Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κλόουν ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!
Γιατί σας κάνει εντύπωση η φωτογραφία που ο άθεος κατά δήλωση του Τσίπρας, φιλάει τον σταυρο και δέχεται τον αγιασμό από τον δεσπότη ?

Σε μια θεοκρατική χωρα πρώτα πρέπει να προσκυνήσεις το παπαδαριό και την ορθοδοξία για να έχεις οποιοδήποτε πολικό μέλλον, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τρία μνημόνια και τόσα μετρα, μονο την συμμορία των μαυροφορεμένων μάγων δεν τόλμησε να αγγίξει κανεις.

Καμια μείωση στους μισθούς, καμια φορολογία στην εκκλησιαστική περιουσια και καμια κίνηση για να κάνουμε επιτέλους το κτηματολόγιο, πάλι για να μην θίγουνε τα συμφέροντα της εκκλησιας γιατί ιδιοκτησίες με τα χρυσόβουλα των πασάδων και των σουλτάνων δεν αναγνωρίζονται.Kαι έτσι είμαστε η μοναδική δυτική χωρα πάνω στον πλανήτη χωρίς κτηματολόγιο, για να καταλάβετε το μέγεθος δεν γνωρίζει το κράτος ακριβώς τι ανήκει που και σε ποιον.

Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι γιατί όλοι οι πολιτικοί μας λένε ψέματα και ποτε την αλήθεια ? Γιατί ο Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές με αντιμνημονιακή πολιτική και ψέματα ? Γιατί ο Γιώργος ο Παπανδρέου επίσης κέρδισε με το "λεφτά υπάρχουν?"

Εάν πάμε πίσω στον χρόνο θα διαπιστώσουμε ότι πάντα όλοι κέρδιζαν την εξουσία με λαϊκισμό και ψέματα.

Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι η τριτοκοσμική κοινωνία που δεν αντέχει να ακούσει την αλήθεια ? Μήπως η ίδια κοινωνία αναγκάζει τους πολιτικούς να λένε ψέματα και να λαϊκίζουν γιατί εάν δεν τον κάνουν δεν έχουνε καμια ελπίδα να επιβιώσουν στην Ελληνική πολιτική σκηνή ?

Δηλαδή μια κοινωνία που επιλεγει τον μεγαλύτερο ψεύτη κάθε φορα για να την κυβερνήσει θέλετε να μου πείτε δεν έχει καμια ευθύνη ? Πιο μπορεί να είναι το μέσο διανοητικό και πνευματικό επίπεδο μιας κοινωνίας που ΠΑΝΤΑ "τρώει" τα παραμυθια τον λαϊκισμό και τα ψέματα ?

Μήπως τελικά οι 300 της βουλής αντικατοπτρίζουν απόλυτα τον μέσο Eλληνα πολίτη και μήπως μας κυβερνάνε τόσα χρονια ακριβώς αυτοί που μας αξίζουν ?

Όσοι μπορείτε μεταναστεύστε , όσοι δεν μπορείτε καλή δύναμη και καλά κουράγια, μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα όμως, είτε μας κυβερνά η αριστερά, είτε η δεξιά, γιατί το πρόβλημα είναι η ίδια η κοινωνία. Η παιδεία της, η αμορφωσιά της, οι προλήψεις της, οι προκαταλήψεις της, ο σκοταδισμός της και αυτό όχι μονο δεν θα αλλάξει αλλα και κανένας δεν έχει πρόθεση να κάνει κάτι να το αλλάξει, γιατί έναν απαίδευτο,αμόρφωτο βουτηγμένο στην αγνοια και τις προκαταλήψεις λαό, τον κυβερνάς και τον εξουσιάζεις πολύ πιο εύκολα χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο και ικανότητες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...