του πολιτικού κόσμου. 
Από το 2010 γνώριζε το προεδρείο της Βουλής το «σκάνδαλο Καρούζου» σύμφωνα με εξώδικη ενημερωτική επιστολή που είχε στείλει στον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο επiχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης, εκ των πρωταγωνιστών της υποθέσεως και συνιδιοκτήτης της κτηματομεσιτικής εταιρείας Καρούζος constructions μέσω της οποίας έγινε το ξέπλυμα...

Στα χέρια εισπρακτικών εταιρειών οι έλεγχοι των ΔΟΥ


Το "δόγμα του σοκ" σε πλήρη εξέλιξη

Χέρι - χέρι πηγαίνει η αναδιάρθρωση του φορολογικού μηχανισμού με την ολοένα και μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του. Η αναμενόμενη νέα και μεγάλη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών συνδέεται άμεσα και με τους σχεδιασμούς του ΥΠΟΙΚ για ενεργότερη εμπλοκή ιδιωτών στο....

"Επιχείρηση διάσωσης της Ελλάδας": Θα ξυπνήσουμε ποτέ;






ImageΜην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας: η περίφημη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους έχει ήδη (ξανα)πάει περίπατο. Και το ΔΝΤ τσακώνεται με την «Ευρώπη», δηλαδή με τη Γερμανία για το πώς θα μπορέσει, αν μπορέσει, αυτή τελικά να επιτευχθεί. Η Γερμανία, που έχει τη «λύση» και δεν είναι άλλη από την «εσωτερική» ελληνική πτώχευση, τώρα ούτε να ακούσει για το ενδεχόμενο «κουρέματος» που να την αφορά άμεσα ή έμμεσα, όπως άλλωστε έπραξε και την προηγούμενη φορά. Η επιχείρηση δήθεν «διάσωσης» που έχει στήσει πρέπει να είναι κερδοφόρα – και ως τώρα είναι.

Εγκλήματα κατά των παιδιών μας


Του Άγη Βερούτη

Η ηθική διάσταση του θέματος ομολογώ ότι ξεπερνά τη δυνατότητά μου να αντιμετωπίσω το θέμα με νηφαλιότητα. Δεν κάνω το λάθος να το επιχειρήσω.

Τρία χρόνια διαρκεί η συσσίφεια απόπειρα ισοσκελισμού του προϋπολογισμού του Ελληνικού κράτους. Η έμφαση είναι σε μέτρα λιτότητος, απλά στην Ελληνική πραγματικότητα αυτά μεταφράζονται ως υπερφορολόγηση, ενόσω οι δαπάνες του δημοσίου παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες. Ειδικά οι μισθολογικές δαπάνες που αντιπροσωπεύουν άνω του 80% των δαπανών του προϋπολογισμου μειώθηκαν από το επίπεδο των 24 δισ. ευρώ ετησίως προ κρίσης, στο επίπεδο περίπου των 20 δισ. ευρώ ως τώρα.

Ουάσινγκτον: Θέμα μηνών η πτώση της τρι-κομματικής κυβέρνησης


Πιθανή πτώση της κυβερνητικής τρόικας: Στην Ουάσιγκτον εκτιμούν επίσης, ότι η τρι-κομματική κυβέρνηση υπό τον Σαμαρά, έχει λίγους μόνο μήνες ''ζωή'' και ομιλούν γιά νέα ''εθνική κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών''

Wall Street Journal: ''H έκθεση των ελεγκτών της τρόϊκας θα αναφέρει πόσο μεγάλο είναι το χρηματοδοτικό έλλειμμα στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, με τους Ευρωπαίους να σημειώνουν πως η «τρύπα» είναι πάρα πολύ μεγάλη για να την κλείσει η ελληνική κυβέρνηση μόνη, όπως προτείνει...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ..


TO 15512 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ..

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.

«Ή ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ»


ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αφού όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και όλους τους κρατάνε ομήρους με τα σκάνδαλα και τη SIEMENS. Το ΣΔΟΕ και η ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκφοβίζει και εκβιάζει:

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα μέτρα δεν “κλειδώνουν” αλλά αυξάνονται – Έφθασαν στα 16,5 δισ μέχρι τώρα



Τελικά έχει κλειδώσει η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67
- Η ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ότι δύσκολα θα κλειδώσουν τα μέτρα στη σύσκεψη των αρχηγών την Πέμπτη
- Τα 7,5 δισ. ευρώ αφορούν το έτος του 2013 
- Αλλάζουν οι φορολογικές κλίμακες και διευρύνεται η φορολογική βάση
- ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Τι σχέδια έχουν για την Ελλάδα μετά τις αμερικανικές εκλογές;


Ο Ομπάμα έχει διαμηνύσει να κρατηθεί η Ελλάδα μέσα στο ευρώ μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές . Το Reuters μάλιστα μετέδωσε ότι η έκθεση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ και την ΕΕ θα καθυστερήσει και θα δημοσιοποιηθεί μετά τις αμερικανικές εκλογές!
Είναι σαφές ότι όλα βαδίζουν μεθοδευμένα βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο, μετά τις εκλογές των ΗΠΑ και την σχεδόν βεβαία επανεκλογή του Ομπάμα στην Προεδρία, αναμένεται ολοκαύτωμα στην Ελλάδα!

Το ευχολόγιο για ανάπτυξη και τι – δεν – κάνουν κυβερνήσεις και τρόικα



Πού πάμε; Δεν ξέρουμε. 
Θα ξεπεράσουμε την κρίση μέσα από τις πολιτικές που ακολουθούμε; Δεν ξέρουμε. 
Για τέσσερα χρόνια τώρα το σημείο ισορροπίας, μετά το οποίο θα μπορούσαμε να ατενίζουμε μια προοπτική προς τα επάνω, δεν έχει βρεθεί. 
Από την άνοιξη του 2010 κάθε κάποιους μήνες βρισκόμαστε σε κρίσεις πολιτικής, που ακολουθούνται από νέες κρίσεις.
Η πολιτική επικεντρώνεται – αναγκαστικά – στα μακροοικονομικά. Eτσι τα ζητήματα του παραγωγικού συστήματος και του κοινωνικού κράτους βρίσκονται στο κενό. Και τα δύο αποτελούν τα παθιασμένα στοιχεία κάθε δημόσιας συζήτησης, αλλά κατά περίεργο τρόπο είναι οι παρίες της πολιτικής αντιμετώπισης της κρίσης.  
Ομως η σχέση της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας με την κρίση θα κριθεί από την ισορροπία στο τρίγωνο «δημοσιονομική, παραγωγική, κοινωνική διάσταση».
Η ισορροπία αυτή ήταν προβληματική για δεκαετίες και γι’ αυτό η κρίση πήρε τη μορφή και την ένταση που πήρε...

Οι πίθηκοι της Οικονομικής Επιστήμης

Ο προορισμός της Οικονομικής Επιστήμης είναι η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των μελών μιας εκάστης κοινωνίας όπου εφαρμόζεται. Κατ' επέκταση τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας είναι τα καθ'ύλη αρμόδια Υπουργεία που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν τον στόχο  μεγιστοποίησης της ικανοποίησης των αναγκών των υπηκόων μιας χώρας.

Στην περίπτωση της Ελλάδας...

Αρχαία όπλα Μαζικής Καταστροφής




metafysikogr_arxaiaoplamazikiskatastrofisΑπό τις πυρετώδεις συζητήσεις για τα πυρηνικά όπλα του Ιράν μέχρι την βιο-τρομοκρατία τα όπλα μαζικής καταστροφής παραμένουν είναι ένα καυτό θέμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Μόνο που το ίδιο συνέβαινε και χιλιάδες χρόνια πριν όταν τέτοια όπλα ήταν σε ευρεία και φονική χρήση!

Η συζήτηση τις τελευταίες ημέρες επικεντρώνεται στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και την ανησυχία που...

ΕΛΛΑΔΑ! Κλείνει, ενοικιάζεται, πωλείται. Εξαντλείται…


Μια ηλικιωμένη προσπαθεί να πληρώσει τα φάρμακά της αφήνοντας τη βέρα της αντί για χρήματα στο Φαρμακείο. Ένας πατέρας δύο ανήλικων παιδιών παθαίνει έμφραγμα μόλις του ανακοινώνουν πως απολύθηκε. Ένας τριαντάχρονος πουλάει το νεφρό του στο ιντερνέτ για πέντε χιλιάδες ευρώ. Σε περίπτωση που βρεθεί πελάτης μπορεί, λέει, να συζητήσει την τιμή. Έτσι κι αλλιώς το προϊόν είναι για σκότωμα και τα λεφτά τα έχει ανάγκη…

Να περισσώσουμε κάτι, αν μπορούμε...


Το σενάριο κατά τη γνώμη μας δεν είναι απίθανο. Κάθε άλλο: Ο Ομπάμα δεν θέλει κλυδωνισμούς αυτή τη στιγμή, πιέζει το Βερολίνο, όμως μετά τις αμερικανικές εκλογές θα μας εγκαταλείψουν στην τύχη μας. Και η χρεοκοπία της Ελλάδος θα συμβεί. Εκεί που κόντευαν να μας πείσουν για ''το κλίμα που φτιάχνει στο εξωτερικό'', ''σντιστροφή των διαθέσεων των εταίρων'' κτλ κτλ, τις τελευταίες 4-5 μέρες βλέπουμε ξανά να είμαστε ως χώρα ο στόχος. Με αήθη όσο και οργανωμένο τρόπο...

Προς Πώληση οι Ελληνικές Πρεσβείες


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ


Η Ελλάδα θα πωλήσει κτίρια πρεσβειών από το Λονδίνο μέχρι το Βελιγράδι, αναφέρεται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου Bloomberg και σε σχετικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το ΤΑΙΠΕΔ διαθέτει μυστική λίστα κτιρίων προς πώληση, μεταξύ των οποίων είναι και το κτίριο διπλωματικής αποστολής στο Βελιγράδι.

Εκδρομή στο ... Σύνταγμα! -> «Bγάλανε τα “πρόβατα” για βοσκή στο Σύνταγμα και τώρα τα παίρνουν και φεύγουν».


Συμμετείχα στην απεργία και φυσικά έδωσα το παρόν και στην πορεία του κόσμου προς την Βουλή. Όμως για άλλη μία φορά όλο αυτό έμοιαζε με ολιγόωρη “σχολική” εκδρομή στο Σύνταγμα όπου ένα πλήθος κόσμου έκανε ... “περίπατο” χωρισμένος σε μικρές συντεχνιακές ομάδες οι οποίες φώναζαν σκόρπια συνθήματα τα οποία φαντάζομαι ουδόλως ενόχλησαν τους ξεπουλημένους πολιτικαντηδες. Το μόνο κόμμα που είχε πραγματικά πλήθος οργανωμένου κόσμου ήταν το ΚΚΕ με το Π.Α.ΜΕ αλλά δυστυχώς...

Οι Τούρκοι θέλουν τον ΟΠΑΠ!


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο για συμμετοχή του σε διαγωνισμό για την αγορά μέρους το ΟΠΑΠ αφήνει με ανακοίνωσή του ο τουρκικός επιχειρηματικός ομιλός Dogan. Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον όμιλο Dogan σχετικά με δημοσιογραφικές...

Να γιατί διαλύθηκε η Ελλάδα. Του Σ. Καλεντερίδη



Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδος, του οποίου η ιστορία εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο με την εγκατάσταση και φιλοξενία πενήντα χιλιάδων νεοπροσφύγων του Πόντου, που ήλθαν τις τελευταίες δεκαετίες από τις χώρες της π. Σοβιετικής Ένωσης. Μετά τις δημοτικές εκλογές, μετά από δικαστικές περιπέτειες, το Φεβρουάριο του 2007 ανέλαβε τα καθήκοντα του δημάρχου ο Παναγιώτης Φωτιάδης, ο οποίος παρέλαβε έναν καταχρεωμένο δήμο, με δάνειο 35 εκατ. ευρώ από την Goldman Sachs, από τα οποία τα 3,5 εκατομμύρια δεν φαίνονται να μπήκαν καν στους επίσημους λογαριασμούς του δήμου, ενώ το συνολικό ταμειακό έλλειμμα του δήμου ξεπερνούσε τότε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη.

Καλεί Λιβανό - Ζωγραφάκη ο εισαγγελέας


Καλεί Λιβανό - Ζωγραφάκη ο εισαγγελέας
Στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου διαβιβάστηκε πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σχετικά με την υπόθεση που εμπλέκει τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 10,3 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με αυτό δεν προκύπτει, προς το παρόν τουλάχιστον, οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη για τους τρεις πολιτικούς, αλλά υπάρχουν σοβαρά ζητήματα φοροδιαφυγής που αφορούν στους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΠΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ... ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΠΛΩΝ!



15 Δεύτερο σημαδία εντός ολίγων ημερών ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες - για διάφορους λόγους - να μην αποτρέψουν την εσωτερικη κατάρρευση στην Ελλάδα: Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση.

H υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον «εξέφρασε την κατανόηση των ΗΠΑ και την αναγνώριση των μεγάλων θυσιών του ελληνικού λαού, ο οποίος προχωρεί σε μεταρρυθμίσεις αναγκαίες για τη διατήρηση της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Έχουμε δηλώσει πολύ σαφώς ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η επιτυχία της ευρωπαϊκής οικονομίας και της ευρωζώνης. Οι πρόσφατες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία και την Ιταλία μας έστειλαν σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει μια πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στην Ευρώπη της διαχείρισης του προβλήματος».

Χαμένες γενιές στο βωμό συντεχνιών και κράτους.


Την ίδια ώρα που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στην ύφεση και την ανέχεια, τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά ερίζουν, ωσάν να μην υπάρχει αύριο, για το περιεχόμενο του νέου πακέτου μέτρων και αφήνουν πολύτιμο χρόνο να χαθεί. Για τη χώρα και τους πολίτες της.

Εάν το ζητούμενο του νέου πακέτου περικοπών είναι η μείωση των δαπανών του Δημοσίου, ας αποδεχθούν επιτέλους ότι ήρθε η ώρα αυτές να υλοποιηθούν μέσω της συρρίκνωσής του και όχι με μια ακόμη επίθεση στα εισοδήματα των χαμηλοσυνταξιούχων και των ασθενέστερων τάξεων, για τα οποία τόσο διακαώς επιθυμούν να εμφανιστούν ότι κόπτονται.

Αντώνη, χάσαμε…


Όπου Αντώνης, ένας άνθρωπος που είναι τιμή να σε θεωρεί φίλο. Τον γνώρισα στο twitter κι από τότε τα λέμε στα μέιλ και κάνουμε ανταλλαγή στις πίκρες. Βέβαια, εκείνος είναι αισιόδοξος. Όμως, ποιος είναι τέλειος σε αυτό τον κόσμο; Χτες, λοιπόν, του έγραψα «Αντώνη, χάσαμε…». Και για πρώτη φορά τον διάβασα να λέει «μάλλον». 
Ο πρώτος στόχος ήταν η αποβλάκωσή μας μέσω του πανικού. Τον πέτυχαν. Θα μας πάρουν τα σπίτια οι κουμουνιστές, θα πεινάσουμε αν βγούμε από το ευρώ, οι 7 πληγές του Φαραώ θα εγκατασταθούν για πάντα στην Ελλάδα αν...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...