Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ανθρωποκυνηγητό στην Ηπειρο για τους δραπέτες


Σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στην Ήπειρο για τον εντοπισμό τον δραστών που γάζωσαν περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα τη νύχτα, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι... άγνωστοι με το όχημα στο οποίο επέβαιναν δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα. Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, άνοιξαν πυρ εναντίον του περιπολικού και διέφυγαν...
Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για τους αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Εντοπίστηκαν τα αυτοκίνητα
Χθες, επίσης, εντοπίστηκαν τα δύο αυτοκίνητα, της Ασφάλειας και ένα φορτηγό, με τα οποία διέφυγαν από τα μπλόκα της αστυνομίας οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.Ειδικότερα, βρέθηκε το υπηρεσιακό συμβατικό αυτοκίνητο, μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 17-06-2013, από πέντε δράστες, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας.
Οι Αλβανοί κακοποιοί το είχαν πετάξει σε χαράδρα για να μην εντοπιστεί και μάλιστα, το είχαν καλύψει με κλαδιά δέντρων για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός του.Το δεύτερο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ είναι το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI, που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 20-06-2013, από σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας.
Και αυτό το όχημα οι κακοποιοί το είχαν καλύψει με κλαδιά δέντρων, για να μην εντοπιστεί.Μετά την κλοπή του φορτηγού από την Φιλοθέη, οι δραπέτες κινήθηκαν προς τη Ναυπακτία και μετά την γέφυρα «ΡΕΡΕΣΙ», όταν είδαν μπροστά τους ομάδα αστυνομικών που τους αναζητούσε, έκαναν αναστροφή και έφυγαν προς την αντίθετη κατεύθυνση.
http://epirusgate.blogspot.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...