Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο master chef Μαχμούτης και οι Δυτικοί γκουρμέδες…


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
 
Στο πρώτο τους ξέσπασμα ζητούσαν λέει «δημοκρατία». Το «δημοκρατικό αίτημα» συνοδευόταν από περίπου 100 ομαδικούς βιασμούς γυναικών ανά «δημοκρατικό» τσιμπούσι. Μέση αναλογία αποχαλινωμένων «δημοκρατών» λιγούρηδων ανά γυναίκα-θύμα 10 προς 1. Τουτέστιν 1000 λύκοι και 100 πρόβατα ψήφιζαν «δημοκρατικά» σε κάθε τσιμπούσι για το γεύμα τους εν τω μέσω ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ «δημοκρατών» συνδαιτυμόνων!!! Οι πολλοί στα ......πλαίσια του όψιμου «δημοκρατικού» παροξυσμού τους απλά ζητούσαν «άλλο πιάτο» (στη «δημοκρατία» τους ο καθείς παραγγέλνει ό,τι γουστάρει) , οπότε ήταν αγένεια να ρίχνουν λοξές ματιές στο «πιάτο» του διπλανού ξελιγωμένου λιγούρη. «Δεν είδαν» , «δεν κατάλαβαν», «δεν ήξεραν» , «δεν γνώριζαν». Δεν ήταν άλλωστε αναγκαίο! «Λίγα» λιγούρια δεν μπορούσαν να αμαυρώσουν τους πολλούς αδιάφορους στα αίσχη τους! Έτσι πήραν όλοι μαζί το «άλλο πιάτο» που άξιζαν.

Το όνομα αυτού κατά τους μεγάλους σεφ (τρομάρα να τους έρθει) της εξειδικευμένης στη δημοκρατική γευσιγνωσία Δύσης, «Αραβική άνοιξη» !!!

«Αραβική Άνοιξη» να μιλά για «δημοκρατία» μια μάζα της οποίας η συντριπτική πλειοψηφία συντάσσεται ιδεολογικά με μια θρησκεία της οποίας οι γραφές παραπέμπουν σε δημοκρατικούς παγετώνες, «Αραβική Άνοιξη» να μιλά για «δημοκρατία» η μπούρκα και ο φερετζές, «αραβική άνοιξη» να σου δίνεται μετά από δεκαετίες για πρώτη φορά η ευκαιρία να κάνεις ελεύθερες εκλογές και δια της ψήφου σου να επιλέγεις ως ηγέτη με μυθικά για αληθινές Δημοκρατίες ποσοστά μεγαλύτερα το 60% έναν Ισλαμοφασίστα δηλωμένο λάτρη της Σαρίας, «αραβική άνοιξη» να θες να κάνεις με το ζόρι συμβατή τη Δημοκρατία με το μεγαλύτερο θρησκευτικό, υποπροϊόν που ξέρασε η ανθρωπότητα στην παγκόσμια ιστορία της, το οποίο ανοιχτά και ξεκάθαρα θεωρεί την Δημοκρατία αυτή ως λαχταριστή λιχουδιά την οποία ορέγεται αφού την κόψει σε φέτες όχι απλά με μαχαίρι (αυτό το’ χει για να κόβει τελετουργικά σβέρκους απίστων) αλλά με ξίφος, να την καταπιεί αμάσητη

Το να καταπίνεις την Δημοκρατία όμως αμάσητη ενίοτε έχει ως παρενέργεια , να βαραίνει το στομάχι, και επειδή εσύ είσαι αγνός αλάνθαστος «δημοκράτης» να στρέφεσαι μοιραία κατά του μάστερ σεφ

Ξέσπασαν λοιπόν πάλι τα παλικάρια!

Στο δεύτερο ξέσπασμα τι ζητούν? Πάλι «δημοκρατία»!!!. Οι «αραβοανοιξιάτικες» κατά τους απίστευτους και ανεκδιήγητους «γκουρμέδες» της πάσχουσας από αυτοκτονικό ιδεασμό δια μισθωμένου (δεν αντέχει να κόψει τον λαιμό της μόνη της!) ισλαμικού ξίφους Δύσης , συνταγές που πριν από ένα χρόνο κλήθηκε παμψηφεί να υλοποιήσει ο δημοκρατικά εκλεγμένος «αραβοανοιξιάτικος» μάστερ σεφ της κακιάς ώρας, έπεσαν βαριές στα «ευαίσθητα» στομάχια των «δημοκρατών» εκλεκτόρων του!.

Συνδαιτυμόνες των ιδίων αθλίων, με τα στομάχια τους ανθεκτικότατα στην εμετική στατιστική των 100 ομαδικών βιασμών ανά «δημοκρατικό» τσιμπούσι, που επαληθεύεται και πάλι μπρός στα ΑΔΙΑΦΟΡΑ μάτια τους, απαιτούν αντικατάσταση του πρόσφατα εκλεγμένου μάστερ σεφ, και νέο πιο ελαφρύ πιάτο!

Το όνομα αυτού?

«Επανάσταση» !!!

«Επανάσταση» με σήμα το άρμα μάχης και με την πιστοποίηση των ανεκδιήγητων γκουρμέδων της Δύσης

Αγαπητέ γευσιγνώστη ΤΙ δεν καταλαβαίνεις ?

Αν είναι «αραβοανοιξιάτικο» ένας λαός στις πρώτες του ελεύθερες εκλογές μετά από 30 χρόνια , με την αραβοανοιξιάτικη ψήφο του, να δίνει ποσοστό 62% σε έναν λάτρη της Σαρίας, γιατί να μην είναι «επανάσταση» η ανατροπή του εν λόγω εκλεκτού κυρίου στο όνομα του όχλου των χθεσινών ψηφοφόρων του από ένα πρωτοπαλλήκαρο-Στρατηγό του που εισήγαγε τα τέστ γυναικείας παρθενικής αγνότητας στην αραβοανοιξιάτικη μπανανία που από κοινού έφτιαξαν ?

Στα τάνκς που έβγαλε στους δρόμους υπό λαϊκούς «δημοκρατικούς» πανηγυρισμούς ένας ένστολος ισλαμόκαυλος εισηγητής του «ψαχουλέματος» αγνότητας κρατουμένων γυναικών, για να ανατρέψει έναν εκλεγμένο κουστουμαρισμένο ισλαμόκαυλο θα κολλήσουμε?

Κάποτε ένας αμερικανός ραδιοτηλεοπτικός αστέρας ονόματι Dennis Prager είπε πως «κάθε φορά που οι λαοί προσθέτουν ένα επίθετο στη Δημοκρατία, απλά δεν υπάρχει Δημοκρατία»

Αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη πρόκειται για μια από τις σοφότερες απόψεις περί Δημοκρατίας που έχουν ποτέ διατυπωθεί (οι αμφισβητούντες ας ανατρέξουν στις ανά τον κόσμο «λαϊκές» «ισλαμικές» και κάθε είδους «παπαρικές» «δημοκρατίες» και ας προβάλουν αντίλογο ) , ο «γκουρμέ» προοδευτισμός θέλει τη Δημοκρατία «γκουρμέ» πιάτο! «Αραβοανοιξιάτικο», «επαναστατικό», «ισλαμικό» «λαϊκό» και δεν ξέρω εγώ τι άλλο

Μπορεί και να’ ναι έτσι!

Με εξαίρεση πάντως το πιάτο της «λαικής» δημοκρατίας που για όσους λαούς δηλητηρίασε, όπου και αν εφαρμόστηκε, υπεύθυνος ήταν ο σεφ ως αποκλειστικός δημιουργός της συνταγής, στην περίπτωση ειδικά της μεταμοντέρνας Αραβοισλαμικής κουζίνας που δημιουργός της συνταγής είναι ο «σοφός» λαός, για πάσα «αραβοανοιξιάτική» και «επαναστατική» μετά το ντερλίκωμα παρενέργεια , υπεύθυνος δεν είναι ο σεφ! Υπεύθυνο it's the islam stupid !!!

Katsikas.george@gmail.com

ΥΓ1: Μετά την κατα τους ειδικούς, ανοιξιάτικη επίτευξη συμβατότητας μεταξύ Ισλάμ και Δημοκρατίας, άντε με το καλό γρήγορα να δούμε και γενετικά μεταλλαγμένους λύκους να φυλάνε πρόβατα…
YΓ2: Η «Αριστερά» της Ρουσφετόβιας που στάθηκε απερίφραστα στο πλευρό της μειοψηφίας των πολέμιων του Ταγίπ- πασά (τα γκάλοπ λένε ότι αν κάνει εκλογές ξαναβγαίνει!) , οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους με σημαίες τους ΣΦΑΓΕΑ Κεμάλ, αλήθεια τι έχει να πει για την «επανάσταση» της πλειοψηφίας κατά του μάστερ σεφ Μόρσι του οποίου αδελφή ψυχή ήταν και είναι ο Ταγίπ Πασας? Η πτώση του μαστερ σεφ Μόρσι ήταν αποτέλεσμα «επανάστασης» ή πραξικοπήματος σύντροφοι?
 
 
 
 http://kafeneio-gr.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...