Σελίδες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αυτό που δεν λέει η Μέρκελ στους Γερμανούς φορολογούμενους είναι...


Αυτό που δεν λέει η Μέρκελ στους Γερμανούς φορολογούμενους είναι, ότι χάρη σε χώρες σαν την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, που κατανάλωναν τα γερμανικά προϊόντα, οι Γερμανοί φορολογούμενοι είχαν δουλειές!


Αυτό που επίσης δεν λέει η Μέρκελ στους Γερμανούς είναι, ότι "χρωστάνε" στους συμμάχους επειδή τους διέγραψαν τα δάνεια μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο και έτσι η Γερμανία μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της και να γίνει οικονομική υπερδύναμη.
Τρίτο και το σημαντικότερο που δεν λέει η Μέρκελ στο λαό της είναι, ότι μας χρωστάνε κατοχικά δάνεια και κατοχικές αποζημιώσεις, που εάν μας τα πλήρωναν εμείς θα ήμασταν σήμερα Γερμανία και εκείνοι τα γκαρσόνια μας... (που και σε αυτό άχρηστοι θα ήταν, αφού το να σε σερβίρουν μπύρα, λουκάνικο και... στρούντελ, πόσες φορές μπορείς να τα φας πριν ξεράσεις...).
Τον κομπλεξισμό του γερμανικού λαού, που στη λέξη βάρβαρος αποτελούν το πρώτο συνώνυμο, δεν θα τον πληρώσει ο Νότος.
Αρκετές φορές η Γερμανία κατέστρεψε την Ευρώπη και τον πολιτισμό, στη μέση αρχαιότητα με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τον προηγούμενο αιώνα με δύο παγκόσμιους πολέμους και τώρα με την λιτότητα.
Οι Γερμανοί έπρεπε να είχαν διδαχτεί από την ιστορία ότι στο τέλος πάντα χάνουν. Ίσως, τελικά, η Ευρώπη σωθεί εάν πετάξει τη Γερμανία και τη βαρβαρότητά της έξω από τα σύνορά της!
Η "Άρια" φυλή των σανδαλοφόρων καλτσάκηδων δεν προσέφερε τίποτα στην ανθρωπότητα, πέρα από πόλεμο, αίμα, καταστροφή και πνευματικό σκοτάδι!
Η Γερμανία δεν ανήκει στην Ευρώπη και ούτε ποτέ θα γίνει Ευρώπη! Είναι βάρβαροι και απολίτιστοι κτηνοβάτες, συγγενείς με τα βάρβαρα στίφη των σκυθικών στεπών και επιτέλους πρέπει να τελειώνουμε με κάθε τρόπο μαζί τους...




Stephanos A Mytilineos