Σελίδες

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Τα “πειραματόζωα” ακόμα αντέχουν.

Βλέποντας το παρακάτω άρθρο, αυτό που καταλαβαίνω εγώ ο “ταπεινός και μη “λόγιος” πανεπιστημίου, είναι ότι το πείραμα “παγκοσμιοποίηση”, συνεχίζει να εξελίσσεται, με την άδεια την δικιά μας. Των Ελλήνων. Των πειραματόζωων. Έχω σταματήσει πλέον να ρίχνω ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί αυτοί είναι μόλις 151 “ανθρωπάκια”...
ενώ εμείς είμαστε πάνω από 3.000.000 Έλληνες, που κατοικούμε σε αυτήν την χώρα, ζούμε εργαζόμαστε ( όσοι έχουν ακόμα αυτό το ονομαζόμενο πλέον προνόμιο) γερνάμε και πεθαίνουμε. Αυτά τα ανθρωπάκια είναι εντεταλμένα και τους έχουν υποσχεθεί ασυλία στις άλλες χώρες, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και ξυπνήσουν οι έλληνες και τους πάρουν με τις πέτρες. Πάρτε παράδειγμα τον Παπανδρέου. Μόλις ξυπνήσει από τον καλοκαιρινό της λήθαργο η δικαιοσύνη και καταλάβει η ηγεσία της ότι πρέπει να ασκήσει επιτέλους τα νόμιμα σε αυτήν την χώρα, και ασκήσει ποινική δίωξη στον ΓΑΠ αρχικός για εσχάτη προδοσία, θα την κάνει για Αμερική. Ποιοι μένουν πίσω;

Όλοι εσείς και εγώ μαζί.

Στο facebook ένας αναγνώστης, μάλλον αριστερούλης, μου έγραψε ότι ” εσύ θα σώσεις την Ελλάδα”

Ήθελα να του απαντήσω, τότε φίλε μου με αυτό το σκεπτικό, θα έπρεπε οι 300οι του Λεωνίδα, οι αγωνιστές του 21α να είχαν πει, σιγά εγώ θα σώσω την Ελλάδα, και να άφηναν τους τότε εχθρούς να έχουν αλλάξει, σήμερα, την φυλή μας, και να λεγόμασταν κάπως αλλιώς, εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου αλλά δεν την εξέφραζα μέχρι τώρα γιατί έχουμε το προνόμιο εμείς οι δήθεν Έλληνες “του δεν βαριέσαι” και του “φραπέ”, να κάνουμε με ευκολία, ακόμα και οι λόγιοι και ξακουστοί του τόπου, κριτική και να στιγματίζουμε ανθρώπους αβίαστα.

Το σκεπτικό ήταν μήπως θα έπρεπε αντί όλων των άλλων μέτρων, να παρθεί ένα και μόνο;

Αυτό της απαγόρευσης ψήφου.

Θα μου πείτε χούντα είμαστε;

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα ποιο χούντα είναι να ψηφίζει αυτός ο “Ωχ!!αδελφιστής” για το δικό μου μέλλον, απ ότι να μην ψήφιζε καθόλου.

Οι οσφιοκάμτες έγιναν πολλοί στην χώρα, και οι “οπαδοί” χωρίς πολιτική συνείδηση ακόμα περισσότεροι, η δικαιοσύνη δυστυχώς κρυφοκοιτάζει και έπαψε να είναι τυφλή. Στην επαρχία μετά από 4 χρόνια ύφεσης τώρα ξυπνούν και αρχίζουν να βλέπουν αλλιώς τα πράγματα. όλα αυτά λοιπόν δίνουν το δικαίωμα στους πειραματιστές, να φερθούν σε εμάς τα πειραματόζωα, με ακόμα σκληρότερη συμπεριφορά. Αν το δέχεστε, τότε μην διαμαρτύρεστε.
N.T.
“Η τρόικα ζητά μειώσεις μισθών 32%”!

Νέες διαστάσεις στην κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στους εμπόρους και τους εμποροϋπαλλήλους για τις ενδεχόμενες μειώσεις των αποδοχών των τελευταίων μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη πως η Τρόικα που ανακατεύεται, όπως είπε, παντού, πιέζει για μειώσεις μισθών στο λιανεμπόριο της τάξης του 32%.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, είπε ότι η Τρόικα που ανακατεύεται, όπως είπε, παντού, πιέζει για μειώσεις μισθών στο λιανεμπόριο της τάξης του 32%, αλλά ότι εκείνος προσπαθεί να κρατήσει το ποσοστό στο 13%.
«Προσπαθώ να σώσω την κλαδική σύμβαση» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, που προτείνει μισθούς προ μνημονίου, με μείωση 13% και εισαγωγικό μισθό 751 ευρώ.
«Αν δεν υπογραφεί», τόνισε, «νέα κλαδική σύμβαση εντός της τρίμηνης προθεσμίας (δηλαδή έως τις 31 Οκτωβρίου, μετά τη λήξη της τρίμηνης μετενέργειας) θα ανοίξει ο δρόμος για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων και στο εμπόριο».
Η μείωση αυτή, σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΣΕΕ, αναμένεται να στηρίξει σε μεγάλο βαθμό τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, οι οποίες τα τελευταία 5 χρόνια, σύμφωνα με σχετική έρευνα, έχουν απολέσει το 45% των πωλήσεών τους και το 86% των κερδών τους. 


 defencenet.gr