Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γυάλινο τείχος για την προστασία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

Στην ΔΕΘ θα γίνει... του Συντάγματος. Επιστρατεύεται ο φράχτης από μέταλλο και πλεξιγκλάς, ύψους 2,2 μέτρων, που χρησιμοποιήθηκε στις διαδηλώσεις του Ιουλίου στην Αθήνα
Picture 0 for Γυάλινο τείχος για την προστασία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ
Ο φράχτης από μέταλλο και πλεξιγκλάς, ύψους 2,2 μέτρων, που χρησιμοποιήθηκε στις διαδηλώσεις του Ιουλίου στην Αθήνα αναμένεται να επιστρατευθεί ενόψει της 76ης ΔΕΘ, για την προστασία του Βελλίδειου από τους διαδηλωτές.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι φετινές διαδηλώσεις θα είναι μεγαλύτερες σε όγκο από κάθε άλλη φορά και...
ως εκ τούτου αναμένεται να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κινητοποιώντας περίπου 4.500 αστυνομικούς.

Τη φετινή χρονιά αναμένεται ότι στη Θεσσαλονίκη θα φθάσουν για να διαδηλώσουν πολίτες απ' όλη την Ελλάδα για τα οικονομικά μέτρα , καθώς εκτός από τις παραδοσιακές συγκεντρώσεις συνδικάτων, το κίνημα των «Αγανακτισμένων» και οι οπαδοί του Ηρακλή αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση των κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, το απόγευμα του Σαββάτου θα επιχειρηθεί ο αποκλεισμός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ και σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν τρεις διαφορετικές προσυγκεντρώσεις στο κτίριο των προσκόπων, στο παλιό 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και στο Λευκό πύργο. Η φίλοι του Ηρακλή προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Αγίου Δημητρίου.





http://www.voria.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...