Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

160 μέρες αλωνίζουν ανενόχλητοι οι Αλβανοί δραπέτες!! -160 μέρες παραμένει στη θέση του ο Ν. Δένδιας


- Θα καταγραφεί και αυτό μάλον στο βιβλίο παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records)!!!



Από τις φυλακές Τρικάλων,στα βουνά του Σουλίου-
Ο Ν.Δένδιας να αναλάβει τις ευθύνες του
Από τις 22 Μαρτίου όταν και απέδρασαν οι Αλβανοί εγκληματίες από τις Φυλακές Τρικάλων, μέχρι και σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 160 ημέρες, μέσα στις οποίες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπόρεσαν να τους συλλάβουν!!!


Η απόδραση Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων, έγινε την Παρασκευή 22 Μαρτίου όταν οι 11 κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πυροβολούν κατά των φρουρών.

Την ίδια στιγμή έξω από τις φυλακές πέρασε..
όχημα με ενόπλους συνεργούς τους, οι οποίοι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ, κατά των εξωτερικών φρουρών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξωτερικοί φρουροί στην κοιλιά και τα πλευρά.Στη συνέχεια ακολούθησε πραγματική μάχη μεταξύ των κρατουμένων που βρέθηκαν οπλισμένοι στις ταράτσες και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Αρχηγός φέρεται να είναι ο «σκληρός» δολοφόνος Μάριο Κόλα,χαρακτηρίστηκε από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ως μία «στρατιωτικού τύπου επιχείρηση».

Σύντομα τρεις από τους έντεκα συνελήφθησαν, ωστόσο οι υπόλοιποι οκτώ διέφυγαν τη σύλληψη. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τη Λαμία όπου πραγματοποίησαν κλοπές αυτοκινήτων και ρούχων αναστατώνοντας την περιοχή και κατευθύνθηκαν προς τη νότιο Ελλάδα, όπου προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους μέχρι το τραγικό περιστατικό με την δολοφονία της άτυχης Κατερίνας Ζώγαλη στα Ισθμια Κορίνθου.

Στην συνέχεια,η συμμορία του Μάριον Κόλα, κατευθύνθηκε προς τη Στερεά Ελλάδα και μετά από μια «συνάντηση» με πυροσβέστες σε περιοχή της Φθιώτιδας- χωρίς ευτυχώς να τους κάνουν κακό- ήρθε η τραγική δολοφονία ενός υπαρχιφύλακα στις 17 Ιουνίου στο Δίστομο.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος πατέρας δύο παιδιών με την γυναίκα του να είναι έγκυος στο τρίτο, έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια...
έρευνας για τον εντοπισμό της συμμορίας των κακοποιών, οι αστυνομικοί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Στις 2 Ιουλίου, οι δραπέτες, άνοιξαν το κινητό τους τηλέφωνο προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια από τους συνεργούς τους, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να εντοπίσει το σήμα τους.
4
Μετά από κυριολεκτική μάχη με τους αστυνομικού στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, νεκροί έπεσαν ο Eντισον Λίκα 23 ετών και ο θείος του Φλαμούρ Λίκα ο οποίος μάλιστα φέρεται πως ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την απόδραση από τις φυλακές.

Σοβαρές ευθύνες
Στη συνέχεια οι Αλβανοί δραπέτες πέρασαν στην Ήπειρο, μιας και η αστυνομία ήταν παντελώς απούσα!!!

Με άνωθεν εντολές,οι άνδρες της ΟΠΚΕ, είχαν υποχωρήσει από τα βουνά της Ευρυτανίας, ενώ ο αρμόδιος Αντιστράτηγος Δικόπουλος είχε πλέον επιστρέψει στην βάση του στο γραφείο του στην οδό Κατεχάκη στην Αθήνα!

Πέταξε δηλαδή την..."καυτή πατάτα",στο αναντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας Δημήτρη Τσακνάκη και την ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Ήπειρο, οι οποίο και καλούνται από προχθές,να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.

Ο λαλίστατος κατά τα άλλα υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας θα πρέπει να αναλάβει τις σοβαρότατες ευθύνες του για το μπάχαλο των 160 ημερών που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα, συνεχίστηκε στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία, πριν έρθει στην Ήπειρο.




http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...