Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τραγελαφικές φοιτητικές εκλογες.



          Μαντηλοφόροι, καλάσνικοφ, μπόμπες, σεξισμός, πάρτι και ρουσφέτια έχουν ανεβάσει τους τόνους της συζήτησης λίγες μόλις ημέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 17 Απριλίου.
Τα πυρά ξεκίνησαν όταν η ΑΡ.ΕΝ. παράταξη προσκείμενη στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τοποθέτησε αφίσα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που απεικονίζει νεαρό κουκουλοφόρο ο οποίος κρατά στα χέρια του ένα καλάσνικοφ. Η αφίσα τοποθετήθηκε με σκοπό να διαφημίσει το πάρτι της παράταξης εν’ όψει των εκλογών. Την Πέμπτη 11 Απριλίου η Νεα Δημοκρατία σε δήλωσή της ανέφερε οτι ¨o ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά Καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών¨. Και η ανακοίνωση καταλήγει, ¨Υπάρχει ντροπή στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α;¨
Ακριβώς εδώ είναι που αρχίζει το τραγελαφικό της υπόθεσης. Η Ν.Δ. μιλά για αφίσα της ντροπής σα να μην θυμάται αφίσες του παρελθόντος της φοιτητικής της παράταξης, της Δ.Α.Π. με πρωταγωνίστριες ημίγυμνες κοπέλες.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα ¨Αυγή¨, σε ανακοίνωσή της η ΑΡ.ΕΝ. δήλωσε ότι ¨Δεν θα δεχτούμε καμία υπόδειξη από την παράταξη που έχει αναγάγει το ρουσφέτι, το απολιτίκ, το χουλιγκανισμό και την υπεράσπιση, με κάθε μέσο, των κυβερνητικών πολιτικών σε βασικές «αρχές» της παρουσίας της μέσα στις σχολές. Πολύ περισσότερο, δε θα δεχτούμε υποδείξεις από την παράταξη που έχει αναγάγει τον σεξισμό σε μείζον σημείο αναφοράς της «διασκέδασής» της και που τα μέλη της δεν ντρέπονται να χαιρετούν φασιστικά σε συνελεύσεις, δήθεν ¨για πλάκα¨.
Για να λυθεί το μυστήριο της αφίσας η φοιτητική παράταξη ΑΡ.ΕΝ δηλώνει καυστικά ότι ¨αφού ασχολείται τόσο πολύ η Νέα Δημοκρατία με την Αριστερή Ενότητα, καλούμε τον πρωθυπουργό, αυτοπροσώπως, να έρθει στο πάρτι μας να δει αν τα ποτά είναι ¨μπόμπες¨!
Ιωάννα Κατσουλώτου.
@ionkats


 http://antennastudies.blogspot.gr/2013/04/foititikesekloges2013afisa.html