Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Άρχισαν οι επιθανάτιοι σπασμοί της κυβέρνησης


Το δωσίλογο κυβερνητικό έκτρωμα της κυβέρνησης Σαμαρά «έστριψε» στην τελική ευθεία: Του ΤΕΛΟΥΣ του…
Η ίδια η «συναινετική» συγκρότηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ήταν πραξικοπηματική. Αυτός ο
πραξικοπηματικός χαρακτήρας της συγκρότησης μιας κυβέρνησης «εκτελεστών» του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας, «επενδύθηκε» και με το ανάλογο περίβλημα: Την πραξικοπηματική αυθάδεια της δεξιάς και ακροδεξιάς ΛΟΓΙΚΗΣ.

Έκτοτε η αλυσίδα των πραξικοπηματικών πράξεων αυτής της κυβέρνησης επιμηκύνθηκε με όλο και πιο μεγαλύτερος κρίκους. Για κάθε λαϊκή διαμαρτυρία και κοινωνική αντίσταση και ένας νέος πραξικοπηματικό κρίκος.

Το σπείρωμα αυτό των πραξικοπηματικών πράξεων έχει πάντα «ανοδική» πορεία. Στο τέλος οδηγεί στο ΓΕΝΙΚΟ πραξικόπημα, στον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ γύψο.

Ωστόσο, σε κάθε «κύκλο» του σπειρώματος δημιουργείται και ένα οικτρό αδιέξοδο για την κυβέρνηση: Αυτό που διέρχεται σήμερα.

Το σημερινό της οικτρό αδιέξοδο την οδηγεί σήμερα σε μια πραξικοπηματική «υστερία».

Τέτοια είναι η επιστράτευση των καθηγητών, το κλείσιμο της ΕΡΤ και η σημερινή εισβολή των ΜΑΤ στην Πρυτανεία.

Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_788.html

Αυτές οι τελευταίες πραξικοπηματικές πράξεις της κυβέρνησης σηματοδοτούν το ολοκληρωτικό της αδιέξοδο, τη νευρική της αδυναμία, τους επιθανάτιους σπασμούς της.

Μπορεί η κυβέρνηση και τα προπαγανδιστικά της πορνεία να θέλουν να εμφανίσουν αυτά τα τελευταία πραξικοπήματα, σαν πράξεις δύναμης και «ισχύος» της κυβερνητικής «νομιμότητας», αλλά αυτές δεν είναι παρά νευρικές κινήσεις ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, επιθανάτιοι σπασμοί της πραξικοπηματικής της αυθάδειας.

Η επιστράτευση των καθηγητών και ιδιαίτερα το δικτατορικό πραξικόπημα κατά της ΕΡΤ αποτέλεσαν τη χαριστική βολή εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης: Πολλαπλασίασαν τον αδιέξοδο πανικό της μπροστά στο βάραθρο της πτώσης της.

Από εδώ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση: Οι σπασμοί της πτώσης της.

Από εδώ δύο πλέον δρόμοι ανοίγουν: Ή το ΟΛΙΚΟ πραξικόπημα ή η ΠΤΩΣΗ της…

Το ΟΛΙΚΟ πραξικόπημα, στις παρούσες συνθήκες είναι ανέφικτο. Αν το αποπειραθούν κλείνουν, όλα τα κυβερνητικά ανδρείκελα, μια θέση στην κρεμάλα…

Ο μόνος δρόμος που απομένει (μονόδρομος) είναι η ΠΤΩΣΗ της…

Τα ΜΑΤ εναντίον των φοιτητών είναι ο πρώτος έντονος σπασμός αυτής της πτωτικής διαδικασίας.

Ας επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο δρόμο…



ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...