Σελίδες

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ζήτω η τρέλλλλλλλαααα Έλληνα ψηφοφόρε!!


Ποιος κυβερνούσε τόσα χρόνια την Ελλάδα και έφτιαξε έναν τεράστιο, αδηφάγο κρατικό μηχανισμό;

Ποιος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γραφειοκρατία, ποιος την καθιέρωσε, την τάισε, την γιγάντωσε;
Ποιος δημιούργησε πολίτες πολλών ταχυτήτων, που για να κάνουν την ελάχιστη συναλλαγή, εάν δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, έπρεπε να έχουν τεράστιες τσέπες;
Ποιος έβαλε τα θεμέλια της πελατειακής σχέσης κράτους -πολίτη;
Ποιος διορίζει διοικητές, διευθυντές, ανώτερους δικαστικούς,ποιος μοιράζει δημόσιο χρήμα;
Ποιος πήρε μίζες από 'Αγγλους, Γάλλους , Γερμανούς, ποιος παρέλαβε υποβρύχια που γέρνουν, ποιος άνοιξε τα σύνορα στους παράνομους;
Ποιος φοροδιαφεύγει σε αυτή τη χώρα, ποιός ψηφίζει νομοσχέδια, ποιός εκδίδει υπουργικές αποφάσεις σε μια νύχτα;
Ποιος αύξησε φόρους και ΦΠΑ, ποιος τσάκισε τους μικρομεσαίους, ποιος άφησε άνεργους δυο εκατομμύρια Έλληνες, ποιός έκλεισε νοσοκομεία και σχολεία.
Ποιος ακόμα και σήμερα, που έρχεται καλπάζοντας η ανάπτυξη, ξεπουλάει τα καλύτερα κομμάτια της Ελληνικής γης; 
Ποιος;;

Ομολογώ!Εγώ, εγώ τα έκανα όλα τούτα τα κατάπτυστα, εγώ και φτού μου και ντροπή!
Αλλά υπάρχει θεός, ο Σαμαράς,( αυτός ο ένας, ο μεγάλος!) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έβαλε τα θεμέλια ενός υγιούς κράτους, που νοιάζεται για τους πολίτες του, και τώρα αργά και σταθερά σε έξι- εφτά χρόνια ΘΑ υπάρξουν δουλειές για όλους, ιδιωτικά πανεπιστήμια για λίγους, ιδιωτική υγεία για εκλεκτούς, αργά και σταθερά -τονίζω το σταθερά και τη σταθερότητα-θα γίνουμε Δανοί , Σουηδοί και Ολλανδοί μαζί.
Και ενώ με ξεφώνιζε, για όλα όσα έκανα τόσα χρόνια κυβερνώντας την Ελλάδα, με θλίψη, οδύνη και βαθειά συντριβή, μου εξομολογήθηκε ο σωτήρας μας, πως οι αρχηγοί κάποιων κρατών- δεν είπε ποιών δεν είναι μαρτυριάρης- του είπαν σε ιδιωτική συνομιλία, πως αν οι χώρες τους είχαν το κλίμα και έδαφος της Ελλάδας, θα έκαναν θαύματα. 
Και επειδή- όπως έχω ξαναγράψει- είναι κυμπάρης και γαλαντόμος ο αρχηγός είπε"δε γ@μι@τ@!! πάρτε και σεις νάχετε!!! Κοτζάμ εταίροι-επενδυτές να μείνετε με το παράπονο"!!
Τούτα τα πρόβατα(χαιβάνια είπε,εμας εννοούσε, αλλά τέλος πάντων) βγήκαν να συναντήσουν την ανάπτυξη, δεν θα το πάρουν είδηση!!!Πάρτε επενδυτές μου, πάρτε!!!