Σελίδες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Με το μάτι ενός απόδημου: WHAT"S WRONG ? This is the biggest bull shit i ever heard.!!!


Peter Triantafyllos 
Toronto
Θέλουν να πιστέψουμε αυτοί οι ανίκανοι Προδότες ότι κινδυνεύει ή Δημοκρατία από ( 10 ) ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ της Χρυσής Αύγής. !!
Το ότι ή Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει ότι χειρότερο μπορεί να αντιπροσωπεύει μια οργάνωση << και μάλιστα μέσα από την Ελληνική Βουλή >> δεν το αμφισβητώ όπως και ο κάθε λογικός Έλληνας.
Ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Έλληνας...

Το ότι κινδυνεύει το Κράτος το πιστεύω. Αλλά κινδυνεύει από την ανικανότητα αυτών που κυβερνάν τα τελευταία 30 - 40 χρόνια. Με την ανοχή τους έχουμε αυτά τα μορφώματα που λέγονται Χρυσή Αύγή και ΣΥΡΙΖΑ
Γιατί τους άφησαν τόσα χρόνια και γιγαντώθηκαν;

Κάποιος μου απάντησε ότι κακώς βάζω τους Χρυσαυγίτες με τους Κομμουνιστές στην ίδια κατηγορία. Λέει ότι οι Χρυσαυγίτες σκοτώνουν με τον Αγκυλωτό Σταυρό στο χέρι.
Φίλε ή με τον Αγκυλωτό Σταυρό ή με το Δρεπάνι σκοτώνεις το ίδιο είναι.
Θέλεις να πεις ότι οι ζωές αυτών των ανθρώπων που τους έκαψαν ζωντανούς στην τράπεζα ή ζωή τους είχε λιγότερη αξία από αυτήν του @@@@@@ νεαρού στον Πειραιά. !!!
Κάποιος άλλος διαμαρτύρεται ότι οι απόδημοι όλο κριτική κάνουν. 
Θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ξύπνιους και πιο πατριώτες από εσάς που ζείτε στην Ελλάδα. Όχι δεν είμαστε πιο ξύπνιοι. Αλλά αλλάξαμε και βλέπουμε τα πράγματα more realistic . Όσο ζούσαμε στην Ελλάδα ήμασταν σαν και σάς. Αλλά αλλάξαμε...Αλλάξαμε διότι φύγαμε από ένα σύστημα που βασιλεύει ή ψευτιά και ή κλεψιά, και ζούμε σε κράτη που βασιλεύει ή Δημοκρατία και ο νόμος δουλεύει.

Παράδειγμα πρώτον. Κάποιοι απόδημοι Έλληνες αποφάσισαν και επένδυσαν σε εξοχική κατοικία στην Ελλάδα. Το λεγόμενο Αρκαδικό Χωριό. Όσο αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ ήταν όλοι αγαπημένοι,ερχόμενοι στην Ελλάδα άρχισαν οι τσακωμοί. Οι μισοί δεν μιλάνε με τους άλλους μισούς.

Παράδειγμα δεύτερον....... Ακούει στο όνομα Βοϊδονικόλας. Για όσους δεν τον έχουν ακούσει << και εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά από ο,τι έχω διαβάσει >> Σε άρθρο της ή REAL NEWS 28 Αυγούστου 2011 αναφέρεται στις περιπέτειες του κ. Βοϊδονοκόλα.

Είναι καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης, καταδικασμένος για σωρεία σοβαρών αδικημάτων, και πασίγνωστος για τις ποινικές του εμπλοκές.

Σήμερα είναι ένα από τα λαμπρότερα ονόματα της ομογένειας του Τορόντο. Θεωρείται παράδειγμα επιχειρηματία και πολίτη.

Παράδειγμα επιχειρηματία και πολίτη !!!! Γιατί; Γιατί εδώ έχουμε Δημοκρατία και ο νόμος δουλεύει.!!!

Όσο για Πατριώτες YES είμαστε . Και πολύ υπερήφανοι. Και δεν ντρεπόμαστε να το λέμε και να το φωνάζουμε. Όλοι ενωμένοι στις παρελάσεις που κάνουμε --- αριστεροί ---και δεξιοί. Τα Εθνικά θέματα μας πονάνε και τα υπερασπιζόμαστε. Το έχουμε απόδειξη . Όταν χρειάστηκε με εράνους για τις φωτιές τους σεισμούς και διαμαρτυρόμενοι για την Μακεδονία. << Αλήθεια τι έγιναν τα χρήματα που στείλαμε για τους σεισμούς και για τις φωτιές >>

Και μην απορήσει η κάποιος όταν διαβάσει ότι υπάρχουν --- αριστεροί --- εδώ στον Καναδά . Μάλιστα υπάρχουν και εδώ -- αριστεροί --.

Το δυσάρεστο είναι ότι - ΕΑΝ - πάρουν καμιά φορά την εξουσία οι πιο πολλοί υπουργοί θα είναι ΄Έλληνες.

Και το ευχάριστο είναι;;;;;


 http://ksipnistere.blogspot.gr/