Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τι γίνεται σήμερα με την νεολαία μας ??? Τι γίνεται με το αύριο της χώρας ???

Στη σημερινή Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες ηλικιακά και ψυχικά νέοι Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων, με πλεόνασμα γνώσεων, ιδεών, εξωστρέφειας και παραγωγικής δύναμης. Πολλοί διαπρέπουν στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, άλλοι διευθύνουν επιτυχημένες εταιρίες, στην πλειοψηφία τους υπό καθεστώς έμμεσης πνευματικής και ηθικής εξορίας από την πατρίδα...

Είμαι βέβαιος και διακατεχόμενος από την μεγάλη ελπίδα ότι οι περισσότεροι θα επέστρεφαν εάν υπήρχε σοβαρή αξιοκρατική επιστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανόρθωση της Ελλάδος.

Οι νέοι σήμερα είναι εξοργισμένοι με τα δισεκατομμύρια που σπαταλήθηκαν για το τίποτα, την προκλητική και απαράδεκτη ατιμωρησία των πολύ γνωστών αγνώστων, για το χρέος που τους επιβλήθηκε πριν ακόμα σταθούν στα πόδια τους. Παράλληλα είναι αγανακτισμένοι με την ανικανότητα και αποτυχία των σημερινών πολιτικών, με τους "επαγγελματίες" συνδικαλιστές, τους στενόμυαλους απεργούς, τους αντιδραστικούς αιώνιους φοιτητές.

Οι νέοι πολύ καλά γνωρίζουν ότι όσο και να φωνάξουνε, όσους και να στείλουμε στη φυλακή, όσο μεγάλο ποσοστό του χρέους κι αν κριθεί "απεχθές", εάν δεν αλλάξουμε μυαλά και δομές σε εθνικό επίπεδο, αργά ή γρήγορα θα βρεθούμε και πάλι εγκλωβισμένοι σε παρόμοια αδιέξοδα.

Έχουν αποδεχθεί πλέον ότι θα ζήσουν πολύ χειρότερα από τους γονείς τους, δεν δέχονται όμως με τίποτα οι δικές τους θυσίες να μην προσφέρουν μια καλύτερη κοινωνία, με υγιή οικονομία και έναν ενδυναμωμένο Ελληνισμό.

Κάποια στιγμή η γενιά των χαραμοφάηδων που ρήμαξε αυτό τον τόπο θα αφανιστεί και ο μόνος τρόπος για να προστατευτεί η νέα γενιά, είναι η συμμετοχή των σημερινών 30ρηδων, ώστε να εξαλειφθεί η σαπίλα του τρέχοντος Ελληνικού οικονομικού-πολιτικού-κοινωνικού οικοδομήματος και να χτίσουν με (πρωτόγνωρο ίσως) αίσθημα συνείδησης, ευθύνης και συλλογικότητας, νέες βάσεις για ένα βιώσιμο, ανταγωνιστικό εθνικό μοντέλο ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Οι νέοι σήμερα έχουν αποδεχθεί ότι οι σημερινοί βουλευτές δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε άμεσες, ούτε αποτελεσματικές λύσεις.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ οφείλουν την ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ να την μετατρέψουν σε δημιουργική ΔΡΑΣΗ !!!!

Οι Νέοι Έλληνες έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις : Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας, αλλαγή εκλογικού νόμου, αναθεώρηση συντάγματος, αλλαγή του εκλογικού νόμου, διαφάνεια στις δανειακές συμβάσεις και όλες τις κρατικές δαπάνες.

Ελπίζουν στη δημιουργία νέων «καθαρών» πολιτικών δυνάμεων, που θα καλύψουν το τεράστιο υπάρχον πολιτικό κενό και θα ανατρέψουν το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

Θέλουν με μια νέα & υπερκομματική λογική να ξεκινήσουν το δύσκολο έργο ανοικοδόμησης της Ελλάδος.

Και εμείς τι ζητάμε ??? Απλά την μαζική συμμετοχή αυτών, των ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα κοινά, γιατί αυτοί έχουν δικαίωμα στο αύριο που έρχεται. Στην κρίσιμη για την ΕΛΛΑΔΑ μας καμπή, ελπίζω, θέλω και εύχομαι η νέα γενιά να μας καταπλήξει !!!!!!!!!!