Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αν ο Γραμματέας πήρε μέχρις στιγμής 14 εκατομμύρια, οι ανώτεροι του πόσα πήραν??????????????

Με ένταλμα του ανακριτή συνελήφθη ξανά ο πρώην γραμματέας Εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας που κατηγορείται για δωροδοκία πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια των ηλεκτρονικών συστημάτων των υποβρυχίων (εταιρεία ATLAS), αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αφού εντοπίστηκε λογαριασμός σε τράπεζα της Σιγκαπούρης με το ποσό των 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο διακινήθηκε μέσω δυο off shore των οποίων διαχειριστής εμφανίζεται ο Αντ.Κάντας.


Είναι η δεύτερη φορά, που συλλαμβάνεται ο κ. Κάντας, αφού είναι και κατηγορούμενος σε άλλη υπόθεση εξοπλιστικών με βάση έμβασμα 500.000 ευρώ, το οποίο βρέθηκε σε λογαριασμό του στην Ελβετία. Έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση επίσης 500.000 ευρώ.

Λέτε η ανεξάρτητη δικαιοσύνη να τον ξαναφήσει ελεύθερο με εγγύηση 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων;

Αν ο Γραμματέας πήρε μέχρις στιγμής 14 εκατομμύρια, οι ανώτεροι του πόσα πήραν;
Οι Γερμανοί πόσα έδωσαν συνολικά και πόσο επιβαρύνθηκε ο Ελληνικός λαός για να βγάλουν αυτές τις υπέρογκες προμήθειες τα λαμόγια;

Μπορείτε να φανταστείτε τι πάρτι έχει γένει με το σύστημα για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, «Σι Φορ Αι»;

Αυτοί έχουν ακόμη το θράσος να θέλουν να μας σώσουν, αλλά φταίνε μόνο αυτοί που συνεχίζουν να τους στηρίζουν και για κομματικούς λόγους τους ψηφίζουν ακόμη.



Χρήστος Σταθόπουλος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...