Σελίδες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Χαμός στην .. «μεγαλύτερη» εταιρεία ακίνητων στην Ελλάδα.



Καταγγελίες, προσλήψεις , ψέματα και αλλα....

Άρχισαν τα όργανα στην ΕΤΑΔ ΑΕ (θυγατρική του ΤΑΙΠΕΔ). Μαθαίνω λοιπόν ότι  νέο και πολλά υποσχόμενο στέλεχος της εταιρείας άρχισε ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου και να καταγγέλλει πράγματα και θέματα. Συγκεκριμένα επειδή μάλλον τα....
λεφτά είναι πολλά , λογω ΕΣΠΑ  βεβαίως βεβαίως ,η μάχη των φατριών και των κλικών καλά κρατεί και αυτή τη φορά ξεπέρασε και τα στενά όρια της … «Στοάς της Βουλής».

Έστειλε λοιπόν το στέλεχος αυτό επιστολή προς την Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ όπου εκεί λίγο πολύ καταγγέλλει «διασπάθιση» δημοσίου χρήματος με την γνωστή από παλιά και γι’αυτο επιτυχημένη μέθοδο στην ΕΤΑΔ ΑΕ , υπερτιμολόγησης των μελετών και ένταξης τους κατόπιν στο ΕΣΠΑ. Σε  αυτή την επιστολή ,την όποια και κοινοποίησε στον Δ/ντα Σύμβουλο και πρόεδρο της εταιρείας, καταγγέλλει γνωστό και μη εξαιρετέο στέλεχος σαν αρχιερέα αυτής της διαδικασίας.
Επειδή δεν είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί την επικαιρότητα διερωτάται κανείς αν «ιδρώνει» το αυτί  κανενός υπεύθυνου  υπουργού  ,αρμόδιου εισαγγελέα, κάποιου τέλος πάντων.
Τι κάνει το γνωστό και  μη εξαιρετέο ΤΑΙΠΕΔ όπου συν τοις άλλοις πρέπει να μας πείσει για την ορθότητα και εντιμότητα των πράξεων του σε αλλά θέματα.

Θα συνεχίσει να καλύπτει όλα αυτά τα φαινόμενα? Γιατί όλα αυτά καλύπτονται κάτω από την ομπρέλα του. Από το ΤΑΙΠΕΔ  «στελεχώθηκε» η σημερινή ηγεσία της ΕΤΑΔ ΑΕ. (κύριος οίδε!!!)
Πρόσφατα καταγγέλθηκε ότι η εταιρεία αυτή προχώρησε σε προσλήψεις τέκνων  διάφορων  διευθυντικών στελεχών και άλλων κολαούζων της Διοίκησης , εφευρίσκοντας διάφορες ανάγκες στην εταιρεία ή στις θυγατρικές της, ακροβατώντας πάντα  με την νομιμότητα.

Εκείνο βέβαια που εξοργίζει πραγματικά τους ..παροικούντες στην Ιερουσαλήμ είναι η προκλητική εξαίρεση της συγκεκριμένης εταιρείας από το σύστημα «Διαύγεια» και η αυτοξαιρεση της από το ενιαίο βαθμολόγιο και μισθολόγιο του Δημοσίου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αφενός να κατέχουν θέσεις ευθύνης άτομα κατά τεκμήριο ακατάλληλα αφετέρου δε να λαμβάνουν μισθούς αρκετά πιο υψηλούς από ανάλογες θέσεις στο Δημόσιο. Ο ίδιος δε ο  σημερινός γενικός Δ/ντης (φίλος και  πρώην συνεργάτης του τωρινού Δ/ντος Συμβούλου  σε εταιρεία …μυοκτονιών) δεν έχει ακόμα προσκομίσει πτυχίο  από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο , «αλεξιπτωτιστής» όντας ο ίδιος στην εταιρεία.

                                                                                                     Ο γεροντόβραχος



 http://ksipnistere.blogspot.gr/