Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τα "δανεικά" της Ιστορίας!!!

Τα "δανεικά" της Ιστορίας 

Η ιστορία των ανθρώπων λειτουργεί με έναν πολύ περίεργο και ιδιόμορφο τρόπο. Πολλές φορές αποδίδει πολλά και γρήγορα "κέρδη" στους ανάξιους και "χρεώνει" τους άξιους με δυσβάσταχτα χρέη. 
Στο τέλος όμως πάντα κλείνουν οι "λογαριασμοί". 
Η ιστορία "καθυστερεί" πολλές φορές τις "πληρωμές" της, αλλά ποτέ δεν τις "ξεχνά". 
Η ιστορία είναι περίεργη, αλλά όχι άδικη.

Κάποτε με "υπογραφή" του ΚΚΕ διέλυσε το ΕΑΜ και σήμερα ήρθε η ώρα του ΚΚΕ να διαλύσει με "υπογραφή" του ΕΑΜ έστω και στη δεύτερη μορφή του. 
Το ΕΑΜ Β' θα σύρει το ΚΚΕ στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. 
Θα καταθέσει ένσταση με στόχο την αποβολή του ΚΚΕ από τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες προβλέπονται για τα δημοκρατικά κόμματα.
Λογικό είναι. 
Δεν είναι δημοκρατικό κόμμα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε δημοκρατικές διαδικασίες και πολύ περισσότερο συμμετοχή στα ταμεία των δημοκρατών. 
Το ίδιο θα έκανε και το ΚΚΕ, αν ήταν στη θέση μας. 

Στην καλύτερη περίπτωση θα έκανε το ίδιο, γιατί η ιστορία δείχνει χειρότερες συμπεριφορές. 
Αν η σημερινή Ελλάδα ανήκε στο προλεταριακό Ανατολικό Μπλοκ και το ΚΚΕ ήταν το κυρίαρχο και μοναδικό "κόμμα" της χώρας, θα κατήγγειλε ένα δημοκρατικό ΕΑΜ, εάν παρανόμως, ως μη κομμουνιστικό κόμμα, προσπαθούσε να συμμετάσχει στις διαδικασίες της Διεθνούς και βέβαια απομυζούσε τα ταμεία της.

Στην πραγματικότητα, αν είχε την εξουσία το ΚΚΕ, θα κλαίγαμε όλοι όπως έκλαψαν και όλοι οι λαοί που "γεύτηκαν" τη "δημοκρατία" των προλεταρίων. 

Αν η Ελλάδα ανήκε στο Ανατολικό Μπλοκ, το κόμμα του Ζαχαριάδη όχι απλά δεν θα άφηνε ένα δημοκρατικό κόμμα να συντηρείται από κομμουνιστικούς πόρους και να δρα συστηματικά εις βάρος του κομμουνισμού, αλλά θα τους είχε όλους περιορισμένους σε κάποιο γκουλάγκ. 

Αν η Ελλάδα ανήκε στο Ανατολικό Μπλοκ με την Παπαρήγα επικεφαλής, όχι απλά δεν θα άφηνε τους φίλους του ΕΑΜ να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα της τοπικής πρεσβείας της Σοβιετικής Ένωσης, διαδηλώνοντας τα αντιιμπεριαλιστικά τους αισθήματα, αλλά στελέχη του ΚΚΕ θα πυροβολούσαν αυτοπροσώπως μέσα από εκείνη την πρεσβεία.

Αυτοί, που σήμερα ψάχνουν "ίχνη" φασισμού στη δημοκρατία μας, είναι οι ίδιοι που καταδικάστηκαν ως φασίστες όμοια με τους ναζιστές. 
Αυτοί, που σήμερα διαμαρτύρονται για τα "δακρυγόνα" της δημοκρατίας μας, είναι οι ίδιοι που έχουν καταδικαστεί για τις σφαίρες των κομμουνιστικών καθεστώτων. 
Αυτοί, που σήμερα κατηγορούν τους δημοκράτες για υποτέλεια στους ξένους, είναι οι ίδιοι που διορίζονταν στις θέσεις τους από ξένους. 
Αυτοί, που σήμερα παριστάνουν τους "μάρτυρες" των Γυάρων και των Μακρονήσων, είναι οι ίδιοι που ήταν έμμισθα στελέχη καθεστώτων, τα οποία έχουν καταδικαστεί για τα γκουλάγκ.

Γκουλάγκ της Σιβηρίας, που μπροστά τους τα ελληνικά ξερονήσια φαντάζουν διακοπές με κρατική δαπάνη. 
Κολαστήρια πραγματικά και όχι κομματικές "κατασκηνώσεις" με τα κολλητιλίκια της κρατικής Ασφάλειας, που εξασφάλιζε πάντα το ΚΚΕ. 
Τριανταπέντε εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών πέρασαν από ιδεολογική "επιμόρφωση", προκειμένου να καταλάβουν το "όραμα" της Παπαρήγα και των μοσχοβιτών εργοδοτών της.

Αυτά τα αιμοσταγή καθεστώτα βίασαν τόσο πολύ και τόσο άσχημα τους λαούς, που, ακόμα κι όταν κατέρρευσαν, κανένας δεν τόλμησε να απαιτήσει το αυτονόητο. 
Να απαιτήσει να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι "αρχιπρολετάριοι" ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. 
Να τιμωρηθούν όπως οι συνάδερφοί τους οι ναζιστές. 

Οι λαοί του πάλαι ποτέ Ανατολικού Μπλοκ τους τρέμουν ακόμα τους "προλετάριους". 
Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα σημερινά παράδοξα σ' εκείνους τους χώρους.
Βλέπουμε κομμουνιστικά συστήματα να έχουν καταρρεύσει και στελέχη εκείνων των παλαιών συστημάτων να γίνονται οι νέοι ηγέτες, που "πρωτοστατούν" στη "δημοκρατία". 
Θύτες και θύματα κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους και δεν τολμάει κανένας να ζητήσει την τιμωρία τους. Χαφιέδες της KGB και της Στάζι έχουν αναλάβει την εφαρμογή της "δημοκρατίας" στις χώρες τους. 
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; 
Γιατί τους αφήνουν να παριστάνουν τους νεοκαπιταλιστές και δημοκράτες; 
Γιατί απλά τους τρέμουν. 
Γιατί απλά τους θυμούνται πώς χρησιμοποιούν την εξουσία ως κομμουνιστές. 
"Ρούχα" άλλαξαν εκείνοι οι φασίστες του κομμουνισμού και όχι νοοτροπία.

Γι' αυτόν τον λόγο τους ανέχονται. 
Τους αφήνουν να παριστάνουν ό,τι θέλουν, γιατί γνωρίζουν τι θα πάθουν αν τους αμφισβητήσουν. 
Αναγκαστικά τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. 
Τα στέλνουν τα παιδιά τους στα δουλοπάζαρα της Δύσης για να επιβιώσουν και αφήνουν τους πρώην κομματικούς να παριστάνουν τους μεγιστάνες και τους "οραματιστές". 
Ακόμα τους τρέμουν, όπως θα τρέμαμε κι εμείς την Παπαρήγα, αν για μισό αιώνα "απολαμβάναμε" τη "δημοκρατία" της. 

Ακόμα φοβούνται τα κομματικά κτίρια, όπου βασανίζονταν, όπως θα φοβόμασταν κι εμείς τον σιδερόφραχτο Περισσό, αν λειτουργούσε με την "παραγωγή" που του επιτρέπει το μέγεθός του.
 
 
 
Ένσταση
κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ
στη σημερινή Ευρωβουλή
και στις προσεχείς Ευρωεκλογές.
 
 
Η Ε.Ε., υπηρετώντας τις δημοκρατικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της, καταδίκασε και επίσημα τα κομμουνιστικά καθεστώτα.
 
Καθεστώτα, τα οποία αποδεδειγμένα εγκλημάτησαν κατά της ανθρωπότητας.
 
Καθεστώτα, που ήταν υπεύθυνα για εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονίες "διαφωνούντων".
 
Καθεστώτα, που ήταν υπεύθυνα για διώξεις και εκτοπισμούς δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.
 
Καθεστώτα, που ήταν υπεύθυνα για την εγκληματική λειτουργία εκατοντάδων στρατοπέδων συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου.
Η Ε.Ε., έστω και καθυστερημένα, τα τοποθέτησε στη θέση την οποία δικαιούνταν και άρα δίπλα στους ναζιστές. 
Αρκούσε όμως αυτό; 
Είναι δυνατόν να καταδικάζεται ένα φονικό "θηρίο" και κάποια από τα επίσης φονικά "χέρια" του να τελούν ακόμα και σήμερα υπό καθεστώς νομιμότητας; 
Ποιοι και για ποιους λόγους εξασφαλίζουν την ιδιότυπη ασυλία τους;
 
Αναφερόμαστε στην περίπτωση του ΚΚΕ. 
Το ΚΚΕ δεν είναι μια απλή περίπτωση κόμματος, το οποίο το υποστηρίζουν κάποιοι παλιοί αμετανόητοι κομμουνιστές. 
Δεν είναι μια περίπτωση όμοια, για παράδειγμα, του κόμματος του Συνασπισμού, το οποίο θεωρεί τον εαυτό του κομμουνιστικό κόμμα και συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες ακόμα και της Ευρώπης με τα δικά του πρωτότυπα σύμβολα και τις δικές του έστω και κομμουνιστικές ιδέες.
 
Το ΚΚΕ ήταν ενεργό μέρος του Σοβιετικού Καθεστώτος. 
Ο εξωτερικός "βραχίονάς" του στην Ελλάδα. 
Χρηματοδούνταν από το Σοβιετικό Καθεστώς και εκτελούσε τις εντολές του. 
Οι ηγέτες του "εξ οφίτσιο" ανήκαν στο οργανόγραμμα του Σοβιετικού Καθεστώτος. 
Το ίδιο το κόμμα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το οποίο υπό την ηγεσία του Στάλιν συντόνιζε το σύνολο της πολιτικής των κομμουνιστικών καθεστώτων και των "εξωτερικών συνεργατών" τους. Αποτελούσε ενεργό "παρελκόμενο" ενός εγκληματικού καθεστώτος.
 
Τόσο ενεργό, που συμμετείχε με όλους τους τρόπους σε όλων των τύπων τα εγκλήματα για τα οποία καταδικάστηκαν τα καθεστώτα εκείνα.
 
Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να το κρίνουμε για τη στάση του στον ελληνικό εμφύλιο. Θα το κρίνουμε για τα πολλά που έχει κάνει και τα οποία μπορούν να μπουν με απόλυτη αντικειμενικότητα στη "ζυγαριά" της κρίσης.
 
Θα το κρίνουμε μόνον για τη λειτουργία του σαν κόμμα. Σαν κόμμα, το οποίο ακόμα και σε καιρό ειρήνης λειτουργούσε ως επίσημο παράρτημα εγκληματικών καθεστώτων.
 
Γι' αυτήν τη στάση μόνον θα μιλήσουμε, γιατί αυτό και μόνον αρκεί. 
Το ΚΚΕ συμμετείχε σε όλα τα εγκλήματα των καταδικασθέντων καθεστώτων. Δεν είχε μόνον "παθητική" συμμετοχή, εφόσον αποτελεί ιστορική βεβαιότητα ότι μόνιμα αποσιωπούσε και απέκρυβε τα μαζικά εγκλήματα, τα οποία πραγματοποιούσαν τα καθεστώτα στην απέναντι "όχθη".
 
Συμμετείχε και το ίδιο ενεργά σε εγκλήματα, που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα εκείνων των καθεστώτων. 
Των εγκληματικών καθεστώτων.
 
Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ ήταν αυτό το οποίο οργανωμένα "υποδείκνυε" στο Σοβιετικό Καθεστώς ποιοι από τους Έλληνες "εκτοπισθέντες" θα ανταμείβονταν για την πίστη τους στο σύστημα και ποιοι θα πήγαιναν στη Σιβηρία.
 
Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ έχει δολοφονήσει Έλληνες κομμουνιστές, προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη πίστη στο δόγμα του εγκληματικού Σοβιετικού Καθεστώτος.(ΟΠΛΑ).
 
Είναι τέλος γνωστό ότι το ΚΚΕ, προκειμένου να εξυπηρετήσει την ηγεσία εκείνου του καθεστώτος, αποπειράθηκε να δολοφονήσει και τον ίδιο τον Τρότσκι.
 
Αυτό το κόμμα σήμερα "φτύνει" τη δημοκρατία μας και μόνον με τη συμμετοχή του στις εκλογές.
Μας προκαλεί και μόνον που ανεμίζει τις σημαίες με τα σύμβολα των εγκληματιών.
Μας "δουλεύει" και μόνον που εισπράττει επιχορηγήσεις και μισθούς από ένα σύστημα, το οποίο πολέμησε με όπλα.
Εισπράττει χρήματα από φορολογούμενους δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση θα ήταν θύματά του.
Εισπράττει οικονομική βοήθεια από αυτούς που λοιδορεί με συνθήματα του τύπου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο".
 
Ως εκ τούτου ζητούμε την άμεση αποβολή του ΚΚΕ από το σύνολο των δημοκρατικών διαδικασιών της Ε.Ε.. Το απαιτούμε, όχι επειδή είναι απλά ένα κομμουνιστικό κόμμα, αλλά επειδή ήταν ένα πραγματικό "όργανο" της εγκληματικής Σοβιετικής Ένωσης. Δημιούργημα δικό της και μόνιμα "έμμισθο" όργανό της.
 
Αποτελεί όνειδος για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό του διαφωτισμού η νομιμότητα του σταλινικού φασιστικού "απολιθώματος".
 
Αποτελεί προσβολή νεκρών η συμμετοχή στην υπέρτατη διαδικασία της δημοκρατίας ενός κόμματος με τα ίδια σύμβολα κάτω από τα οποία σφαγιάστηκαν εκατομμύρια Ευρωπαίων.
Αποτελεί τέλος "προσβολή" για την κοιτίδα της Δημοκρατίας ένα σταλινικό κόμμα με τα αυθεντικά σύμβολά του να εμφανίζεται ότι αντιπροσωπεύει τους Έλληνες στην καρδιά της Ευρώπης.
 
Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες. Εφόσον ο κομμουνισμός έχει "εξισωθεί" με το ναζιστικό καθεστώς, θα πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί όπως το πνεύμα της ισονομίας και της ισοπολιτείας ορίζει.
 
Για τους ίδιους λόγους, που απαγορεύεται η ίδρυση και συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες ναζιστικών κομμάτων με τη χρήση των ναζιστικών συμβόλων, έτσι θα πρέπει να απαγορευτεί και η ανάλογη συμμετοχή για κομμουνιστικά κόμματα όπως το ΚΚΕ.
 
Η περίπτωση του ΚΚΕ μάλιστα είναι ακόμα χειρότερη από ένα νεότευκτο ναζιστικό κόμμα. 
Όταν απαγορεύεται ακόμα και να ιδρυθεί ένα νέο ναζιστικό κόμμα, το οποίο είναι προφανές ότι δεν έχει "παρελθόν" και "συμμετοχή" στα ναζιστικά εγκλήματα του παρελθόντος, πώς είναι δυνατόν να εξακολουθεί να υπάρχει ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ, το οποίο είχε ίδια συμμετοχή σε εγκλήματα, τα οποία ήδη έχουν διαπιστωθεί και έχουν καταδικαστεί;
 
Πώς είναι δυνατόν αυτό το κόμμα να χρηματοδοτείται από τις τσέπες των θυμάτων του; Το ΚΚΕ θα έπρεπε όχι απλά να χάσει τη νομιμότητά του, αλλά να "δικαστεί" για να διαπιστωθεί η όποια συμμετοχή του στα εγκλήματα των "αφεντικών" του.

 Προτείνουμε να του παραχωρηθεί αμνηστία και να "δικαστεί" μόνο και μόνο για το κέρδος της αποκάλυψης της ιστορικής αλήθειας. 
Έτσι κι αλλιώς καταδικασμένο είναι από την ιστορία και βέβαια τους λαούς. Εξακολουθεί να υπάρχει, απλά για να παίρνουν μεροκάματα οι "επαναστάτες", που δεν γνωρίζουν να κάνουν τίποτε άλλο.
 
Εφόσον δεν βοήθησε τους λαούς με τη "ζωή" του, ας τους βοηθήσει με τον "θάνατό" του.
 
 
 
 
Τραϊανού Παναγιώτης
------------------------
απόσπασμα απο το άρθρο.....
ΚΚΕ
90 Χρόνια
Χαφιεδισμού και ΠροδοσίαςΗ ιστορία των ανθρώπων λειτουργεί με έναν πολύ περίεργο και ιδιόμορφο τρόπο. Πολλές φορές αποδίδει πολλά και γρήγορα "κέρδη" στους ανάξιους και "χρεώνει" τους άξιους με δυσβάσταχτα χρέη.
Στο τέλος όμως πάντα κλείνουν οι "λογαριασμοί".
Η ιστορία "καθυστερεί" πολλές φορές τις "πληρωμές" της, αλλά...
ποτέ δεν τις "ξεχνά".
Η ιστορία είναι περίεργη, αλλά όχι άδικη.

Κάποτε με "υπογραφή" του ΚΚΕ διέλυσε το ΕΑΜ και σήμερα ήρθε η ώρα του ΚΚΕ να διαλύσει με "υπογραφή" του ΕΑΜ έστω και στη δεύτερη μορφή του.
Το ΕΑΜ Β' θα σύρει το ΚΚΕ στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Θα καταθέσει ένσταση με στόχο την αποβολή του ΚΚΕ από τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες προβλέπονται για τα δημοκρατικά κόμματα.
Λογικό είναι.
Δεν είναι δημοκρατικό κόμμα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε δημοκρατικές διαδικασίες και πολύ περισσότερο συμμετοχή στα ταμεία των δημοκρατών.
Το ίδιο θα έκανε και το ΚΚΕ, αν ήταν στη θέση μας.

Στην καλύτερη περίπτωση θα έκανε το ίδιο, γιατί η ιστορία δείχνει χειρότερες συμπεριφορές.
Αν η σημερινή Ελλάδα ανήκε στο προλεταριακό Ανατολικό Μπλοκ και το ΚΚΕ ήταν το κυρίαρχο και μοναδικό "κόμμα" της χώρας, θα κατήγγειλε ένα δημοκρατικό ΕΑΜ, εάν παρανόμως, ως μη κομμουνιστικό κόμμα, προσπαθούσε να συμμετάσχει στις διαδικασίες της Διεθνούς και βέβαια απομυζούσε τα ταμεία της.

Στην πραγματικότητα, αν είχε την εξουσία το ΚΚΕ, θα κλαίγαμε όλοι όπως έκλαψαν και όλοι οι λαοί που "γεύτηκαν" τη "δημοκρατία" των προλεταρίων.

Αν η Ελλάδα ανήκε στο Ανατολικό Μπλοκ, το κόμμα του Ζαχαριάδη όχι απλά δεν θα άφηνε ένα δημοκρατικό κόμμα να συντηρείται από κομμουνιστικούς πόρους και να δρα συστηματικά εις βάρος του κομμουνισμού, αλλά θα τους είχε όλους περιορισμένους σε κάποιο γκουλάγκ.

Αν η Ελλάδα ανήκε στο Ανατολικό Μπλοκ με την Παπαρήγα επικεφαλής, όχι απλά δεν θα άφηνε τους φίλους του ΕΑΜ να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα της τοπικής πρεσβείας της Σοβιετικής Ένωσης, διαδηλώνοντας τα αντιιμπεριαλιστικά τους αισθήματα, αλλά στελέχη του ΚΚΕ θα πυροβολούσαν αυτοπροσώπως μέσα από εκείνη την πρεσβεία.

Αυτοί, που σήμερα ψάχνουν "ίχνη" φασισμού στη δημοκρατία μας, είναι οι ίδιοι που καταδικάστηκαν ως φασίστες όμοια με τους ναζιστές.
Αυτοί, που σήμερα διαμαρτύρονται για τα "δακρυγόνα" της δημοκρατίας μας, είναι οι ίδιοι που έχουν καταδικαστεί για τις σφαίρες των κομμουνιστικών καθεστώτων.
Αυτοί, που σήμερα κατηγορούν τους δημοκράτες για υποτέλεια στους ξένους, είναι οι ίδιοι που διορίζονταν στις θέσεις τους από ξένους.
Αυτοί, που σήμερα παριστάνουν τους "μάρτυρες" των Γυάρων και των Μακρονήσων, είναι οι ίδιοι που ήταν έμμισθα στελέχη καθεστώτων, τα οποία έχουν καταδικαστεί για τα γκουλάγκ.

Γκουλάγκ της Σιβηρίας, που μπροστά τους τα ελληνικά ξερονήσια φαντάζουν διακοπές με κρατική δαπάνη.
Κολαστήρια πραγματικά και όχι κομματικές "κατασκηνώσεις" με τα κολλητιλίκια της κρατικής Ασφάλειας, που εξασφάλιζε πάντα το ΚΚΕ.
Τριανταπέντε εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών πέρασαν από ιδεολογική "επιμόρφωση", προκειμένου να καταλάβουν το "όραμα" της Παπαρήγα και των μοσχοβιτών εργοδοτών της.

Αυτά τα αιμοσταγή καθεστώτα βίασαν τόσο πολύ και τόσο άσχημα τους λαούς, που, ακόμα κι όταν κατέρρευσαν, κανένας δεν τόλμησε να απαιτήσει το αυτονόητο.
Να απαιτήσει να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι "αρχιπρολετάριοι" ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.
Να τιμωρηθούν όπως οι συνάδερφοί τους οι ναζιστές.

Οι λαοί του πάλαι ποτέ Ανατολικού Μπλοκ τους τρέμουν ακόμα τους "προλετάριους".
Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα σημερινά παράδοξα σ' εκείνους τους χώρους.
Βλέπουμε κομμουνιστικά συστήματα να έχουν καταρρεύσει και στελέχη εκείνων των παλαιών συστημάτων να γίνονται οι νέοι ηγέτες, που "πρωτοστατούν" στη "δημοκρατία".
Θύτες και θύματα κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους και δεν τολμάει κανένας να ζητήσει την τιμωρία τους. Χαφιέδες της KGB και της Στάζι έχουν αναλάβει την εφαρμογή της "δημοκρατίας" στις χώρες τους.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;
Γιατί τους αφήνουν να παριστάνουν τους νεοκαπιταλιστές και δημοκράτες;
Γιατί απλά τους τρέμουν.
Γιατί απλά τους θυμούνται πώς χρησιμοποιούν την εξουσία ως κομμουνιστές.
"Ρούχα" άλλαξαν εκείνοι οι φασίστες του κομμουνισμού και όχι νοοτροπία.

Γι' αυτόν τον λόγο τους ανέχονται.
Τους αφήνουν να παριστάνουν ό,τι θέλουν, γιατί γνωρίζουν τι θα πάθουν αν τους αμφισβητήσουν.
Αναγκαστικά τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.
Τα στέλνουν τα παιδιά τους στα δουλοπάζαρα της Δύσης για να επιβιώσουν και αφήνουν τους πρώην κομματικούς να παριστάνουν τους μεγιστάνες και τους "οραματιστές".
Ακόμα τους τρέμουν, όπως θα τρέμαμε κι εμείς την Παπαρήγα, αν για μισό αιώνα "απολαμβάναμε" τη "δημοκρατία" της.

Ακόμα φοβούνται τα κομματικά κτίρια, όπου βασανίζονταν, όπως θα φοβόμασταν κι εμείς τον σιδερόφραχτο Περισσό, αν λειτουργούσε με την "παραγωγή" που του επιτρέπει το μέγεθός του.



Ένσταση
κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ
στη σημερινή Ευρωβουλή
και στις προσεχείς Ευρωεκλογές.


Η Ε.Ε., υπηρετώντας τις δημοκρατικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της, καταδίκασε και επίσημα τα κομμουνιστικά καθεστώτα.

Καθεστώτα, τα οποία αποδεδειγμένα εγκλημάτησαν κατά της ανθρωπότητας.

Καθεστώτα, που ήταν υπεύθυνα για εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονίες "διαφωνούντων".

Καθεστώτα, που ήταν υπεύθυνα για διώξεις και εκτοπισμούς δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.

Καθεστώτα, που ήταν υπεύθυνα για την εγκληματική λειτουργία εκατοντάδων στρατοπέδων συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου.
Η Ε.Ε., έστω και καθυστερημένα, τα τοποθέτησε στη θέση την οποία δικαιούνταν και άρα δίπλα στους ναζιστές.
Αρκούσε όμως αυτό;
Είναι δυνατόν να καταδικάζεται ένα φονικό "θηρίο" και κάποια από τα επίσης φονικά "χέρια" του να τελούν ακόμα και σήμερα υπό καθεστώς νομιμότητας;
Ποιοι και για ποιους λόγους εξασφαλίζουν την ιδιότυπη ασυλία τους;

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ δεν είναι μια απλή περίπτωση κόμματος, το οποίο το υποστηρίζουν κάποιοι παλιοί αμετανόητοι κομμουνιστές.
Δεν είναι μια περίπτωση όμοια, για παράδειγμα, του κόμματος του Συνασπισμού, το οποίο θεωρεί τον εαυτό του κομμουνιστικό κόμμα και συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες ακόμα και της Ευρώπης με τα δικά του πρωτότυπα σύμβολα και τις δικές του έστω και κομμουνιστικές ιδέες.

Το ΚΚΕ ήταν ενεργό μέρος του Σοβιετικού Καθεστώτος.
Ο εξωτερικός "βραχίονάς" του στην Ελλάδα.
Χρηματοδούνταν από το Σοβιετικό Καθεστώς και εκτελούσε τις εντολές του.
Οι ηγέτες του "εξ οφίτσιο" ανήκαν στο οργανόγραμμα του Σοβιετικού Καθεστώτος.
Το ίδιο το κόμμα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το οποίο υπό την ηγεσία του Στάλιν συντόνιζε το σύνολο της πολιτικής των κομμουνιστικών καθεστώτων και των "εξωτερικών συνεργατών" τους. Αποτελούσε ενεργό "παρελκόμενο" ενός εγκληματικού καθεστώτος.

Τόσο ενεργό, που συμμετείχε με όλους τους τρόπους σε όλων των τύπων τα εγκλήματα για τα οποία καταδικάστηκαν τα καθεστώτα εκείνα.

Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να το κρίνουμε για τη στάση του στον ελληνικό εμφύλιο. Θα το κρίνουμε για τα πολλά που έχει κάνει και τα οποία μπορούν να μπουν με απόλυτη αντικειμενικότητα στη "ζυγαριά" της κρίσης.

Θα το κρίνουμε μόνον για τη λειτουργία του σαν κόμμα. Σαν κόμμα, το οποίο ακόμα και σε καιρό ειρήνης λειτουργούσε ως επίσημο παράρτημα εγκληματικών καθεστώτων.

Γι' αυτήν τη στάση μόνον θα μιλήσουμε, γιατί αυτό και μόνον αρκεί.
Το ΚΚΕ συμμετείχε σε όλα τα εγκλήματα των καταδικασθέντων καθεστώτων. Δεν είχε μόνον "παθητική" συμμετοχή, εφόσον αποτελεί ιστορική βεβαιότητα ότι μόνιμα αποσιωπούσε και απέκρυβε τα μαζικά εγκλήματα, τα οποία πραγματοποιούσαν τα καθεστώτα στην απέναντι "όχθη".

Συμμετείχε και το ίδιο ενεργά σε εγκλήματα, που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα εκείνων των καθεστώτων.
Των εγκληματικών καθεστώτων.

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ ήταν αυτό το οποίο οργανωμένα "υποδείκνυε" στο Σοβιετικό Καθεστώς ποιοι από τους Έλληνες "εκτοπισθέντες" θα ανταμείβονταν για την πίστη τους στο σύστημα και ποιοι θα πήγαιναν στη Σιβηρία.

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ έχει δολοφονήσει Έλληνες κομμουνιστές, προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη πίστη στο δόγμα του εγκληματικού Σοβιετικού Καθεστώτος.(ΟΠΛΑ).

Είναι τέλος γνωστό ότι το ΚΚΕ, προκειμένου να εξυπηρετήσει την ηγεσία εκείνου του καθεστώτος, αποπειράθηκε να δολοφονήσει και τον ίδιο τον Τρότσκι.

Αυτό το κόμμα σήμερα "φτύνει" τη δημοκρατία μας και μόνον με τη συμμετοχή του στις εκλογές.
Μας προκαλεί και μόνον που ανεμίζει τις σημαίες με τα σύμβολα των εγκληματιών.
Μας "δουλεύει" και μόνον που εισπράττει επιχορηγήσεις και μισθούς από ένα σύστημα, το οποίο πολέμησε με όπλα.
Εισπράττει χρήματα από φορολογούμενους δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση θα ήταν θύματά του.
Εισπράττει οικονομική βοήθεια από αυτούς που λοιδορεί με συνθήματα του τύπου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο".

Ως εκ τούτου ζητούμε την άμεση αποβολή του ΚΚΕ από το σύνολο των δημοκρατικών διαδικασιών της Ε.Ε.. Το απαιτούμε, όχι επειδή είναι απλά ένα κομμουνιστικό κόμμα, αλλά επειδή ήταν ένα πραγματικό "όργανο" της εγκληματικής Σοβιετικής Ένωσης. Δημιούργημα δικό της και μόνιμα "έμμισθο" όργανό της.

Αποτελεί όνειδος για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό του διαφωτισμού η νομιμότητα του σταλινικού φασιστικού "απολιθώματος".

Αποτελεί προσβολή νεκρών η συμμετοχή στην υπέρτατη διαδικασία της δημοκρατίας ενός κόμματος με τα ίδια σύμβολα κάτω από τα οποία σφαγιάστηκαν εκατομμύρια Ευρωπαίων.
Αποτελεί τέλος "προσβολή" για την κοιτίδα της Δημοκρατίας ένα σταλινικό κόμμα με τα αυθεντικά σύμβολά του να εμφανίζεται ότι αντιπροσωπεύει τους Έλληνες στην καρδιά της Ευρώπης.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες. Εφόσον ο κομμουνισμός έχει "εξισωθεί" με το ναζιστικό καθεστώς, θα πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί όπως το πνεύμα της ισονομίας και της ισοπολιτείας ορίζει.

Για τους ίδιους λόγους, που απαγορεύεται η ίδρυση και συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες ναζιστικών κομμάτων με τη χρήση των ναζιστικών συμβόλων, έτσι θα πρέπει να απαγορευτεί και η ανάλογη συμμετοχή για κομμουνιστικά κόμματα όπως το ΚΚΕ.

Η περίπτωση του ΚΚΕ μάλιστα είναι ακόμα χειρότερη από ένα νεότευκτο ναζιστικό κόμμα.
Όταν απαγορεύεται ακόμα και να ιδρυθεί ένα νέο ναζιστικό κόμμα, το οποίο είναι προφανές ότι δεν έχει "παρελθόν" και "συμμετοχή" στα ναζιστικά εγκλήματα του παρελθόντος, πώς είναι δυνατόν να εξακολουθεί να υπάρχει ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ, το οποίο είχε ίδια συμμετοχή σε εγκλήματα, τα οποία ήδη έχουν διαπιστωθεί και έχουν καταδικαστεί;

Πώς είναι δυνατόν αυτό το κόμμα να χρηματοδοτείται από τις τσέπες των θυμάτων του; Το ΚΚΕ θα έπρεπε όχι απλά να χάσει τη νομιμότητά του, αλλά να "δικαστεί" για να διαπιστωθεί η όποια συμμετοχή του στα εγκλήματα των "αφεντικών" του.

Προτείνουμε να του παραχωρηθεί αμνηστία και να "δικαστεί" μόνο και μόνο για το κέρδος της αποκάλυψης της ιστορικής αλήθειας.
Έτσι κι αλλιώς καταδικασμένο είναι από την ιστορία και βέβαια τους λαούς. Εξακολουθεί να υπάρχει, απλά για να παίρνουν μεροκάματα οι "επαναστάτες", που δεν γνωρίζουν να κάνουν τίποτε άλλο.

Εφόσον δεν βοήθησε τους λαούς με τη "ζωή" του, ας τους βοηθήσει με τον "θάνατό" του.




Τραϊανού Παναγιώτης
------------------------
απόσπασμα απο το άρθρο.....
ΚΚΕ
90 Χρόνια
Χαφιεδισμού και Προδοσίας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...