Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί ο Έλληνας αρνείται να αντιδράσει μαζικά στην κρίση; Τρεις και ένας λόγοι...

Γιατί ο Έλληνας αρνείται να αντιδράσει μαζικά στην κρίση; Τρεις και ένας λόγοι
 Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, τρεις λόγοι για τους οποίους οι περισσότεροι εξ ημών "κοιμούνται". Ένα άρθρο για την αδράνεια και το "μούδιασμα" της κοινής γνώμης έναντι των χειρουργικών επεμβάσεων που έχει υποστεί και θα υποστεί η ελληνική κοινωνία και η μεσαία τάξη.

Γράφει ο Χρήστος Δεμέτης

Διαμελισμός της Ουκρανίας, μετά Κύπρος και μετά... Ελλάδα;

Διαμελισμός της Ουκρανίας, μετά Κύπρος και μετά... Ελλάδα;-Το αδίσταχτο σχέδιο ΗΠΑ - Γερμανίας για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου -Ο ρόλος της Ρωσίας και οι γεωπολιτικές ανακατατάξειςΕίναι προφανές ότι οι δυτικοί (αμερικανογερμανοί) δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τα συμφέροντά τους.
Η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει αυτό και μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.
Πριν από περίπου 20 χρόνια, στην...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύπρος!


ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΚΥΠΡΟΣ!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...

Η ύφεση στην ελληνική οικονομία ήταν προϊόν σχεδιασμού...


Αγης Βερούτης

Η υπερφορολόγηση προκαλεί ύφεση, και κλέβει θέσεις εργασίας από την παραγωγική οικονομία.

Κάθε φορά που κάποιος αποφάσιζε να αυξήσει τους φόρους σε κάποιο σημείο, ήξερε και η τρόικα και η κυβέρνηση ότι θα κοστίσει "τόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας". Συνειδητά.
..

Όπου φτύνουν πολλοί μαζί, κυλάει ποτάμι που γίνεται κόμμα…


Σημειώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, για την πρωτοβουλία του να παρατήσει την δημοσιογραφία και να σχηματίσει το κόμμα «ποτάμι», με το οποίο θα συμμετάσχει στις εκλογές, αλλά φοβάμαι πως θα ήταν υποκριτικό.
 
Για άλλη μια φορά ο ελληνικός φαβοριτισμός έκανε κίνηση-ματ στα ελληνικά πολιτικά πράγματα! Σκέφτηκε: Τί πιο φυσιολογικό από το να φτιάξω ένα κόμμα-ποταμό, τώρα που έγινε ποτάμι η αγανάκτηση του κόσμου, ενώ ξεραίνεται πρόωρα η «ελιά», εξαιτίας του άκρως προβληματικού ριζώματός της!   

Χωρίς "plan B" η Δύση, αν η "αρκούδα" απαντήσει στις προκλήσεις!


Ομολογία αξιωματούχου του ΝΑΤΟ που σοκάρει, για την ανευθυνότητα όσων παίζουν με την Ουκρανία και έναν μεγάλο πόλεμο
Δεν υπάρχει πρόβλεψη σε περίπτωση που η Ρωσία επέμβει στρατιωτικά στην Ουκρανία...

«ΣΥΝΕΧΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ”-ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΙΩΝΟΥΝ»

fantarosΟι συνεχείς καταγγελίες φαντάρων και γονιών που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτουν μια χακί καθημερινότητα πολύ μακριά από τις δεσμεύσεις του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και τις όποιες πρόσφατες ανακοινώσεις του ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιου.
Εκεί που το κακό έχει παραγίνει είναι στα νησιά όπου το τρέξιμο είναι ατελείωτο, όπου υπάρχει δεν υπάρχει κόσμος οι έξοδοι είναι εξαφανισμένες και η εξάντληση των στρατιωτών χτυπά κόκκινο.

Δε φτιάχνουμε κι εμείς ένα κόμμα;


Γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα κόμμα;
Τώρα που είναι και της μόδας, τώρα που γυρίζει...

Ο καθένας φτιάχνει κόμμα.
Άλλοι από λόξα, άλλοι από συμφέρον, άλλοι από μιντιάρχη... ο καθένας όπως μπορεί!

Αλλά για να μη φανεί ότι θέλουμε να γίνουμε Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη (εμείς, άλλωστε, δεν είμαστε σαν τους άλλους), θα το φέρουμε λάου-λάου.
Δηλαδή, θα...

Η Δικαιοσύνη νομιμοποιεί τα κυβερνητικά πραξικοπήματα…


 «Η απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του λουκέτου στην ΕΡΤ θρυαλλίδα στα θεμέλια της Δημοκρατίας»

Η «ανεξαρτησία» της Δικαιοσύνης είναι ευθέως ανάλογη με τις εντολές που παίρνει από τους ισχυρούς του χρήματος και τα πολιτικά τους ανδρείκελα: Άπειρα τα παραδείγματα…
Στα κατοχικά χρόνια, στα χρόνια των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ αυτή η «ανεξαρτησία» της Δικαιοσύνης έχει πάρει σκανδαλώδεις και μοχθηρές διαστάσεις:

Πώς ο Γ. Παπανδρέου υποθήκευσε ακόμα και τον ορυκτό μας πλούτο...


Η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε ελληνικό έδαφος θα καταστήσει τη χώρα μας σημαντικό ενεργειακό κόμβο, που θα μπορεί να καλύψει χωρίς εξαρτήσεις από τρίτες χώρες τις αυξανόμενες ανάγκες των....

Εξαπλασιάστηκαν τα «κόκκινα δάνεια»




«Συναγερμός» έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, τα «κόκκινα δάνεια» εξαπλασιάστηκαν μέσα στην τελευταία πενταετία!

Ντροπολογία – ρουσφέτι σε δημάρχους: Τους απαλλάσσουν από ποινικές ευθύνες για συμβάσεις έργων...


«Λάδι» φαίνεται πως προσπαθεί να βγάλει η Βουλή αρκετούς δημάρχους, ενόψει και αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς έκανε αποδεκτή τροπολογία που απαλλάσσει τους αιρετούς από ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως απορρέουν από συμβάσεις έργου του Δημοσίου.
Με βάση τη ρύθμιση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, ορίζεται ότι «στις περιπτώσεις συμβάσεων μίσθωσης έργου, που νομίμως έχουν συναφθεί για τις οποίες το.....

Πρόγραμμα «My Roufianos»


Φακέλωμα μαθητών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «My school» του υπουργείου Παιδείας

Το 1949 ο Τζορτζ Όργουελ δημοσίευσε το βιβλίο του «1984» δείχνοντας πώς ένα ολοκληρωτικό καθεστώς μπορεί να έχει υπό συνεχή παρακολούθηση τους πολίτες...

Προεκλογικό σόου για «ιθαγενείς»


Καλώς να τους δεχτούμε. Οπως ανακοίνωσε ο Ντεϊσελμπλούμ μετά το Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα «εντός των προσεχών ημερών». ....

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ...


Τον Καθηγητή κ. Γιάννη Ζουγανέλη, τώρα αρχίζει να τον μαθαίνει ο ελληνικός λαός.

Βλέπετε, δεν είναι από τους αρεστούς στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ούτε διαπλεκόμενος με το γνωστό club των μιντιαρχών και των τραπεζητών -  επιχειρηματιών που για δεκαετίες πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού και λεηλατούν την πατρίδα μας.

Είναι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, που προσφέρει την πολύτιμη  γνώση του, ως μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης του λαού.

Τα όσα αποκαλύπτει στο τελευταίο άρθρο του και αφορούν στον ορυκτό  πλούτο της πατρίδας μας, δεν είναι απλά συγκλονιστικά.

Είναι ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...

Για το καλύτερο αύριο της Ελλάδας …..

Για το καλύτερο αύριο της Ελλάδας …..
Έλληνες πολίτες, για ν ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πατρίδας, απαιτείται να εγκαταλείψουμε τους δογματισμούς των κυρίαρχων ιδεολογιών, να οραματισθούμε με περισσότερο σύνθετη πολιτική σκέψη, να διαθέτουμε έντονο πολιτικό προβληματισμό και πάνω απ όλα να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά. Μόνο έτσι σπάζοντας την κατεστημένη πολιτική σκέψη θα συμβάλλουμε στην αναγέννηση και τον ολικό επαναπροσδιορισμό του γερασμένου πολιτικού μας συστήματος προκειμένου να έλθει ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα και τα παιδιά μας. Χρειάζεται εκτός από πολίτες του κόσμου να γίνουμε περισσότερο πατριώτες και παράλληλα να αναδιοργανώσουμε τις ξεπερασμένες σήμερα αντιλήψεις παραγωγής και κατανάλωσης. Ας αναμοχλεύσουμε κι ας διδαχθούμε απ τους αρχαίους προγόνους και τις έννοιες που αυτοί προσέδιδαν στις λέξεις ήθος, έρωτας, κάλλος, σύνεση και φρόνηση ……
Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε όταν λειτουργούμε με αμοιβαία κατανόηση, συναίνεση, ενσυναίσθηση, δίκαια συμπεριφορά, συνεργασία, αυθεντικότητα, αμοιβαία εμπιστοσύνη, αναγνώριση, επικοινωνία, ευγνωμοσύνη, ευαισθησία, εποικοδομητική κριτική, αυστηρότητα, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα και η αποδοχή των βασικών δικαιωμάτων του άλλου …….Έλληνες πολίτες, για ν ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πατρίδας, απαιτείται να εγκαταλείψουμε τους δογματισμούς των κυρίαρχων ιδεολογιών, να οραματισθούμε με περισσότερο σύνθετη πολιτική σκέψη, να διαθέτουμε έντονο πολιτικό προβληματισμό και πάνω απ όλα να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά. Μόνο έτσι σπάζοντας την....

Die Welt: «Μόνο οι λαϊκιστές ζητάνε αποζημιώσεις»

Η γερμανική εφημερίδα  Die Welt με τίτλο «Η Ελλάδα επανεξετάζει το ζήτημα των αξιώσεων για επανορθώσεις», κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αθήνα σχετικά με τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τη Γερμανία.
Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος...

Χτες το βράδυ στον Άλφα, ο Μάνεσης και στα 60' ΕΛΛΑΔΑ, είχε οδοιπορικό στα Κεντρικά Τζουμέρκα, την ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Δεν ξέρω αν το είδατε...
Σε πολλα χωριά όπως και το δικό μου τον Καταρράκτη, ευδοκιμεί το είδος σταφυλιού που λέγεται Ζαμπελα...
Μάλιστα το πολύ δυνατό τσίπουρο που βγαίνει απο αυτή την ποικιλία, θεωρείται απαγορευμένη...
Ακούστηκε πως προκαλεί καρκίνο, τύφλωση κι άλλες τέτοιες
μαλακιες!!!!!!!
Δυστυχώς δε βρέθηκε ούτε ένας συντοπίτης απο κει, να πει την αλήθεια...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προβόπουλος – Στουρνάρας έδωσαν 85 δις δημοσίου χρήματος στις τράπεζες χωρίς εξασφαλίσεις!


ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

“Νύχτα” έπνιξαν τον νόμο Αλογοσκούφη ο οποίος προέβλεπε την κρατική ενίσχυση έναντι εξασφαλίσεων!

Χαρίζουν δημόσιο χρήμα στους χρεοκοπημένους τραπεζίτες χωρίς καμμία εγγύηση!

Δήλωση Γεωργιάδη στην W.P.: ο καρκίνος δεν είναι επείγουσα περίπτωση παρά μόνο στο τελευταίο στάδιο...


Δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στην Washington Post : Ο Καρκίνος δεν είναι επείγουσα περίπτωση παρά μόνο στο τελευταίο Στάδιο.

Του Κώστα Βουκελάτου

Τι λές ρε άνθρωπε;;; Τι μυαλό είναι αυτό που κουβαλάς και μας εκθέτεις διεθνώς;;

Που ειναι η συμβαση Ελληνικου Δημοσιου – Energean Oil – BP ?


Από τον Πόρτα – Πόρτα

Θελω να δω εαν θα εκτελεσθει η επισυναπτομενη παραγραφος υπολογισμου εσοδων του Ελληνικου Δημοσιου απο τα δικαιωματα εξωρρυξης.
Θελω να μαθω εαν...

Τι ασθένειες έφερε το μνημόνιο στους Έλληνες;


Σε ώρα μηδέν βρίσκεται ο ευαίσθητος χώρος της υγείας στην χώρα μας ελέω μνημονίου. Έτσι στα πέτρινα αυτά χρόνια παρατηρούνται περισσότεροι εμβρυικοί θάνατοι...
νέες λοιμώξεις ιού AIDS (HIV), φυματίωση, περιστατικά κατάθλιψης αλλά και αυτοκτονίες.

Ενδεικτική είναι...

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Οι Τούρκοι στο πλευρό των ναζί, απειλούν την Ρωσία: Θα προσαρτήσουμε την Κριμαία!-Απαγόρευσαν την ελληνική και την ρωσική γλώσσα στην Ουκρανία!



TurkeyNazi2ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Οι Τούρκοι στο πλευρό των ναζί, απειλούν την Ρωσία: Θα προσαρτήσουμε την Κριμαία!
 
Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή -ποιού άλλου;- της Τουρκίας στα σενάρια διχοτόμησης της Ουκρανίας.
Ευθεία πρόκληση του Ρωσικού στρατού: Η τουρκία δεν είναι Γεωργία!

Τσίπρας: Εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ-Δεν θα ξεχαστεί κανείς!


Την κατηγορηματική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του Ελληνικού εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε σε κομματική εκδήλωση και παράλληλα δεσμεύθηκε ότι «όλες οι συμβάσεις, όλες οι παραχωρήσεις δημόσιου πλούτου, θα επανελεγχθούν ως προς τη νομιμότητα και
ως προς τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, από τη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές που σύντομα θα δώσουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας, στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ουκρανία: 150.000 στρατιώτες , 90 μαχητικά και 880 τεθωρακισμένα περιμένουν εντολή Πούτιν...


150.000 Ρώσοι στρατιώτες είναι έτοιμοι να επέμβουν στην Ουκρανία, αν ο πρόεδρος Πούτιν δώσει πράσινο φως. Η Μόσχα έχει “βαφτίσει” την μετακίνηση τόσο ισχυρών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία “άσκηση” αλλά όλος ο κόσμος έχει πάρει το μήνυμα. Η Ρωσία δεν πρόκειται να...

Ατζέντα 21 στην Βουλγαρία: Από το 2016 απαγορεύονται σόμπες και τζάκια για θέρμανση. Σύντομα και στην Ελλάδα!!!


Η Βουλγαρία στην προσπάθειά της να εναρμονισθεί με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προετοιμάζεται για την απαγόρευση από το 2016 την καύση ξύλου και άνθρακα για θέρμανση χώρων είτε με θερμάστρες είτε με τζάκια.


Μελλοντικά, ενδέχεται να....

Citi: "Η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2014"


Η Ελλάδα θα παραμείνει σε ύφεση και φέτος εκτιμά η Citi στη μηναία έκθεση Φεβρουαρίου, ενώ από το 2015 θα υπάρξει ένας ρυθμός ανάπτυξης.

Αυτό σημαίνει....

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ OΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ . . . .. ..

Την *δεκαετία του '70* τη θυμάμαι σαν χθες.
Κυκλοφορούσαν παντού τα Fiat 127, τα Zastava, και οι μηχανές Floretta.
Οι σπορτίφ τύποι είχαν Autobianchi Abarth (με 53 άλογα παρακαλώ),
και οι σώφρονες.
Austin Morris Allegro! Το σάντουιτς με γύρο κόστιζε 3 δραχμές, με
σουτζουκάκι 2,
και το λεωφορείο μία δραχμή (με πάσο 50 λεπτά).
Αν έδινες εικοσάρικο, ο εισπράκτορας ή ο σουβλατζής σε μάλωνε, διότι
δεν είχε να στο χαλάσει.
Τόσο καλά....


Άμεση αποχώρηση των υπουργών του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση Αναστασιάδη...


4ECA843EA88E18FF258D2F6B2923029E.jpg
Με «στενή» πλειοψηφία 16 ψήφων η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ μετά από μαραθώνια σύνοδο ενέκρινε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος για αποχώρηση από την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.
Όπως ανακοίνωσε...

Διαθεσιμότητα-απολύσεις: Οι λίστες που θα δώσει ο Μητσοτάκης στην τρόικα – Στο στόχαστρο οι υπάλληλοι των δήμων...


Οι υπάλληλοι των δήμων και των δημοτικών επιχειρήσεων μπαίνουν, πλέον, στο στόχαστρο της τρόικας αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συναντώνται είτε σήμερα είτε αύριο. Κι αυτό γιατί είναι...

Τα μπισκότα και ο χρόνος που δεν γυρίζει πίσω...


Μια νεαρή κυρία περίμενε την πτήση της στην αίθουσα αναμονής ενός μεγάλου αερολιμένα. Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα. Κάθισε σε μια πολυθρόνα, στην αίθουσα VIP του αερολιμένα, για να διαβάσει με ησυχία.
Δίπλα...

Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΠΑΚΙ...


Γράφει ο Δημήτρης Μ. Κανακάκης- Αρχιτέκτων Μηχανικός





 Η περιοχή σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ που θα ξεκινήσει  η έρευνα και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στα Ιωάννινα είναι πλησίον του Καλπακίου του Δήμου Πωγωνίου, σε ελάχιστη απόσταση από το Ζαγόρι. Η υπό παραχώρηση περιοχή όμως είναι σαφώς μεγαλύτερη, όπως εμφανίζεται στον παρακάτω χάρτη και περιλαμβάνει πέρα του Δήμου Πωγωνίου, το Δήμο Ζαγορίου, μεγάλο τμήμα της Ν.Ε. Θεσπρωτίας συμπεριλαμβανομένου και του π. Καλαμά μετά το Δέλτα αυτού στη Σαγιάδα.

Που βρίσκεται η υπόθεση με τα πετρέλαια στο Καλπάκι;

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΝΕΤΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ...


ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗΣ
Το ότι θα κερδίσει και με άνεση ο Μπουτάρης από τους δεξιούς αστούς της Θεσσαλονίκης δεν θέλει ιδιαίτερη ικανότητα να το προβλέψει κανείς. Το δείχνουν οι τοπικές δημοσκοπήσεις στην Θεσσαλονίκη. Τα ίδια ή περίπου τα ίδια και στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Προηγείται με...

4 χρόνια σώπασαν και 2 μήνες πριν τις ευρωεκλογές οι ευρωβουλευτές κατηγορούν την τρόικα!


Ανάληψη ευθυνών από τους υπουργούς Οικονομικών των κρατών-μελών, για την αποδοχή των εντολών της τρόικας, ζητεί με ψήφισμα της η Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Το "Cape Ray" ξερνάει καρκίνο και θάνατο για πολλές γενιές ανοιχτά της Κρήτης. Nησί-Φάντασμα!


Από τον Τζον Κέννεντυ
Την ώρα που κυβέρνηση και κοινή γνώμη (βλέπε ανεγκέφαλος λαός) είναι "απασχολημένοι" με τον Τόμσεν και την παρέα του, το αμερικανικό πλοίο-θάνατος με χωρητικότητα 91.000 τόνους ξερνάει από τα έγκατά του καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες ανοιχτά της Κρήτης μετατρέποντας το νησί σε Φουκουσίμα-τίποτε λιγότερο. Και μάλιστα για πολλέςπολλές γενιές!

Οι κερδοσκόποι της φρίκης οι μαυραγορίτες και τα αλληλέγγια όρνεα...


Οι Μαυραγορίτες και τα Όρνεα
 Του Γιάννη Λαζάρου

Φρενίτιδα έπιασε τους επικοινωνιολόγους της εξουσίας να ανοίγουν τα συρτάρια σκανδάλων και να βγάζουν προς τέρψη της εκδικητικής μανίας του πεινασμένου λαού τα πανηγύρια εκατομμυρίων. 
Ξεκίνησαν με τους υπουργούς, πήγαν στις ΜΚΟ, βγάζουν τις λαμογιές μέχρι και της ξεχασμένης από τον χάρο μαμάς του Γιώργου, ενώ οι πολίτες της χώρας το μόνο που ανοίγουν είναι φακέλλους λογαριασμών που θα μείνουν κι αυτοί ανεξόφλητοι και τα συρτάρια...

Έκθεση-καταπέλτης: Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της τρόικας...


Ανάληψη ευθυνών από τους υπουργούς Οικονομικών των κρατών-μελών, για την αποδοχή των εντολών της τρόικας, ζητεί με ψήφισμα της η Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου....

Η μάχη του Λονδίνου! Περιπολίες Σαρίας και περιπολιες Χριστιανών - Εικόνες από το μελλον της Ελλάδος!!!


"Περιπολία Χριστιανών"
Βλέποντας ένα βίντεο όπου Χριστιανοί οργανώνονται εναντίων Ισλαμιστών ίσως να θυμίζει σταυροφορίες και άλλες περασμένες εποχές. Όμως αυτή τη φορά ο εχθρός όπως αυτοί τον αντιλαμβάνονται δε βρίσκεται στη μακρινή Ιερουσαλήμ αλλά
εντός των πυλών, στο ανατολικό Λονδίνο.
Πιο συγκεκριμένα, με την έντονη....

Μόνο νερό και να το ανοίξουν μπροστά τους, ζήτησαν οι τροϊκανοί ,που έλειψαν στον Αδωνι!


Τόση στενοχώρια γιατί δε θα έρχεται στην Ελλάδα να τον γιουχάρουν και να τον βρίζουν; Η πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων των τροϊκανών με τους Έλληνες υπουργούς έβγαλε...

Πρωτοφανείς σκηνές στην Ουκρανία: Αστυνομικοί γονάτισαν μπροστά στους διαδηλωτές ζητώντας συγνώμη για τη βία και τους σκοτωμούς...


Αστυνομικοί στην Ουκρανία γονάτισαν για να ζητήσουν συγνώμη από τους διαδηλωτές για τη βία και τους σκοτωμούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

Και τώρα αγαπητέ Έλληνα τι θα τον κάνεις τόσο θυμό;


Η ερώτηση προκύπτει αβίαστα εάν διαβάσει κανείς τα αποτελέσματα της έρευνας του τελευταίου ευρωβαρομέτρου που καταδεικνύει ότι οι Έλληνες τα έχουν πάρει στο κρανίο! Έρευνα που καταδεικνύει ότι οι Έλληνες είναι οι...

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!


Άραγε αυτά γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; »  Διαβάστε το!  Αρκούν 2 λεπτά
Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Της Ευστρατίας Σουραβλά

Είναι πολύ σημαντικό,αυτές τις κρίσιμες ώρες,να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα...

«Αδύνατο να αποπληρώσει ποτέ η Ελλάδα τα δάνεια»





Κίνδυνο επέκτασης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και σε άλλες χώρες, παρά την ηρεμία στις αγορές, διακρίνει σε...μελέτη του το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής, CEP και διαπιστώνει μείωση της ελληνικής πιστοληπτικής ικανότητας.

Πετάξτε τους έξω, ΤΩΡΑ!...


Του εντιμότατου αρχιαπατεώνα και καταστροφέα κρατών – μελών της ΕΕ Όλι Ρεν είχαν αποκαλυφθεί, πριν από λίγες εβδομάδες, οι...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2018!!!!





Η κυρία Αξάρη-Γκιόλβα αποκαλύπτει...
Γεώργιος Γκιόλβας: «Ευτυχώς... που δεν θα ζήσω αυτά που θα γίνουν το 2018»!!!

Φώτιος Μπαμπάνης
Δικηγόρος – Ιστορικός ερευνητής

Είχαμε την τιμή να επισκεφθούμε την οικία του Γεωργίου Γκιόλβα, ο οποίος έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο στις 14 Νοεμβρίου του 2003!!!

Αγωνία για την τύχη 150.000 Ελλήνων στην Ουκρανία - Οι νεοναζιστές θέλουν την εκδίωξή τους...


Ροπαλοφόροι και κρανοφόροι στο μοναστήριΓια "πογκρόμ" και εκκαθαρίσεις των ελληνικών κοινοτήτων στην Ουκρανία ανησυχούν οι Έλληνες Ορθόδόξοι της χώρας οι οποίοι ζουν εκεί από την αρχαιότητα, ειδικά στην περιοχή της Κριμαίας, καθώς οι νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα οι οποίοι είναι πανίσχυροι και ελέγχουν πλέον τις εξελίξεις, όταν η μόνη οργανωμένη πολιτική δύναμη στη χώρα σήμερα, έχουν δηλώσει ότι θα εκδιώξουν όλες τις εθνικές εμιονότητες για να "καθαριστεί" η χώρα!

Ερντογάν: Προϊόν μοντάζ η τηλεφωνική συνομιλία -«Πάρε το ελικόπτερο και φύγε» του απαντά η αντιπολίτευση!!!


http://images.alarabiya.net/3c/c0/640x392_78409_198975.jpg
Κατασκευασμένη και «εντελώς ψεύτικη» χαρακτήρισε ο Ταγίπ Ερντογάν την επίμαχη ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία με τον γιο του, όπου συζητούν για το πώς θα κρύψουν μεγάλα χρηματικά ποσά της οικογένειας.

Το γραφείο του Τούρκου Πρωθυπουργού έκανε λόγο για...

Ο Πλάτων στους σημερινούς Έλληνες: «Όχι στη μετανάστευση, κάντε Επανάσταση»


Τα λόγια των αρχαίων μας σοφών είναι διαχρονικά. Οι συμβουλές και οι παροτρύνσεις τους αντηχούν στην αιωνιότητα για να καθοδηγούν εμάς, τους απογόνους τους, όπως και τους Έλληνες που θα διαδεχθούν τη δική μας γενιά, στην οδό της Πολιτικής Αρετής, της Ελευθερίας και του Μεγαλείου.

Δυστυχώς,..

“Θα έρθει ξαφνικά’!!! Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός!!! – Οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βγούνε στα βουνά όταν θα αρχίσει ο πόλεμος!!!


Προσέγγιση των προοράσεων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και αποκωδικοποίηση του μηνύματος που μας απέστειλε…

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πυρηνική βόμβα θα σκοτώσει εκατομμύρια ψυχές το 2014...



Γράφει η Παρθένα Τσαμουρίδου
Ρωσίδα προφήτισσα: Πυρηνική βόμβα θα σκοτώσει εκατομμύρια ψυχές το 2014
Η Ταμάρα Γκλόμπα είναι στην Ρωσία ιδιαίτερα δημοφιλής. Γνωστή ως «προφήτισσα» στους κύκλους που ασχολούνται με την μεταφυσική. Η επίσημη Ορθοδοξία την αρνείται, αν και πολλές φορές οι Ρώσοι Ορθόδοξοι απορούν για την σύμπτωση ανάμεσα σε προβλέψεις της και γεγονότα που συμβαίνουν....

Πού και γιατί ''ανήκομεν'';..


Πάει καιρός από τότε που το δόγμα ''ανήκομεν εις την Δύσην'' έπιανε τόπο, και είχε κάποιο αντίκρυσμα έναντι του υπαρκτού ή όχι ''κινδύνου εξ Ανατολών''!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...