Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ. Διαδώστε το παντού.



Τώρα που ετοιμάζεται το ψευδοκράτος να ρίξει κι άλλο τρόμο, κι άλλο χείμαρρο ψευτιάς και υποκρισίας, τώρα που πρέπει να μη χαθεί ούτε κόκκος από τον αγώνα, παίρνουμε τη δύναμη που βρίσκεται βαθειά στη συνείδηση, και ορμάμε κόντρα στο ρεύμα.

Αντίσταση στη γεννήτρια του φόβου, στάση πληρωμών παντού, δολιοφθορές και καταλήψεις σε όλους τους δημόσιους χώρους. Άμεση εφαρμογή του άρθρου 120 του συντάγματος με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, μέχρι να καθαρίσει ο τόπος από τη βρώμα των ασβών.

 Μην πιστεύετε ότι οι καθηγητές απεργούν για τα προβλήματα του κλάδου τους. Είναι ψέμα και υποκρισία που διοχετεύεται  από τη διοίκηση της ΟΛΜΕ για να λυθεί σύντομα η απεργία θέτοντας απέναντι τους όλον τον ελληνικό λαό. Η απεργία είναι πρόθεση γενικού ξεσηκωμού, είναι η σπίθα που θα κατακάψει μια για πάντα τα μνημόνια και τους προδότες. Γι αυτό να είμαστε σε εγρήγορση, πανέτοιμοι για όλα, στη πρώτη γραμμή.

Καλούμε όλους τους δημόσιους φορείς να ακολουθήσουν χωρίς να χρειάζεται η έγκριση των συνδικαλιστικών οργάνων τους. Είναι κι αυτοί στο κόλπο. Δεν υπάρχει νομιμότητα και δικαιοσύνη πουθενά. Εμείς είμαστε ο νόμος, κι εμείς θα επιλέξουμε τι θέλουμε. Αν δεν ξεσηκωθούμε τώρα, είμαστε συνυπεύθυνοι, παράνομοι και προδότες, εφόσον δεν τηρούμε το σύνταγμα που ορκιστήκαμε.

Άνεργοι, συνταξιούχοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, επαγγελματίες, χρεοκοπημένοι, σώματα ασφαλείας, στρατός, πολιτικοί, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, όλοι κάτω από μια ομπρέλα, χωρίς κομματικές κατευθύνσεις παρά μόνο με τη ψυχή και τον όρκο στη πατρίδα, την Δευτέρα εμείς οι καθηγητές ξεκινάμε και σας θέλουμε όλους κοντά μας.Όλη η Ελλάδα να ξεχυθεί κόντρα στο ρεύμα που μας θέλει δούλους για πάντα.

Την Δευτέρα στις 16 Σεπτεμβρίου αρχίζει να γράφεται η νέα ιστορία και στις 28 Σεπτεμβρίου, με την πανελλαδική εξέγερση στο Σύνταγμα θα σηματοδοτηθεί η αρχή του τέλους.

Αδέρφια μη προδώσετε το παρόν. Το αύριο δεν περιμένει!
Διαδώστε το παντού.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
 
http://www.kokoras.net/2013/09/blog-post_14.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...