Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς ....



Δικαστική κόπωση;
Στην κόπωση των δικαστικών λειτουργών αποδίδει το Εφετείο Αθηνών το γεγονός ότι  τα εντάλματα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκαν για τους βουλευτές Γ. Γερμενή, Παν. Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα, φέρουν χειρόγραφη ημερομηνία 9 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις βουλευτές απολογήθηκαν 11 και 12 του μήνα.!
Πάντως την γκάφα αυτή εκμεταλλεύεται η Χρυσή Αυγή που σήμερα δια του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε μήνυση  για παράβαση καθήκοντος σε βάρος των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, Ιωάννας Κλάπα, Μαρίας Δημητροπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου θεωρώντας «προαποφασισμένες» τις προφυλακίσεις....
Τραπεζίτης να σου πετύχει!
Ούτε η μελλοντολόγος Αϊσέ Πατλάκ να ήταν που πρόβλεψε τη μοίρα του Προέδρου Κάρολου και απέτυχε παταγωδώς...
Αποχαιρετιστήρια τουρνέ
Αποχαιρετιστήρια τουρνέ πραγματοποιεί  ο  Χοντροβαγγέλας στο εξωτερικό. Μετά τις Βρυξέλλες τώρα βρίσκεται στην Αμερική, όπου προφανώς θα αναλύει το δυσβάχτατο βάρος που ανέλαβε η εξοχότητά του με αποτέλεσμα από την πίεση  των ευθυνών του  να βρίσκεται στον πάτο των δημοσκοπήσεων. 
Στη δύση της τρισένδοξης καριέρας του έχει την ελπίδα ότι εκεί στη Δύση θα βρει ευήκοα ώτα κατανόησης του προσωπικού του δράματος, γιατί εδώ κατόρθωσε να είναι το πλέον μισητό πολιτικό πρόσωπο.
Μάλιστα μετά την επερχόμενη συντριβή του Μαΐου  έρχεται μετά βεβαιότητας και  η πολυπόθητη εκπαραθύρωσή του από τα γραφεία της Χ. Τρικούπη από τους συντρόφους του που είναι έτοιμοι να του φορτώσουν ακόμη και  το προπατορικό αμάρτημα για να εξαγνισθούν...
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Τελικά το θράσος του τοπικού Χοντροβαγγέλα  είναι απροσμέτρητον  και μόνο με το θράσος του αφεντικού  του μπορεί να συγκριθεί.
Γιατί το να βγαίνεις και να κατηγορείς - εσύ ο αρχιερέας του ρουσφετιού και της ίντριγκας- τον αντίπαλό σου ( Καχριμάνη) για πελατειακό σύστημα και για έλλειψη στρατηγικού σχεδίου δεν είναι και το πλέον σοφό πράγμα.
Και όμως για μια ακόμη φορά ο κ. Αργύρης το απετόλμησε χθες το βράδυ! Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ισχυρίζεται ότι ο βλάχος είναι Αρσακειάς αλλά να σε κατηγορεί ο Αργύρης για πράγματα για τα οποία ο ίδιος είναι  πρύτανις, δημιουργούν μια εικόνα αγίου για τον Καχριμάνη, ο οποίος πρέπει να ανάβει καθημερινά λαμπάδα στο εικόνισμα του Αργύρη!
Γιατί, αν δεν υπήρχε ο Αργύρης και τα κοτόφτερα, πολύ αμφιβάλλουμε ότι θα γινόταν ποτέ  περιφερειάρχης ο βλάχος. Και με μερικές ακόμη τέτοιες εμφανίσεις του Αργύρη δεν χρειάζεται καν να κάνει προεκλογική εκστρατεία ο Καχριμάνης....
Τόσο απλά!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ
 
 
 http://apokaukos.blogspot.gr/