Σελίδες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ενωμένοι-Αφυπνισμένοι-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Γράφει ο Βασίλης Πανδής
 "Η πολιτική ένωση των δυνάμεων του Ελληνισμού δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Είναι στόχος!
Για να μετουσιωθεί σε πράξη, πρέπει πρώτα απ'όλα να δομήσουμε κοινή ιδεολογική πλατφόρμα που θα λειτουργήσει σαν κοινή πολιτική συνείδηση. Η Πατρίδα, και οι Ελευθερίες των Ελλήνων κινδυνέυουν. Η Ιστορία όμως διδάσκει ότι ο Ελληνισμός ενώνεται όταν η Πατρίδα απειλείται, όταν οι δημοκρατικές και συνταγματικές ελευθερίες των Ελλήνων καταλύονται.
Ο Πατριωτισμός λοιπόν είναι η κοινή ιδεολογική πλατφόρμα και η πολιτική συνείδηση πάνω στην οποία θα στηριχθεί ο Ελληνισμός.
Πατριωτισμός σημαίνει υπεράσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας."

~ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, 1η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (21/12/2012)

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ


Πιστεύουμε στην υπερήφανη, ανυποχώρητη, ανένδοτη στάση της Ελλάδος που πηγάζει από την ενότητα των Ελλήνων.
Σε μια εποχή που ο παγκοσμιοποιητικός νεοφιλελευθερισμός προελαύνει, οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να προασπίσουμε την εθνική μας Ανεξαρτησία από τα πολλά και διάφορα "ύποπτα" σενάρια "σκοτεινών" - νεοταξικών κύκλων.

Πιστεύουμε στις κλασσικές, διαχρονικές αξίες και ιδέες του Πατριωτισμού.
Σταθερή ιδεολογική αξία μας, είναι η διαφύλαξη της Εθνικής μας Κληρονομιάς.
Επιπλέον, πρεσβεύουμε την πολιτική πρόταση η οποία τονίζει τις έννοιες της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της προστασίας του Εθνικού Συμφέροντος και της ελληνικής οικογένειας.
Τελικός στόχος μας, είναι η διατήρηση και υπεράσπιση του ελληνικού έθνους-κράτους, η έμπρακτη αντίσταση δηλαδή στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πιστεύουμε στην κατοχύρωση της Εθνικής και Λαϊκής Κυριαρχίας, αφού ο μόνος ανώτατος άρχων είναι το Έθνος μας, ο Ελληνικός Λαός.


Όταν ο παλαιοκομματισμός ξεπουλά κάθε σπιθαμή ελληνικής γης και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας, όσοι πραγματικά νοιαζόμαστε για αυτόν τον τόπο, καλούμαστε να αφυπνισθούμε και να αφυπνίσουμε τους συνέλληνές μας.
Η Αφύπνιση της Εθνικής Συνείδησης των Ελλήνων, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2012 και για την οποία συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, είναι το μόνο αντιστάθμισμα στα σχέδια ισοπέδωσης των Εθνών από τους καταστροφικούς οδοστρωτήρες της ελίτ των "αγορών" και των φαύλων γραφειοκρατών των Βρυξελλών.

Η διατήρηση του παρεμβατικού έθνους - κράτους σε συνάρτηση με την αδιαπραγμάτευτη Ανεξάρτητη Εθνική Οικονομική πολιτική που απορρέει από την Εθνική (Αντι)Πρόταση, δεν μπορεί παρά να είναι επιβεβλημένη με σκοπό την διαρκή οικονομική πρόοδο και ευημερία των Ελλήνων.
Ο Εθνικός δρόμος οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης που προτείνουμε, στηρίζεται σε μια πιο ανθρωποκεντρική εκδοχή της αγοράς, με το κράτος να μπορεί να παρεμβαίνει προσεκτικά και καίρια όπου και όταν υπάρχουν στρεβλώσεις στην οικονομία. Το αποτέλεσμα θα είναι να στηριχθούν το κράτος πρόνοιας, και οι κοινωνικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Ο ακρογωνιαίος λίθος της ιδεολογικής μας ταυτότητας είναι η Αναγέννηση του Ελληνισμού. Και η Αναγέννηση αυτή θα έρθει όταν θα ξαναβρούμε το Απολλώνιο πνεύμα στην αισθητική, τη σκέψη και τη δράση μας. Όταν ξεφύγουμε από τον "Ελλαδισμό" και προσεγγίσουμε τον Ελληνισμό.

Πιστεύουμε σε ένα σύγχρονο μαζικό λαϊκό Κίνημα, προσηλωμένο στις ιδέες της Άμεσης Δημοκρατίας.
Ένα Κίνημα που προστατεύει την τρισχιλιόχρονη πολιτιστική μας κληρονομιά, τον ένδοξο Ελληνικό πολιτισμό και την Ελληνική Γλώσσα, ενάντια στον αφελληνισμό και την παρακμή.
Ένα Κίνημα που υπερασπίζεται πρωτίστως τα δικαιώματα των Ελλήνων τω γένος, και απορρίπτει τον καταστροφικό διεθνισμό, εθνομηδενισμό, πολυπολιτισμό και τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων.
Η Λαϊκή Ενότητα και Ομόνοια στο όνομα της τιμής του Έθνους, είναι επιβεβλημένη, ως αφετηρία του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα. Η επιβεβλημένη λύση για Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια !


  http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/