Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ


Image
Η πραγματική οικονομία καταστρέφεται λόγω μνημονίου. Η υπερφορολόγηση δεν είναι λάθος αλλά ολέθριο σχέδιο καταστροφής και αυτό το γνωρίζει όποιος έχει στοιχειώδη γνώσεις οικονομικών.

Οι δείκτες της οικονομίας των τελευταίων τριών ετών μόνο σε χώρα που βρίσκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο δικαιολογούνται. Η αστικήτάξη που είναι ο στηλοβάτης και η υγιής δύναμη κάθε κοινωνίας γονάτισε.
Η δολοφονία της οικονομίας μέσω του μνημονίου είναι πλέον γεγονός. Η οικοδομή καταστράφηκε. Η παραγωγή καταστράφηκε. Οι φόροι και τα μέτρα που επέβαλαν θα γονάτιζαν οποιαδήποτε οικονομία όσο και δυνατή και αν ήταν, θα οδηγούσαν σε ύφεση ακόμα και την Κινεζικη οικονομία.
Οι “οικονομικοί δολοφόνοι” πέτυχαν το σχέδιο τους. Η Ελλάδα είναι πλέον έρμαιο των δόσεων που μειώνουν αντί να αυξάνουν το χρέος. Ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα και παρακολουθεί σοκαρισμένος και απαθής τις εξελίξεις. Η δημοκρατία πεθαίνει στην χώρα που γεννήθηκε. Η εθνική ανεξαρτησία αποτελεί παρελθόν.
Η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων σε αγγλικό δίκαιο έγινε μόνο και μόνο για την κατάσχεση της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας την κατάλληλη στιγμή, όταν το χρέος θα φτάσει στο επίπεδο που θα είναι ικανό να εξανεμίσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
Τα μνημόνια που αποφασίστηκαν για την Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη ληστεία (δυτικοευρωπαΙκού) κράτους στην ιστορία.


 http://aaellines.org/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...