Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τι θα σημαίνει ακριβώς μια ενδεχόμενη κρατική χρεοκοπία για πολίτες,τράπεζες,επιχειρήσεις, δημόσιο και λοιπούς!


Ποιοί χάνουν και τι.

Χρεοκοπία χώρας σημαίνει ότι ένα κράτος σταματά να πληρώνει τις υποχρεώσεις του λόγω αδυναμίας. Δεν σταματά να υπάρχει το κράτος ούτε η κοινωνία, ούτε να ανατέλλει ο ήλιος…



Με βάση την εμπειρία υπάρχει μια αναστάτωση μερικών ημερών στην καθημερινή ζωή αλλά μετά, αυτή επανέρχεται. Φυσικά στο πρότερο επίπεδο διαβίωσης στην καλύτερη περίπτωση, θα κάνει χρόνια να
επανέλθει, αν επανέλθει ποτέ.

Το κράτος σταματά να πληρώνει τους πιστωτές και στη συνέχεια διαπραγματεύεται μαζί τους τι και πότε μπορεί να τους δώσει από το χρέος και ποιο μέρος θα διαγράψουν.


Φυσικά το…

ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 151 ΠΑΝΤΩΣ!


Με λιγότερους από 151 βουλευτές θετικούς ξεπουλιέται η χώρα.

Αρθρο 3: Ρυθμίσεις για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η δόμηση εκτός σχεδίου, παραχώρηση αιγιαλού, και η αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων.


Με άλλα λόγια:

Για όσους δε κατάλαβαν τι έγινε στη Βουλή:ΝΑΙ στο ξέσκισμα του λαού-ΝΑΙ στους ρουφιάνους !!!




 φωτο: Δοσίλογος και επενδυτής μετά την ψηφοφορία

Διαβάζουμε:

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το σχεδίου νόμου που αφορά τις αποκρατικοποιήσεις. Το άρθρο, που καταργεί την υποχρέωση του Δημοσίου να διατηρεί ένα ελάχιστο ποσοστό σε μια σειρά από πρώην κρατικές εταιρείες, υπερψηφίστηκε από 148 βουλευτές, ενώ 139 το καταψήφισαν. 

Με 143 «όχι» και 136 «ναι» καταψηφίστηκε η…

10% των χρημάτων για …. προπαγάνδα της ΕΕ και του συστήματος



Stella_symmetriaΠόσα χρήματα πληρώνουμε, για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου οι κατέχοντες;
Δεν έχουμε πλήρη συνείδηση οι περισσότεροι, πόσα πολλά είναι  τα χρήματα που διαθέτει το σύστημα για να προπαγανδίζει τις θέσεις του. Νομίζουμε πως είναι λίγα. Και όμως. Εκτός από τα μη νόμιμα, των οποίων το ύψος κατά προσέγγιση μόνο μπορούμε να υπολογίσουμε, υπάρχουν και τα 'νόμιμα'.

Με αυτά θα ασχοληθούμε εδώ.

Στις ψηλότερες θέσεις στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη η Κύπρος



Από χθες η Κύπρος μπορεί να περηφανεύεται για την κατοχή μιας από τις ψηλότερες θέσεις στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Οι εταιρείες-κολοσσοί στις οποίες παραχωρηθήκαν τα 4 οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ αποδεικνύουν του λογού το αληθές.

Η Ελλάδα έχει την «Kατοχή» που της αξίζει...



Του Κώστα Στούπα
Η χώρα μας διανύει μια περίοδο «Κατοχής», διατείνεται μια μερίδα της ελληνικής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων μητροπολίτες, αρχηγοί κομμάτων, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και λοιπές δυνάμεις που εύκολα κάποιος μπορεί να τοποθετήσει στην εγχώρια καθεστηκυία τάξη. Μιλάμε λοιπόν για μια «Κατοχή» που δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο κατακτητής και ποιος ο κατακτημένος... 

Η “τελική λύση”


Η ιστορία δεν τελείωσε. Διεθνείς Οργανισμοί,  Κυβερνήσεις, Πολιτικά κόμματα οικογένειες και νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο  αναζητούν την «Τελική Λύση».  Την τελική λύση, που θα λειτουργήσει ως αντίδοτο στην κρίση χρέους, στην κοινωνική ανασφάλεια και στην πολιτική αποσταθεροποίηση...

Μείζον θέμα: Χωρίς πλειοψηφία 151 πέρασαν οι αποκρατικοποιήσεις


Πύρρειος πολιτική νίκη για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ήταν η σημερινή  ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις στη Βουλή, αφού μόνο 148 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπερψήφισαν το σχετικό άρθρο 2 του νομοσχεδίου. Η ψηφοφορία η οποία θα αποτελούσε πρόβα τζενεράλε εν όψει της τελικής ψήφισης του Μνημονίου στις 7 Νοεμβρίου κατέληξε σε ναυάγιο για τη συνοχή της κυβέρνησης.

Η σημερινή ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις έχει ως εξής:...

Η Γαλλία καταρρέει και γίνεται η νέα Ελλάδα


Άρθρο «φωτιά» της γερμανικής εφημερίδας για την οικονομική κατάσταση της Γαλλίας και τους χειρισμούς του Φρανσουά Ολάντ. Πυρά κατά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild, καταλογίζοντάς του τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γαλλική οικονομία.
«Η Γαλλία είναι η νέα Ελλάδα;»

Δεν έχουν καμία νομιμοποίηση να ψηφίσουν τα μέτρα


Έστω και την ύστατη ώρα μπορεί να υπάρξει μία ελπιδοφόρα αλλαγή στη ροή των πραγμάτων. Να γίνει μία ανατροπή, που μπορεί να δώσει άλλη προοπτική στη χώρα, στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην Ευρώπη.
Λένε ότι είναι τρέλα να μην ψηφίσει η ελληνική Βουλή τα μέτρα, που απαιτεί η τρόικα. Την ιστορία όμως την γράφουν πολλές φορές οι «τρέλες»...

Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Η υποβόσκουσα κυβερνητική κρίση έρχεται στην επιφάνεια με την προώθηση στη Βουλή των επαχθών δημοσιονομικών, διαρθρωτικών και εργασιακών μέτρων. Καθώς ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιμένει στην άρνησή του, οι...

Στροφή 180 μοιρών για την Τρόικα που επιδιώκει 2ο κούρεμα για την Ελλάδα


Στροφή 180 μοιρών για την Τρόικα που επιδιώκει 2ο κούρεμα για την Ελλάδα
Η βόμβα έσκασε αργά χθες το βράδυ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο Euro Working Group (EWG), που άρχισε χθες και συνεχίζεται σήμερα, στις Βρυξέλλες, με μοναδικό θέμα την ελληνική οικονομία, η τρόικα των δανειστών έβαλε στο τραπέζι των συζητήσεων και το θέμα του νέου κουρέματος των ελληνικών ομολόγων.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ο «χάρτης» της απόγνωσης



Ασφυξία και απόγνωση. Αυτές τις λέξεις ψελλίζουν επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι της Θεσσαλονίκης...
οι οποίοι αναγκάστηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης να βάλουν λουκέτο στην επιχείρησή τους.

Γι’ αυτούς οι καλές μέρες τις οποίες έζησαν σε ορισμένους από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης αποτελούν μακρινό παρελθόν, ενώ το παρόν και το μέλλον είναι αποπνικτικό. Βρέθηκαν στην ανεργία και μάλιστα...

Λέσχη Βαλντάϊ: "Παγκόσμια διακυβέρνηση το 2030"


Στη “Λέσχη Βαλντάϊ”, όπου ο Πούτιν ανέφερε ότι η Ελλάδα ίσως βρισκόταν σε καλύτερη μοίρα εάν είχε τη Δραχμή, Ρώσοι και Δυτικοί οικονομολόγοι κατέθεσαν άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις για την παγκοσμιοποίηση στην οικονομία τις δύο επόμενες δεκαετίες, αλλά και τη θέση της Ρωσίας τότε.Παγκόσμια διακυβέρνηση το 2030;

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!



Κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό καθώς η ΔΗΜΑΡ επιμένει στις θέσεις της και ο Β. Βενιζέλος αντέδρασε έντονα στην αναγγελία από τον πρωθυπουργό της λήξης της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Παράλληλα όμως η ένταση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν την κατάθεση των μέτρων και του προϋπολογισμού στη Βουλή εντείνει την κρίση στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων.

κομματικού παρακράτους!



Από τον Βασίλη ΜπόνιοΟ Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του IMF στην Αθήνα, ζει σε ένα διαμέρισμα τηςΦιλοθέης το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατρέψει σε φρούριο. Ακόμη και το κροτάλισμα τωνεξατμίσεων από τα παπιά των delivery boys που ακούγονται στο βάθος πίσω από τις φυλλωσιές προκαλεί κόκκινο συναγερμό. Οι άνδρες ασφαλείας...

Πρωτοβουλία ανέγερσης σπιτιών για τους μετανάστες στην Ελλάδα ανήγγειλε ο Soros... Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο ''εξόντωσης'' των Ελλήνων!! Ξυπνάτε Έλληνες!!



Την κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα τα οποία θα λειτουργούν ως κοινοτικά κέντρα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και θα παρέχουν τρόφιμα και στέγη σε μετανάστες ανήγγειλε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros.

Κυβερνοεπίθεση hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών!


Διαρροή εγγράφων άνευ προηγουμένου!

Κυβερνοεπίθεση με ταυτόχρονη διαρροή απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων, πραγματοποίησαν hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της συντακτικής ομάδας του SecNews τις πρώτες πρωινές ώρες. Η νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση, μια από τις σημαντικότερες κατά την άποψή μας των τελευταίων ετών εναντίον Ελληνικών κυβερνητικών δικτύων, είχε κύριο στόχο την διαρροή εγγράφων και....

Θρίλερ με τις κλοπές εγγράφων από το Γενικό Λογιστήριο. Τρέμουν εκβιασμούς και απαγωγές επιχειρηματιών όπως Αργεντινή!






Άκρως απόρρητα έγγραφα που μπορούν να προκαλέσουν συγκλονιστικές εξελίξεις υπέκλεψαν άγνωστοι χάκερς που εισέβαλαν στους υπολογιστές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.  
Όπως αποκαλύπτει η «Ημερησία» , «σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία,..

Μέσα στην Ευρώπη, αλλά με το βλέμμα σε Ανατολή και Δύση


Πως λειτουργούν συνήθως οι πολυεθνικές;
Εν συντομία: Βάζουν στο μάτι τους φυσικούς πόρους μιας χώρας και μετά από… «μελέτες» κανονίζουν να εγκριθεί ένα μεγάλο δάνειο από κάποιον μεγάλο οικονομικό οργανισμό (π.χ. Παγκόσμια Τράπεζα). Φυσικά τα χρήματα πηγαίνουν σε «άλλη» κατασκευαστική εταιρεία. Κατόπιν κατασκευάζονται μεγάλα έργα (δρόμοι, αεροδρόμια, λιμάνια ή επίσης τεράστιες υποδομές για Ολυμπιακούς αγώνες).

Pravda: Η Αμερική φέρνει την ανθρωπότητα στον όλεθρο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου



Η Pravda σε πρόσφατο άρθρο που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr αναλύει τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ανθρωπότητα η σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα μέσα από τις απόψεις του στελέχους της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Yevgeny Fyodorov.

Και ποιά χώρα είναι υπαίτια; Μα φυσικά οι Η.Π.Α., σύμφωνα με τον Fyodorov. O Fyodorov είναι πεποισμένος ότι οι Η.Π.Α προετοιμάζουν εδώ και καιρό το «έδαφος» για την εκκίνηση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου..

Εκατοντάδες αστυνομικοί ενισχύουν, εσπευσμένα, τα ΜΑΤ με διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.!



Βλέποντας ότι θα απαιτηθούν περισσότερες δυνάμεις καταστολής ενόψει του «πολέμου» που υποστηρίζει η ίδια η Ελληνική Αστυνομία ότι θα ξεσπάσει από την ερχόμενη εβδομάδα με την κατάθεση στη Βουλή του πακέτου.....

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.



Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί νόμους. Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσει τους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρη μυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από παρασκηνιακές πιέσεις και διαπραγματεύσεις, για τις οποίες κανείς δεν είναι υπόλογος.

Αντίδοτο στη δύναμη των αγορών η δύναμη των κοινωνιών.


Από εδώ και στο εξής, μας λέει ο καθηγητής κ. Κοντογιώργης, θα περάσουμε από τη μάχη των ιδεολογιών στη μάχη των εννοιών.


Οι γνωστές ιδεολογίες ουσιαστικά τελείωσαν. Μετά τον απεχθή υπαρκτό σοσιαλισμό ζούμε τώρα τον ασύδοτο καπιταλισμό. Ένας καπιταλισμός ο οποίος εξελίχθηκε σε διεθνές καζίνο, αυτό που ονομάζουμε....

ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ Μάριο Ντράγκι: "Ξεχάστε την εθνική κυριαρχία"




Απίστευτη δήλωση του Προέδρου της ΕΚΤ στο Der Spiegel στην οποία μας λέει ξεκάθαρα ότι πλέονη Ελλάδα είναι αποικία.

Σήμερα στη συνέντευξη του Προέδρου της ΕΚΤ κ. Ντράγκι στο Spiegel έπεσαν οι "μάσκες".


O Ευρωπαίος Κεντρικός Τραπεζίτης εξέφρασε...

Μακεδονία, το πιο ακριβό οικόπεδο στον κόσμο!!


Η πρώτη έρευνα για ουράνιο στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1953. Το 1954 ιδρύθηκε στη χώρα η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ή ΕΑΕ) και το 1960 δημιουργήθηκε το Γεωλογικό Τμήμα της ΕΑΕ, με σκοπό την έρευνα για τον προσδιορισμό κοιτασμάτων ουρανίου. Στο διάστημα 1971-1976, ξένοι επιστήμονες πραγματοποιούν έρευνα για ουράνιο στην ...

Χρησιμοποιούν όπλα ψυχολογικής βίας σε βάρος του λαού!!!


Σκηνοθετούν τον τρόμο!!! Σε όλες τις χολιγουντιανές καταστροφολογικές υπερπαραγωγές υπάρχει από την αρχή της ταινίας η αίσθηση του έσχατου κινδύνου, του αναπόδραστου που πλησιάζει. Έτσι ο θεατής εθίζεται με το...

Pravda: "Η Ρωσία μπορεί να κάνει την Ελλάδα ευημερούσα"


Την λάθος επιλογή της Ελλάδας να μην διασταυρώσει τον δρόμο της με την Ρωσία δύο χρόνια πριν, επισημαίνει με άρθρο της η ρωσική Πράβντα.Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας.  Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Να γιατί πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία


Να γιατί πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία

ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ: Το να ψηφίζει κανείς μέτρα λιτότητας 11,5 δις €, αναλαμβάνοντας παράλληλα χρέη τραπεζών, ύψους 49 δις €, είναι μάλλον ανόητο - αν και η σιωπή των αμνών που βασιλεύει, αιτιολογεί απόλυτα τη συλλογική συνθηκολόγηση ενός κάποτε υπερήφανου έθνους.

"Έκρηξη δημοσίου χρέους...

Φρίκη! Η Agenda 21 πραγματοποιείται (;)


21AΓια όσους ακόμα αμφιβάλλουν για την ύπαρξη και την εφαρμογή της ατζέντας απομείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού,και για τον κίνδυνο που διατρέχουμε εμείς και τα παιδιά μας στα χέρια πραγματικών άφρονων ανθρώπων, θα πρέπει να διαβάσουν οπωσδήποτε τα ντοκουμέντα που ακολουθούν, και μετά ίσως σκεφτούν τα πράγματα αρκετά διαφορετικά.
Το πρόγραμμα συνηγορίας που απορρέει...

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ


Ποιος αραγε είναι ο ηλιθιος σε αυτην την χωρα, που πιστεύει ότι τα μετρα δεν θα περάσουν από την βουλη; Ποιος πιστευει ότι ο Φωτιος Κουβέλης «υποψηφιος επομενος Πρόεδρος της Δημοκρατιας «θα θυμηθει την αριστερη καταγωγη του και θα παψει να παριστανει τον
αριστερο;

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !


Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά… ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η “προοπτική” που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον. “Αυτοί” έκαναν την αρχή… Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο! Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;

Ξεφτίλισε η Τρόικα τους 300 της Βουλής που ήθελαν να έχουν λόγο για τις αποκρατικοποιήσεις!



"Δεν γίνεται η Βουλή να αποφασίζει για την κάθε ιδιωτικοποίηση. Δεν το δέχεται η Τρόικα και με βρίσκει και μένα σύμφωνο. Ποιος επενδυτής θα έλθει να βάλει τα λεφτά του αν θα πρέπει να αποφασίζει η Βουλή γι αυτή..."Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από την σύσκεψη του Μαξίμου. Και σωστά συμφώνησε με την Τρόικα. Αρκετά παντελόνιασε δεκαετίες τώρα το πολιτικό προσωπικό της χώρας που -με ελάχιστες εξαιρέσεις-κάνοντας τις Φιλιππινέζες συμφερόντων της διαπλοκής.

Επίσης η Τρόικα δεν
...

Μήνυμα από Γαλλία: ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ !



Ελλάδα, μια συνωμοσία γενοκτονίας στον ΧΧΙ αιώνα
Οι οικονομικές λέσχες  έχουν σχεδόν ολοκληρώσει μυστικά το έργο τους. Αυτή η συνωμοσία γενοκτονίας κρατάει πεινασμένο τον ελληνικό λαό. Οι άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας και χωρίς ελπίδα για το μέλλον. Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας διανέμεται σε χώρες πλουσιότερες.

Κάτω από το......

Σχέδιο «Σοφοκλής»: Το άθλιο σχέδιο υποδουλώσεως του Έθνους μας. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;



Το σχέδιο «ΣΟΦΟΚΛΗΣ» ήτο προσχεδιασμένο. Εμείς ως Μέτοχοι αμφότεροι της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. (Emporiki Bank), μέλους του Credit Agricole Group αλλά και ως ερευνητής ο Οδυσσέας Τηλιγάδας και ως Treasurer (Διευθυντής Διαχείρισης Επενδυτικών Κεφαλαίων) ο Στέφανος Στ. Τσίπας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τα κατωτέρω συμβάντα, προκειμένου να αποκαλυφθεί το εξυφανθέν, εκ μέρους οικονομικών παραγόντων του εξωτερικού και επίορκων «ταγών» του εσωτερικού, από το 1998 σχέδιο «Σοφοκλής» εις βάρος της Εθνικής μας Οικονομίας με σκοπό την υποδούλωση του Έθνους μας!!! 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ...


ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΜΟΥ ..ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΙΘΑΝΩΝ /ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΙΘΑΝΩΝ…/ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ3-6 ΜΗΝΕΣ.ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ….

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο εξευτελισμός των Ελλήνων δικαστών...


Ο εξευτελισμός των Ελλήνων δικαστών...

Αγαπητοί μου αναγνώστες ίσως θα περιμένατε μετά από έναν τέτοιο τίτλο να μιλήσω για τις άδικες περικοπές των αποδοχών των Ελλήνων δικαστών που επίκεινται μαζί με όλα τα υπόλοιπα ειδικά μισθολόγια.

Θα σας απογοητεύσω.

Πολιτικό θέατρο για να καλυφθεί και το αριστερό πρόσημο του μνημονίου.



Εννοείται ότι δεν υπάρχει πια κανείς αφελής Έλληνας που να πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή δεν παίζεται ένα συντονισμένο πολιτικό θέατρο δήθεν ενδοκυβερνητικής κρίσης, προκειμένου αφενός να αποπροσανατολιστεί ο λαός από τη σκλαβιά που του επιβάλουν και αφετέρου να διατηρήσει την εκλογική του «πελατεία» το....

«Η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ λόγω των φυσικών κοιτασμάτων της»


Το τελευταίο διάστημα πολλά διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με το παράδοξο της Ελλάδας, η οποία αν και είναι υπερχρεωμένη, διαθέτει ωστόσο έναν απίστευτο φυσικό πλούτο.
Γίνεται έτσι σαφές ότι δυστυχώς αυτός ο πλούτος είναι μία από τις βασικές αιτίες για τις οποίες η χώρα είναι αλυσοδεμένη και οι Έλληνες υποφέρουν: υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επιδιώκουν να ελέγξουν αυτά τα κοιτάσματα, ελέγχοντας την ίδια την χώρα.

''Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι
...

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ [ΑΡΘΡΟ]


Την Κυριακή το βράδυ περιμένουν "να κάνουν ταμείο"

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται να βρίσκεται το σχέδιο των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.Τα τελευταία χρόνια φώναζαν να καταργηθούν οι παρελάσεις,γνωρίζοντας πως ενα έθνος χωρίς μνήμη και με χαμένη την περηφάνεια του για την ιστορία του,μπορεί να υποκύψει εύκολα στις εντολές του πανεθνισμού και να ξεχάσει γρήγορα την Θράκη,την Μακεδονία και την Βόρειο Ήπειρο.Αυτός είναι ο στόχος τους.Με αφορμή λοιπόν...

“Παίζουν καθυστερήσεις” για μια ακόμη μέρα στην εξουσία!



Το λέγαμε και προχθές: ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ!!!!

Αυτή η κυβέρνηση των τριών που τους ενώνει μόνο η οσφυοκαμψία μπροστά στα συμφέροντα όλων των....

άλλων εκτός του λαού τους, οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της.

Η κινέζικη μαφία στην Ελλάδα!


Η σύλληψη του Νονού της Κινεζικής μαφίας στην Ισπανία στα μέσα Οκτωβρίου αποκάλυψε την…

ΦΡΙΚΗ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!


 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ

ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!


ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ , ΘΑ '' ΓΙΝΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ '' .....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ

ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ '' ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ

ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΕΥΡΩ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ..!!!


Ε.... ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ....

ΕΝΑΣ "φανταστικός ; ; ; " ΔΙΑΛΟΓΟΣ κάπου στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...


Κρ. Λαγκάρντ: Αλίμονο μας αν μάθουν σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρο και αλλού ότι το πραγματικό μας πρόβλημα είναι τα πάμφθηνα μεροκάματα σε Κίνα και Μπαγκλαντές...

Aλλάζει βίαια ο πολιτικός χάρτης






Υπάρχει μια ημερομηνία στο ημερολόγιο του 2012, η Τρίτη 6 Νοεμβρίου, την οποία οι Ευρωπαίοι για κάποιο λόγο δεν θέλουν να την αντικρύσουν.

Κι όμως αυτή η Τρίτη μπορεί να αλλάξει τα πάντα γύρω μας-ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πιο συγκρατημένες δημοσκοπήσεις που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Μίτ Ρόμνευ προηγείται με 47,3%  έναντι 46,9% του Μπαράκ Ομπάμα.

Κι αυτό παρότι στο τελευταίο  debate επικράτησε με άνεση ο σημερινός πλανητάρχης. Την σημασία της πολύ πιθανής νίκης του Μιτ Ρόμνευ και το πως αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα, έχει προσπαθήσει να αναδείξει κατ΄επανάληψη το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι τίποτε δεν θα είναι ίδιο στην ελληνική κρίση χρέους σε περίπτωση που κερδίσει ο Ρεπουμπλικάνος.

Η λέξη "χώρα" που αντικατέστησε την έννοια Πατρίδα, έγινε η χωματερή των Ελλήνων και της ιστορίας τους.


Η Ελλάδα πεθαίνει. Την πεθαίνουν. Ύπουλα αλλά φανερά πλέον, γρήγορα όμως και βασανιστικά. Ο Ελληνισμός δέχεται την χειρότερη επίθεση υποδουλώσεώς του μέσω ενός ανελέητου οικονομικού πολέμου που έχουν εκτοξεύσει εναντίον του. Δεν θα επιχειρήσω με δυσνόητες και βαρύγδουπες αναλύσεις να υπερασπιστώ των γραφομένων μου. Όχι. Είμαι ένας απλός θεατής των βασανιστικών γεγονότων και έτσι τα παραθέτω, με απλή λογική και με πόνο καρδιάς, όλα αυτά που οδηγούν με ασφάλεια στην ταπείνωση της Πατρίδας μου.

Ο Μυστικός Κόσμος των Σούπερ Μάρκετ, τα Φθηνά Προϊόντα και τα Καρτέλ


Ο Μυστικός Κόσμος των Σούπερ Μάρκετ, τα Φθηνά Προϊόντα και τα Καρτέλ

Τα Σούπερ Μάρκετ με τα Φθηνά Προϊόντα
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Έλληνας πρέπει να αντιμετωπίσει από τη μία ως πολίτης σήμερα την «22η φορολογική επιδρομή» και από την άλλη ως καταναλωτής τα αφανή καρτέλ που υφαίνουν για τα καλά εδώ και αρκετές δεκαετίες σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τον μύθο της ελεύθερης αγοράς απομυζώντας και το τελευταίο λεπτό του ευρώ που διαθέτει.Συνακόλουθα...

Διεθνής ανταλλαγή χρεών: Η λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα χρέους.


Διεθνής ανταλλαγή χρεών: Η λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα χρέους.

Στις ημέρες μας οι παγκόσμιοι κυβερνήτες υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν ένα δυσεπίλυτο οικονομικό πρόβλημα: τα υπέρογκα δημόσια χρέη των κρατών.

Το "πρόβλημα" προέκυψε όταν
οι αγορές αποφάσισαν να πληρωθούν εδώ και τώρα όλα τα συσσωρευθέντα δημόσια χρέη, που λήγουν σταδιακά.
Ως σήμερα αρκούνταν να εισπράττουν τους τόκους και τα τοκομερίδια και στη λήξη των δανείων τα ανανέωναν χωρίς οποιοδήποτε ενδοιασμό.

Τι άλλαξε?

Γιατί οι δανειστές αποφάσισαν να μας σώσουν


Οι παράγοντες που λειτουργούν αποτρεπτικά για μία πιθανή εγκατάλειψη της Ελλάδας από τους δανειστές της.
Είναι ίσως το...

 δεύτερο σημαντικότερο κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα για την οριστική σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Το πρώτο έχει να κάνει με την οικονομική βοήθεια που έχει λάβει το ελληνικό κράτος από τους επίσημους δανειστές του...

Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης θα ηχήσουν ξανά



Όσο ξαφνικά ξεκίνησαν, τόσο ξαφνικά σταμάτησαν οι απόκοσμοι ήχοι που αναστάτωσαν ολόκληρο τον πλανήτη στο δεύτερο μισό του 2011 και στις αρχές τους 2012!
Σάλπιγγες της Αποκάλυψης; UFO; Δαιμονικά τέρατα; Ή μήπως το περιβόητο υπερόπλο Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας HAARP; Προαναγγελία σεισμών; Κανείς δεν ξέρει…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...