Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.! ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...

Ως ύποπτοι για τέλεση νέων αδικημάτων κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος που οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. ...

Οι Ανακρίτριες της υπόθεσης Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου καθώς και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος έκριναν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι βουλευτές έχουν αυξημένη ευθύνη για τη δράση του κόμματος και την κατεύθυνση που δίνεται σε ενέργειες ρατσιστικές και ξενοφοβικές.

(ευθύνη για ενέργειες, ρστιστικές-ξενοφοβικές)! Προσέξτε στοιχείο: όποιος στο μέλλον επιδεικνύει ξενοφοβικές τάσεις μπορεί να μπουζουριάζεται και να κρίνεται προφυλακιστέος.
Πάμε παρακάτω:
Ένα άλλο στοιχείο που βάρυνε στην κρίση των δικαστών φαίνεται να είναι ότι οι δύο κατηγορούμενοι (Γερμενης-Ηλιόπουλος) εμφανίζονται, από δεδομένα της δικογραφίας, να έχουν έντονη δραστηριότητα στις περιοχές που είχαν υπό την ευθύνη τους, προς την κεντρική κατεύθυνση που αποδίδεται στην οργάνωση με επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών και άλλες έκνομες δραστηριότητες.
Για την ποινική τους μεταχείριση αξιολογήθηκαν μαρτυρίες θυμάτων επιθέσεων αλλά και στοιχεία σε ηλεκτρονική μορφή που διαβιβάστηκαν πρόσφατα στην ανάκριση από τις κατασχέσεις σε σπίτια στελεχών του κόμματος.
Προσέξτε: προφυλακίστηκαν με την αξιολόγηση μαρτυριών θυμάτων επιθέσεων χωρίς να προκύπτει πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι μαρτυρίες! Αν δηλαδή μαζευτούν 2-3 λαθρομετανάστες και πάνε σε αστυνομικό τμήμα και καταθέσουν σε βάρος τους επίθεση από κάποιον, αυτός ο κάποιος φυλακίζεται με αυτές τις μαρτυρίες! Ας πάει μετά από 1-2 χρόνια που θα γίνει το δικαστήριο, να αποδείξει ότι δεν επιτέθηκε!
Ας δούμε λοιπόν ποιες μαρτυρίες είναι αυτές:
Χαρακτηριστικά αναφέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο με ορκωμοσίες "νεοσύλλεκτων" της Χρυσής Αυγής με συγκεκριμένο τελετουργικό σε κάποιο από τα οποία ο προσωρινά κρατούμενος, πλέον, βουλευτής Γιώργος Γερμενής χαιρετίζει τις εκδηλώσεις αυτές με ομιλίες υπέρ "της φυλής" και κατά "αυτών που την απειλούν".
Αντίστοιχα, για τον βουλευτή Ηλιόπουλο φαίνεται να αξιολογήθηκαν στοιχεία όπου εμφανίζεται να συμμετέχει σε επιθέσεις κατά μικροπωλητών.
Προσέξτε: φυλακίστηκαν, γιατί ο ένας χαιρέτησε με ομιλίες του τις εκδηλώσεις επίθεσης και ο άλλος γιατί εμφανίζεται να συμμετέχει σε επιθέσεις κατά μικροπωλητών! Είναι αυτό που είπαμε. Επαγγελματία, εάν επί 1-2 χρόνια βρίσκονται έξω από το μαγαζί σου παράνομοι λαθρομετανάστες και σου τρώνε το ψωμί, εσύ φωνάζεις την αστυνομία να τους διώξει και αστυνομία δεν υπάρχει, εάν πας να πλακώσεις στο ξύλο αυτούς που παίρνουν το ψωμί των παιδιών σου, θα μπεις στην φυλακή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ρατσιστική επίθεση εναντίον τον λαθρομεταναστών!!!
Προσέξτε και τη συνέχεια:
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικαστές αποτίμησαν ακόμη και το γεγονός ότι το κόμμα δεν προέβη σε καταδίκη ή αποδοκιμασία φαινομένων παραβατικότητας που σχετίζονται με ρατσιστική ιδεολογία.
Εάν λοιπόν δεν καταδικάσεις τις πράξεις σου και δεν μετανοήσεις για την επιθετικότητα σου σε βάρος των λαθρομεταναστών, έχεις σίγουρη την πολυετή κάθειρξη! Τι σημασία έχει εάν οι λαθρομετανάστες μπήκαν σπίτι σου και στο ρημάζουν με την παραβατικότητά τους ; Σημασία έχει η δική σου παραβατικότητα και η ρατσιστική σου συμπεριφορά προς τους λαθρομετανάστες!
Η Δικαιοσύνη το 2014!
Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
thesecretrealtruth.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...