Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεσηκώθηκαν και τα βολεμένα «παιδιά» της Βουλής...


dimosio

Σε ξεσηκωμό βρίσκονται (για άλλη μια φορά) οι υπάλληλοι της Βουλής. Αιτία αυτήν την φορά για την αναστάτωσή τους είναι η επιστολή που έστειλε ο γαλάζιος βουλευτής Παύλος Σιούφας προς τον Βαγγέλη  Μεϊμαράκη,  ζητώντας να ενταχθούν στο καθεστώς της κινητικότητας όπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Στην επιστολή του ο κ. Σιούφας-
ο ξάδελφος του οποίου, Δημήτρης Σιούφας ως πρόεδρος της Βουλής είχε διορίσει ουκ ολίγους υπαλλήλους στο κοινοβούλιο – τονίζει ότι και η Βουλή πρέπει να συνεισφέρει στην μεγάλη και οδυνηρή προσπάθεια της κυβέρνησης και οι υπάλληλοι της Βουλής πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα της κινητικότητας.
Ο βουλευτής της ΝΔ στην πρότασή του ζητεί επίσης να ενταχθούν στην κινητικότητα τέκνα και σύζυγοι τέως Προέδρων της Δημοκρατίας, τέως πρωθυπουργών, τέως Προέδρων Βουλής, πρώην και νυν υπουργών, πρώην και νυν βουλευτών.
Οι υπάλληλοι πάντως προειδοποιούν ότι εάν ξεκινήσει συζήτηση για ένταξή τους στο καθεστώς της διαθεσιμότητας,  θα απόσχουν από τα καθήκοντά τους όπως έκαναν πέρυσι όταν ανακοινώθηκε η μείωση των αποδοχών τους…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...