Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Οι ΑΝΕΛ δημιουργούν (Δωρεάν) Υπηρεσία Νομικής Προστασίας για τους Δανειολήπτες που έρχονται αντιμέτωποι σε κατασχέσεις σπιτιών.

Οι ΑΝΕΛ δημιουργούν (Δωρεάν) Υπηρεσία Νομικής Προστασίας για τους Δανειολήπτες που έρχονται αντιμέτωποι σε κατασχέσεις σπιτιών
Σε απάντηση της τελικής επίθεσης
που εξαπολύουν Τρόϊκα, συγκυβέρνηση και τραπεζίτες απέναντι στην Κοινωνία και τον Ελληνικό Λαό προκειμένου να του πάρουν και το τελευταίο ευρώ από το πορτοφόλι, να του κατάσχουν τα σπίτια και να τον οδηγήσουν στην απόλυτη εξαθλίωση, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

εντείνουμε τη δράση μας δημιουργώντας Υπηρεσία Νομικής Προστασίας Δανειοληπτών και Οφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων δικηγόρων που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της πολιτικής και οργανωτικής δομής του Κινήματός μας, αναλαμβάνει να προσφέρει αφιλοκερδώς συμβουλές και στήριξη στον ανήμπορο οικονομικά Έλληνα οικογενειάρχη, τον οποίο απειλεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ότι θα του επιβάλλει κάθε είδους κατάσχεση για 3.000 ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο και θα τον στείλει αυτόφωρο ως ποινικό παραβάτη για 5.000.

Η Νομική Υπηρεσία θα καλύπτει και τις περιπτώσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που χρωστούν δάνεια σε τράπεζες και μολονότι έχουν αντικειμενική αδυναμία να ανταποκριθούν, δέχονται ενοχλήσεις και απειλές από εισπρακτικές εταιρείες, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο να του βγάλουν το σπίτι στο σφυρί.