Δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, χρεοκόπησε ήδη ο ΛαόςΜε 155 ψήφους ΝΑΙ υπερψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Τα ΟΧΙ 'ηταν 138 και 5 βουλευτές δήλωσαν ΠΑΡΩΝ.
Το νομοσχέδιο καταψήφισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ από την πλευρά της ΝΔ υπέρ ψήφισε η Έλσα Παπαδημητρίου.
Οι διαρροές που φοβόταν το ΠΑΣΟΚ τελικά

















Τις πραγματικές οικονομικές διαστάσεις ενός πιθανού πιστωτικού γεγονότος, μακριά από τις τρομοκρατίες των κυβερνητικών και των τροϊκανών, δίνει ένα πολύ ενημερωμένο άρθρο του Γιώργου Καισάριου στο capital.gr στο οποίο αναλύονται ψύχραιμα και με όλες τις παραμέτρος τα δεδομένα του προβλήματος. Το κείμενο αποδεικνύει πρακτικά ότι σήμερα αυτό που γίνεται στη Βουλή, αφορά μόνο το ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας και την γεωστρατηγική υποδούλωσή της.
Ερωτήσεις έχουν, απαντήσεις δεν παίρνουν. Ο λόγος για τους «Αγανακτισμένους» του Συντάγματος, που εκφράζουν ένα «τεράστιο γιατί» για τα χθεσινά επεισόδια και την άγρια καταστολή των κινητοποιήσεων από την Αστυνομία.





Πραγματοποιήθηκε η πρωινή απεργιακή πορεία με συμμετοχή 700 περίπου διαδηλωτών. Μικρότερη σε όγκο από την χθεσινή αλλά με πιο αποφασιστικές και μαχητικές διαθέσεις που δεν άργησαν να εκφραστούν. Στο μπλόκ που συγκροτήθηκε πίσω από το πανό της Ε.Σ.Ε. («Όσοι σπέρνουν φτώχεια θα θερίσουν Οργή») συμμετείχαν 100-150 περίπου άτομα. Για άλλα μπλόκ όποιος έχει ξεκάθαρη εικόνα ας συμπληρώσει.













