Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ!!!

Και οι λόγοι είναι πολλοί:
1. Έχουμε πρωτόγεννες πλεόνασμα
2. Το 2014 θα μπούμε στις αγορές (οι αγορές το ξέρουν:)

3. Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται, ζήτω το νέο ΠΑΣΟΚ
4. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι...

πρώτο κόμμα και επιτέλους θα μας κυβερνήσει με κυβερνητικό πρόγραμμα 2 ημερών αφού θα καταγγείλει το Μνημόνιο, δεν θα πληρώσει το επονείδιστο χρέος, θα διεκδικήσει τις πολεμικές Γερμανικές αποζημιώσεις και τα κατοχικά δάνεια, θα εκδώσει εθνικό νόμισμα, θα τιμωρήσει τους επίορκους βουλευτές και θα αποκτήσουμε επιτέλους ανεξάρτητη εθνική πολιτική.
5. Οι ΑΝΕΛ με την στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ (μόνο στα εσωτερικά θέματα), θα δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες και θα καλέσουν τον λαό σε συντακτική εθνοσυνέλευση, με δημοψηφίσματα και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.
6. Η Χ.Α. θα λιντσάρει την Κυβέρνηση, θα αποτάξει τον Ναζισμό, θα συμμετάσχει στον εκδημοκρατισμό της χώρας, καταθέτοντας τον οπλισμό των στελεχών της προς ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων.
7. Ο Σώρρας θα μας χαρίσει 600$ δις, έτσι για τα πρώτα έξοδα της ανοικοδόμησης της χώρας, τα ψιλά στο παντελόνι, όπως είπε και ο Πρόεδρος της END, κος Λαμπράκης
8. Το ΚΚΕ, ε μην τα περιμένουμε και όλα από το ΚΚΕ, τόσους αγώνες έχει δώσει αυτά τα μαύρα χρόνια του Μνημονίου, για να μην χαθούν τα εργατικά δικαιώματα, από τους αγώνες της εργατιάς εδώ και πολλές δεκαετίες.

Το άλλο το ανέκδοτο με την κόλαση το ξέρετε;
Τέρμα το διάλλειμα, όλοι στους λάκκους με την καυτή λάβα.

Ηθικό δίδαγμα, συν Αθηνά* και χείρα κίνει**, ειδάλλως θα σας πάρει ο Διάολος.

*Αθηνά = το λατρεμένο κόμμα σας
**Χείρα κίνει = κάντε κάτι γιατί χανόμαστε, αντίθετο από αυτό που πονηρά σκεφτήκατε, που είναι και η αιτία που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση.