Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ελλάδα μου, πατρίδα μου συγχώρεσέ με....!!!!!!!


Πέρασε σχεδόν ενάμισυ χρόνος από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές κι ακόμα δεν μπορώ να το καταπιώ, δεν μπορώ να το χωνέψω πως οι ταγοί μας, που με συνεχείς αλλαξοκωλιές εναλλάσονταν στην εξουσία, βουτήχτηκαν μέσα στη μίζα και τη διαπλοκή, τα΄καναν όλα κρανίου τόπο, μας έκαναν ρεντίκολο σαν έθνος διεθνώς, τώρα με περίσσιο σθένος και αυταπάρνηση προσπαθούν να μας σώσουν...παρείτσα από τις δικές τους ανομίες, αστοχίες, ανικανότητες, προδοσίες...!!!!

Βέβαια στον αντίποδα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος...εμείς οι "αγνοί" ψηφοφόροι, οι άμαθοι, οι άβγαλτοι, τα μικρά παιδάκια, οι "παρασυρμένοι" που δεν υπήρχε λαμόγιο γιά λαμόγιο να μην τρέξουμε να το ψηφίσουμε...!!!! Όποιος πραγματικά ενδιαφερόταν να προσφέρει σ'αυτό τον έρμο τον τόπο, πολύ απλά πήγαινε αύτανδρος...!!!
Δεν είχε το λεγόμενο "λέγειν" δηλαδή το γλυψιμοτάξιμο..!!!

Και τώρα φίλοι μου ήρθε η ώρα της κρίσης, η ώρα της συγκομιδής...!!!
Σπείραμε ανέμους και θερίζουμε θύελλες...!!! Που το πάράλογο?? Που το παράξενο??? Η φυσική ροή των πραγμάτων είναι αυτή...!!!
Όταν επεμβαίνει η θεία δίκη, ή οι συμπαντικοί νόμοι, (όπως θέλετε πείτε το) επεμβαίνουν γιά να διορθώσουν τα κακώς κείμενα....και τα άχρηστα υποκείμενα...θα συμπλήρωνα...!!!!!!
Αυτοί οι νόμοι δυστυχώς δεν παρακάμπτονται, ούτε αγνοούνται.
Επομένως ας καθήσουμε όλοι στο ειδώλιο και αναλόγως τα ανομήματά μας θα δικαστούμε...!!!
Ο πέλεκυς πρέπει να πέσει βαρύς στα κεφάλια μας...δεν πειράζει όμως γιατί ο πόνος σε μαθαίνει...!!!! Και πρέπει να μάθουμε..!!!!
Αλλιώς κι εμείς και τα παιδιά μας θα νοιώθουμε πάντα σαν ζητιάνοι σε ανάκτορο...!!!!!

Ελλάδα μου, πατρίδα μου συγχώρεσέ με....!!!!!!!

Β.Κ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...