Σελίδες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ;

Διαβάζοντας όλες αυτές τις μέρες τα τεκταινόμενα, και την ενορχηστρωμένη προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την ουσιώδη κοινωνική, πολιτισμική, και εθνική κατρακύλα, με όπλο της κυβέρνησης τις δήθεν φασιστικές ενέργειες της χρυσής αυγής από την μια και την κυρία Κωνσταντοπούλου από την άλλη η άμα τους τελειώνουν αυτά πετούν και καμιά ατάκα περί ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να κρύψουν τον πανικό τους σε έναν μονόδρομο καταστροφής που οι ίδιοι χάραξαν και δυστυχώς αυτοί θα παρασυρθούν μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα.
Τα μικρά ποσοστά πραγματικών δημοσκοπήσεων για τα τρία κόμματα που κυβερνούν, οι θεληματικές υποχρεώσεις προς ετέρους από την άλλη, οι υπογραφές που έριξαν σε ξεπούλημα της χώρας, γιατί δεν πρόλαβαν να τα διαβάσουν, υποχρεώνουν όλα αυτά να προβούν σε εκλογές.


Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες, από την μια ο Μπουτάρης να σηκώνει αλβανικές και τουρκικές σημαίες, πιστεύοντας ότι οι αλλόθρησκοι θα τον ψηφίσουν, από την άλλη η σχιζοφρενική έκρηξη προς το μουσουλμανικό στοιχείο του δημάρχου Αθηναίων, να φτιάξει 14α τζαμιά, όλα αυτά προδίδουν ένα πράγμα. ΠΑΝΙΚΟ.

Ο πανικός μπορεί να εκφραστεί σε πολλές μορφές.

Τα τελευταία χρόνια όμως επειδή τους έχει τελειώσει η φαντασία, στο να υπονομεύουν την εξυπνάδα του κόσμου, καταφεύγουν για άλλη μια φορά στην ίδια συνταγή. Μόνο που έχει παλιώσει και πλέον δεν έχει πέραση. Αλήθεια πιστεύουν ότι θα έχαφτε ο κόσμος ότι ο ποιο δημοφιλής υπουργός είναι ο Στουρνάρας; Αν είναι έτσι γιατί είναι κλειδωμένος στο σπίτι του η τον συνοδεύει μια διμοιρία αστυνομικών και δεν βγαίνει στην πλατεία Συντάγματος να μιλήσει με τον κόσμο;

Ένα πράγμα με ανησυχεί. Η αδιαφορία, η ατομικότητα του Έλληνα, η δικαιολογία προς τον εαυτό του “σιγά να μην κάτσω να μπλέκω εγώ τώρα”, λες και αν κάτσει σπίτι του τα προβλήματα θα του τα λύσει ο διπλανός που σκέπτεται και αυτός με τον ίδιο τρόπο, δίνουν ένα άνοιγμα στα πουλημένα πολιτικά καθάρματα να δρουν ανενόχλητα, και μάλιστα πίσω από την πλάτη σας η την πλάτη μας, να λένε ότι τα θέλει ο κολος μας. Ναι γιατί έτσι άκουσα από έναν μνημονιακό μας βουλευτή και μάλιστα της ΔΗΜΑΡ, να λέει πίνοντας το καφεδάκι του. Βλέπεις η υπεροψία δεν τους αφήνει να σκεφτούν και λίγο ώστε να μην εκτίθενται.

Όλα αυτά λοιπόν προσωπικά με κάνουν να καταλαβαίνω ότι μάλλον οι εκλογές είναι προ των πυλών. Η υπόθεση είναι να μην έχουμε πάλι τις ίδιες αμφιβολίες και διλήμματα που μας έφεραν εδώ που είμαστε. ” ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ; “

Αν γίνει το ίδιο λάθος από εμάς τους ίδιους, η επόμενη χρονική φάση στην Ελλάδα θα είναι ο εμφύλιος σε διάφορα μέτωπα.

Δεν είναι κινδυνολογία είναι η πραγματικότητα.


 http://60gr.com/